LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(333)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

LA MULTI ANI! DARIUS

Si noi am fost matinale azi, ne-am trezit odata cu tati care a plecat la serviciu si care "vine diseara a fetele lui".

Cecilia multa sanatate lui Cristi, din pacate experientele noastre legate de enterocolita sunt urate, sa va tineti de regim.

Danielle sunt minunate fetitele tale si eu ma uit cu placere la Ebonne ca nici Adelina mea nu sta cu parul prins decat foarte rar.

Merg sa vad poze.

Week-end placut tuturor!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Noi tot suparati, voma a revenit dimineata cu 2 episoade si cu putina febra, am inceput sa luam sarurile si ne-am linistit, acum doarme, problema este ca refuza sa bea altceva decat apa, i-am pus sarurile in sticluta de apa si bem greu cate o inghititura, daar alta solutie nu avem, partea buna, nu a mai facut scaun apos de ieri, sper sa nu reapara..daca starea asta continua ne intoarcem la dr....ma sperie ideea de infectie.....

greyeras,regimul ca regim, dar azi avem in lista doar lichide, supa, ceai, saruri sau compot indulcit cu glucoza,iar la noi ceaiul sau compotul sunt cahhhh, ne-a dat voie putina branzica cu paine prajita dar spre pranz....abia de maine daca lucrurile decurg bine trecem pe solide.

va multumesc ca sunteti alturi de noi.....am o stare tare aiurea, dar tb sa ma mobilizez, e ziua sotului si numai de asta nu ne arde.

Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Darius de mami Rodica

Sa fii sanatos, fericit si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Cecilia, sanatate multa lui Cristi.

La multi ani , sotului!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, multa sanatate puiului! Sigur ca este infectie, si la cum descrii pare sa fie ceva viral. Important este sa ii tii regim si sa il hidratezi. Nici ai mei nu se omorau cu sarurile alea, asa ca le dizolvam intr-o cantitate mai mica de apa si le dadeam cu seringa de nurofen. Putin cate putin. Atentie ca e posibil sa verse Cristi si de la apa. Nu ii da voie sa bea cantitate mare odata. Trebuie 2-3 inghitituri, apoi pauza de 10 minute. In afara de sarurile Humana, mai este bautura Hipp, pe care ai mei au tolerat-o foarte bine, dar tot asa administrata cu canuta mica sau cu seringa.
Imi pare rau ca nu aveti vesti bune, virozele insa tin cateva zile, poate se mai linistesc apele diseara sa il sarbatoriti pe tati (la multi ani!).

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am vizionat cu mare drag pozele Dariei, am vazut o fetita frumoasa foc si vesela si o familie frumoasa. Am vazut ca s-a distrat la locul de joaca si s-a bucurat de tortulet.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Eu sunt iarasi singura pe metereze . Tati se intoarce intr-o saptamana. Asa ca mai rarutz zilele astea cu forumul .

Tot surfand pe net, descopar cum o cheama pe ocrotitoarea orasului in care s-a nascut fie-mea: Elisabeta!

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, Celia

starea nostra este cam apatica,cam somnolenta, dar nu a mai vomat, sper ca suntem pe drumul cel bun, mai ales ca cere papa, dar imi este frica sa-i dau. A papat 2-3 lingurite de branzica, a baut jumatate din 250ml saruri, apa cate putin, iar de alte lichide nici vorba. I-am facut supica de legume, e cahhhhhh, insa a furat paine din punga, a papat ceva pana am venit din baie, asta acu vreo 2 ore....sper sa fie ok. Daca nu se intampla nimic ma gandesc sa-i dau ceva solid gen cateva lingurite de orez cu morcov...ce ziceti,sa risc. Ma ingrijoreaza ca nu a papat nimic si nu a luat sarurile.

Roxana, ma gandeam sa fac cum ai spus tu, dar imi este frica de voma, am mai incercat ieri cu smecta si a dat afara.....azi nu a vrut nici hidrasec, dar asta nu e o problema, nu a mai facut kk deloc, sper sa nu cadem iar in extrema cealalta.

Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

buna ziua si de la noi.la multi ani sarbatoritilor acestor zile:
alexandra mihaela de mami cristina florea
daria cea frumoasa si cuminte de mami erina
darius filip de mami rodica maries.
noi nu suntem prea bine.dupa o viroza usoara am dat intr-o otita serioasa.ieri a fost la cresa apoi la vreo cateva ore dupa ce s-a intros acasa,a inceput sa dea semne de neliniste.apoi s-a pus pe plans si in acelasi timp arata inspre urechiusa stanga.pe la 8 si ceva l-am pus in masina si l-am dus la grigore alexandrescu.nu avea febra decat dureri de ureche.acolo l-a consultat o doctorita mai acra decat o lamaie,i-a pus diagnosticul de otita severa(?) ne-a dat o reteta cat o zi de post si ne-a trimis acasa.azi noapte nu avrut sa doarma decat pe picioare,iar de pe la 4 noaptea a sosit si febra cu toata ca ii dadusem si nurofen,la indicatiile doctoritei.dimineata s-a trezit mai bine dar pe la 12 si eva l-a apucat iar febra.i-am dat nurofen,acum i-a trecut sa vedem ce va fi.luni il ducem la medlife,sa vedem ce zic si ei.cam asta despre noi.mamicilor care ati mai avut de a face cu otite la voi cum a fost?

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

papanash,alina apropo de pereti noi taman am zugravit si nu se vede.cred ca lui andu nu i-a placut culoarea ca a retusat-o el cu cariocile.
nana cam asa si e.cu mici exceptii....care confirma regula.multe salutari de la noi fluturasului si jos palaria in fata ta.esti o mama extraordinara.
vero bravo micutei bianca.
greyeras si andu mai face mofturi la imbracat dar eu ii ofer alternative vrei asa sau asa(ambele alese de mine in prealabil).
kriss cam asa is la mine.eu sunt sora cea mare(cu 6 ani) si ma enerva teribil ca eu trebuia sa fiu exemplul cel bun.la fel si la noi,eu nu am gustat disco pana in clasa a 12-a,iar sora mea in clasa a noua era plitisita de ele.si exemplele ar putea continua.de fiecare cu norocul lui.
cecilia multa sanatate lui cristi.capul sus,trebuie sa ne mobilizam,desi tare greu e cand iti vezi puiul bolnav.

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput