LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(333)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitz78 spune:
buna seara, buna seara.
bilantul dupa prima sapt de scoala e super.sper sa-l tina cheful!![]()
despre frati...ce sa zic, va zice fata cea mica...categoric e bine sa fi cel mai mic!
ii bateam de-i stingeam pe fratii mei.
si tot ei si-o furau pana la urma, ca cica ma necajeau.
pupare.am treaba...
Erina spune:
Buna seara!
Am aproape incheiat ziua oficiala a Dariei.Nu am cititorul de card dar incerc sa incarc citeva poze de pe laptopul sotului(nu garantez careusesc daca nu ot folosi picassa).
O noapte linistita tuturor si inca odata multumim pentru urari!!!
P.S. am citit tot dar sunt foarte obosita. Ma bucur ca bolnaviorii si-au revenit! Cecilia sper ca si Cristi e bine. Am citit noutati din UK si povestiri despre frati. Spun doar atit: si eu ma bateam cu fratele meu
...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
13+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
danielle02 spune:
si eu sunt sora cea mare,azi a fost ziua lu` soramea,a facut 21 ani si nu am vazut-o absolut deloc azi.am fost pe la ea si nu era acasa,cred ca petrecea printr-un club ceva
si noi ne cafteam de numa,amandoua eram zgariate si vinete mereu,mai ales pe maini,Doamne cand imi aduc aminte![]()
eu eram mai slaba de felul meu si ea mai grasuta,cand ma enervam pe ea ii trageam rapid cateva apoi fugeam cat ma tineau picioarele ca de ma prindea imi luam portia dublu si apoi incepea tot ea sa planga ca am caftito si mama,normal ca pe mine ma lua la impins vagoane si ea smechera se distra pe urma pe seama mea.normal ca ea era cea mai mica si toata lumea o credea ca eu am batut-o.
acum imi amintesc si zambesc,dar atunci era o adevarata tragedie![]()
multa sanatate puiutilor bolnaviori 

am dovedit familia(fetele) si am putin timp liber.
ma bag la un film langa daddy
good night 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
danielle02 spune:
cateva poze cu fetele cochetele:
http://family.webshots.com/photo/2167228260101671646HyhzfE?vhost=family&vhost=family
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
cecilia L spune:
gastroenterocolita........regim, saruri si hidrasec, iar daca mai continua sa verse si sa aiba scaune apoase, mergem duminica innapoi, sper sa nu fie cazul.
va multumesc ca ati fost alaturi de noi.
Cecilia si
Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)
asa crestem noi
Roxana_G spune:
Neata si o zi buna! Ai mei copiii au fost tare matinali azi dupa cum se vede.
Ma asteptam sa vad poze cu Daria, dar am gasit in schimb alte domnisoare cochete si frumoase. Ma uitam asa cu drag la Ebonee cum sta cu moatele, Alex nu a vrut niciodata parul prins.
Apropos, Ana, am reusit sa tund fata. Nu scurt, dar pana la umar si in trepte. Numai ca nu ii place bunicii si cica sa o ducem sa o tundem din nou. Oricum eu sunt incantata ca e mult mai bine asa decat cu latele.
Cecilia, imi pare rau ca s-a confirmat asa diagnostic, multa multa sanatate lui Cristi si refacere rapida.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
Buna dimineata!!!
La multi ani frumosului morosan Darius de mami Rodica!!!Sa fii sanatos fericit si norocos drag alturi de familia ta minunata!!!
13+
Roxana_G spune:
Ca tot veni vorba de poze, am trimit pe mailul comun pozele din Turcia.
Asa ca ma retrag, nu inainte de a ura
Darius
, sa cresti mare, sanatos, voios si voinic! 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
Cecilia,multa sanatate lui Cristi. Sper sa isi revina repede sa nu mai aiba simtomele astea rele si sa-si pastreze voiciunea!!!
Roxana, am pus un link in e-mailul comun...
Daniele tare dragalase buburuzele tale!!!
Va doresc o zi buna. Noi iesim sa ducem documente pe la cele banci...
Am vazut ca semnalul meu de alarma a vaut ecou. Sotul a descoperit abia ieri dimineta cind a facut o plata prin home banking. Cred ca daca ar fi vrut ar fi putut goli tot. O alta problema bizara e ca cica luasera gresit cei de la banca numarul de telefon al sotului si nu au dat de el alaltaieri cind vroiau sa il intrebe despre platile astea.
13+
Celia spune:

Alexandra de mami Cristina
Daria de mami Erina
La multi ani, sa fiti sanatoase, fericite si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!
(Scuze de intarzierea urarilor, sper sa le primiti si astazi)
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009