LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(333)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Aandreea , sanatate multa lui Andu.

Nana , ma bucur ca Fluturasul e bine .

Cecilia, sper ca papanasul Cristi e mai bine. Refacere rapida.

Rox, cum sunt Atomicii?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Abia acum am reusit sa vad si eu pozele de pe mail, o scolarita frumoasa si vesele, un fluturas, o frumoasa sarbatorita cu un tort si pe Adelina cea vesela.

Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata, atomicii sunt bine, multumim. Nazdravani ca de obicei, au revenit certurile si bataile intre ei. Aseara am iesit cu ei in Mall la Baneasa ca ne capiasera. Dar nu la locul de joaca, doar la plimbare. Sa vedem azi ce program le fac, ca daca nu sunt obositi nu stiu cum ii culc la pranz. Mai ales ca si eu am stat sa vad un film si Andrei nu prea intelege sa doarma mai mult de 7.

Ma bucur ca Fluturasul si Cristi sunt mai bine, multa sanatate in continuare.

Karinei , sa fie sanatoasa si norocoasa!

Si ultima chestiune, ca ne am decis adhoc sa plecam la Bran. Aandreea27, sigur vor mai fi viroze, asa a fost si la Alex, inca din prima saptamana si a tinut -o asa tot anul, si nici al2 lea an nu a fost stralucit. Abia din al 3lea a racit de doar 2 ori pe an. La noi iarna nu mi s-a parut periculoasa, iar toamna asa si asa. Toamna mai racea, iarna mai putin, dar din februarie pana in iunie o tinea numai intr-o raceala. Sa vedem acum cu Andrei.

Va pupic, duminica placuta!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

dragelor,va invit cu drag la un nou capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Roxana, Celia

starea nostra este cam apatica,cam somnolenta, dar nu a mai vomat, sper ca suntem pe drumul cel bun, mai ales ca cere papa, dar imi este frica sa-i dau. A papat 2-3 lingurite de branzica, a baut jumatate din 250ml saruri, apa cate putin, iar de alte lichide nici vorba. I-am facut supica de legume, e cahhhhhh, insa a furat paine din punga, a papat ceva pana am venit din baie, asta acu vreo 2 ore....sper sa fie ok. Daca nu se intampla nimic ma gandesc sa-i dau ceva solid gen cateva lingurite de orez cu morcov...ce ziceti,sa risc. Ma ingrijoreaza ca nu a papat nimic si nu a luat sarurile.

Roxana, ma gandeam sa fac cum ai spus tu, dar imi este frica de voma, am mai incercat ieri cu smecta si a dat afara.....azi nu a vrut nici hidrasec, dar asta nu e o problema, nu a mai facut kk deloc, sper sa nu cadem iar in extrema cealalta.

asa crestem noi

multa sanatate!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

gastroenterocolita........regim, saruri si hidrasec, iar daca mai continua sa verse si sa aiba scaune apoase, mergem duminica innapoi, sper sa nu fie cazul.

va multumesc ca ati fost alaturi de noi.

asa crestem noi

Multa sanatate!Spere ca e mai bine deja!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui aandreea27

buna ziua si de la noi.la multi ani sarbatoritilor acestor zile:
alexandra mihaela de mami cristina florea
daria cea frumoasa si cuminte de mami erina
darius filip de mami rodica maries.
noi nu suntem prea bine.dupa o viroza usoara am dat intr-o otita serioasa.ieri a fost la cresa apoi la vreo cateva ore dupa ce s-a intros acasa,a inceput sa dea semne de neliniste.apoi s-a pus pe plans si in acelasi timp arata inspre urechiusa stanga.pe la 8 si ceva l-am pus in masina si l-am dus la grigore alexandrescu.nu avea febra decat dureri de ureche.acolo l-a consultat o doctorita mai acra decat o lamaie,i-a pus diagnosticul de otita severa(?) ne-a dat o reteta cat o zi de post si ne-a trimis acasa.azi noapte nu avrut sa doarma decat pe picioare,iar de pe la 4 noaptea a sosit si febra cu toata ca ii dadusem si nurofen,la indicatiile doctoritei.dimineata s-a trezit mai bine dar pe la 12 si eva l-a apucat iar febra.i-am dat nurofen,acum i-a trecut sa vedem ce va fi.luni il ducem la medlife,sa vedem ce zic si ei.cam asta despre noi.mamicilor care ati mai avut de a face cu otite la voi cum a fost?

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

In primul rand multa sanatate puiului!
Alex al meu acum vreo luna s-a intors de la mare cu o durere de ureche, l-am programat la medlife ptr a doua zi, si seara a facut febra, se simtea tare rau, l-a dus sotul meu la Alexandrescu si o tanti tare acra ca la voi, i-a spus otita severa, i-a prescris 2 antibiotice(unul oral si altul intramuscular). Nu i-am dat, doar antitermic, iar a doua zi l-am dus la medlife, unde doctorul de acolo, l-a consultat bine, s-a uitat un ureche, l-a curatat(ceea ce la Alexandrescu nici pomeneala), i-a pus un medicament cu un tampon steril in ureche, si a zis ca el nu vede sa fie nevoie de antibiotic. Asa l-am mai dus de 3 ori ptr acel tratament, si a scapat copilul fara sa fie nevoie sa-l injectez cu tot felul de medicamente.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput