Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (186)
Raspunsuri - Pagina 7
CD27 spune:
felicitari DATIA
ce frumos se balaceste razvanel
merci ramo, ange
ramo sa stii ca mi-a dat mai mult curaj un post al tau in care ziceai ceva de (ne)organizare nu m-am mai simtit atat de singura in dezorganizarea mea
Mami de Mikul Robert Constantin
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 La voi la masa ai putea sa-i dati si cate o bucatica de paine, sau legume, carne fiarta din supa (chiar daca a fiert in sare; la cat mananca dintr-o bucata de carne sau morcov mi se pare neglijabil). Ii mai sondezi gusturile - zic si eu. |
ai perfecta dreptate: se zice ca pana la un an, nu e atat de important sa manance mult, cat sa cunoasca cat mai multe gusturi si sa se obisnuiasca treptat cu ele. se formeaza astfel o baza sanatoasa pentru mai tarziu....
EvaF spune:
Nerantula, very touching
Ramo, la noi a ales soatza in cunostinta de cauza. La Strasbourg cand stateam am avut Noos, tot asa un modem la care era racordat net +tel fix+ tv, acum vom avea Free, soatza spunea ca e fibra optica subterana. Eu nu ma pricep la partea tehnica, el stie ce si cum.
Daca m ati vedea, in pat cu fi miu la tzitzi si butonez telefonul Cum sa am somn daca ne trezim la pranz????
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
_giulianna_ spune:
Cuscra felicitari pentru DATIA!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
_giulianna_ spune:
Am mai pus si eu cateva poze cu Edi. Aici.
Ticker Edi
Cat mai e?
CD27 spune:
giuli cum a mers operatiunea wc-ul, a facut ceva(in afara de poze)?
Mami de Mikul Robert Constantin
_giulianna_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CD27 giuli cum a mers operatiunea wc-ul, a facut ceva(in afara de poze)? Mami de Mikul Robert Constantin |
In afara de poze...nimic. L-am pus si ieri si azi, ieri doar asa de antrenament, astazi l-am prins exact cand scremea. L-am luat repede, l-am dezbracat si l-am pus pe wc dar fara rezultat :)
Oricum, important e ca sta. De facut o sa faca el candva :)
Ticker Edi
Cat mai e?
claudinna spune:
giuli, e mortal Edi pe wc!
am vazut clipurile, pozele, filmuletele, emotionante, superbe!!
Sanziana, e original modul de deplasare al pustiului! sa va inregistrati marca!
Lala, piticotul tu e o shmechera si jumatate si cred ca e cea mai copanoasa de la bobocei! ma inshel, oare?
ange, am votat nora frumoasa!
l-am inscris si eu pe Razvan, dar va sustinem!!!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Claudina pai si da-ne link la poza Mergi pe burta , nu spui unde sa votam ?
Giuli leutul e mortal , ca de obicei
Babytza si puiiValentina David
Poze
claudinna spune:
babytza, acum am pus link-ul la semnatura
sincer, nu mai am pic de incredere in concursurile de aici!
aaa si merg, ca am pe ce!:P
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)