Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (186)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multi ani Cocutica !!!! Multa sanatate si fericire !!! O zi superba alaturi de cei dragi !!!

La multi ani David Paul , David !!!!!!!!!!!! Sa fiti fericiti si iubiti, sanatosi si frumosi, norocosi si papaciosi !!!! Oana, pisik4ever sa va traiasca barbateii !!!!

La multe lunite Anna de piersicutza !!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

ma bag la somn...Razvan m-a pacalit, l-am luat in pat
nu mai vrea in patut, urla rau...cred ca-i voi acorda o perioada de liniste la noi in pat, dupa care voi relua operatiunea patutul
nu-mi place delok ca tr sa doarma cu noi, nu reusesc sa ma odihnesc si chiar am mare nevoie de odihna in perioada asta...

noapte buna!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Votat puiul !!!
Bafta fetelor in concurs

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

ma bag la somn...Razvan m-a pacalit, l-am luat in pat
nu mai vrea in patut, urla rau...cred ca-i voi acorda o perioada de liniste la noi in pat, dupa care voi relua operatiunea patutul
nu-mi place delok ca tr sa doarma cu noi, nu reusesc sa ma odihnesc si chiar am mare nevoie de odihna in perioada asta...

noapte buna!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! cl.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Join tha club, Noah doarme cu noi de 7 luni, dar mie imi place rau...Ma gandesc cu groaza aproape ca atunci cand il voi intzarca va trebui sa il mut in patutul lui. Stiu ca ma voi odhni mai bine dar imi va lipsi. Profita de momentele astea, nu te mai intalnesti cu ele mai tarziu...
Din putzul gandirii...

Et sur ce, ma bag la nani, s-a facut miezul noptii si p'aci.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

To fill the hour -- that is happiness. (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, va invitam la o si un , este pentru toata lumea

David Paul pui de tzitziri David pui de pisik4ever bobocel de Beatrice001 , sa cresteti mari, sanatosi, numai bucurii pentru parinti. Dragi mamici LA MULTI ANI puilor vostri, sa fiti sanatoase alaturi de ei

LA MULTE LUNITE Anna pui de Piersicutza

LA MULTI ANI COCUTICA, multa sanatate si fericire alaturi de familia ta
Claudinna si Crina are perioade cand doarme cu noi in pat, cateva zile pe luna, lasa-l cu voi si se va linisti. Mi-am votat ginerele frumos , bafta si voua la concurs
Incerc sa imi mentin increderea in concurs…mi-s mai ceva decat un copil

Anamona si noi papam covrigi de buzau, sunt deliciosi

Giulianna e un scump Edi cum sta pe WC, un adevarat barbat domne

Eu de ce nu o mai pot vota pe pitica mea?????????

A baut puiul meu azi de dimineata 210ml lapte...aseara cam 200ml, sa vedem diseara cam cat...mi-ar place sa cred (,) ca schimbarea laptelui are un efect bun asupra ei.

Ieri am fost la cumparaturi cu fetele (adica sora mea si pitica), am vazut in Mega o cana termos din inox si ma gandeam sa i-o cumpar....aici iarna e destul de frig si dimineata cand te trezesti e naspa rau....si biberoane cu gura larga...moama ce o sa faca tacsu cand ii vom cheltui banii

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

si ptr toata lumea.

Buna dimineata!Somnoroaselor

LA MULTI ANI DAVID!SA CRESTI MARE FRUMOS SI SANATOS>OANA VA PUP SI SA VA ADUCA PUIUL MULTA FERICIRE!!!

LA MULTI ANI COCUTICA!!MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Ange tu nu esti somnoroasa

Claudinna ce dragutz e Razvanel..m-a dat pe spate cum arata el capul si urechile,ochii

Giuli vazut frumosul Edi...vaz ca operatiunea WC-ul a inceput

Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andy.p fata mea e treaza de la 6 iar eu aseara am adormit la 12...dar am la activ cafea

am, ce face scolarelul si Alexia

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Ange ce program aveti..scolarelul a plecat la scoala,iar gaza m-a fericit cu un scutec plin de-a dat pe afar si a trebuit sa schimb cearsaful si toate hainele

Andrei(07.04.2002)

(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Buna dimineata

Oana, sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatos, si tu mamico, sanatoasa si fericita alaturi de el!
David, la multi ani!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput