Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (186)
Raspunsuri - Pagina 6
angelynna82 spune:
Va multumim pentru voturi, sunteti tare dragute si speram sa ne votati in continuare
Claudinna e un scum Razvan, imi place cum sta in colacul lui si prima lectie e mortala
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
EvaF spune:
Ramo, exact Free o sa avem, ca majoritatea prietenilor, ca socrii, etc pachetul se cheama freebox. Au acoperiere peste tot, sa stii. Dar indiferent cu cine faci dealul, noos, free, etc dureaza intre 4 si 6 saptamani sa faca conexiunea, datorita pactului pe care il au cu Francetelecom.
Acum am un modem de la Orange cu care ma mai conectez, care costa fff mult, netul fara abonament costa f multa pt ca independenta costa. 8 euro ora la Orange fata de pachet complet telefon+internet+TV cablu la 30 euro/luna la Free. Dar la Orange am si abonamentul de tel cu internet inclus asa ca am luat modem tot de la ei, sa pot intra si eu si pe calculator, si astep sa isi miste Free fundul.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
300 spune:
anamona mai degraba e o problema cu pompa din ce pov tu. Poate te simti si presata de timp la serv si nu vine decat un let down. Pe de alta parte unele mamici chiar nu aduna mult lapte pe canale, desi alapteaza cu succes.
Poti schimba cerealele cu unele cu lapte inclus, s-a mai vorbit de cereale cu bucatele - sunt delicioase, garantez. Eu am dat milupa buna dimineata de exemplu.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
anamona spune:
300, multumesc de incurajari - intr-adevar la servici e horror cu timpul, basca imi inlocuiesc pauza de masa cu pauza de pompat....
bine ca mi-ai reamintit de cerealele cu bucatele, chiar ma hotarasem acum cateva zile citind tot aici sa le incercam si noi, acum ca am scapat ed alergia la LP.
i-am dat in schimb cereale cu fructe (borcanel de la Hipp cu cereale bio de la Milupa)
Anda cate kg mai are? T tot stagneaza la 8.1 kg (are 73 cm). Cred ca ma trebuie sa o mai ingras un pic, sa ii mai introduc o gustare ceva pe la ora 18 (fata de cele 3 mese deja introduse).
angelynna82 spune:
eu ma bag la somn...abia mai imi tin ochii deschisi, noapte buna
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
anamona spune:
apropo, nu stiu daca am apucat sa zic pana acum: covrigii de buzau sunt pentru noi o excelenta alegere:
1. o scapa de T de durerile de dintisori
2. o tin distrata in timp ce luam si noi masa
3. ii face o reala placere sa roada la ei!
300 spune:
Eva sunt ok astia, freeboxul e modem pt net si telefon si tot de-acolo o sa aveti si semnal tv. Boxurile si ruteaza dar unele modele de la free au nevoie de o placa wireless ca aceea pt laptop (pcmcia) daca vreti si wifi. Daca va fi cazul la voi treb sa stii ca multe de pe piata nu merg cu freebox, doar cu laptop. Semnalul e cam slab ca placile astea nu au antene, daca ap vostru e larg exista si alte solutii, de ex un access point wifi.
b de la bebe, blog...
_giulianna_ spune:
M-a terminat Razvanel! E super super tare!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
300 spune:
am cantarit-o acum vreo 2 saptamani, avea chiar 8,1 kg la vreo 73-75 cm. Eu o alaptez cu preponderenta, a avea 3 mese solide e un vis frumos. Roag-o pe bona sa o ncerce cu ceva daca are impresia ca-i e foame. E posibil ca totusi sa ii trebuiasca atat cat i se da acum... sau sa se obisnuiasca greu cu o gustare in plus, inteleg ca Thea are rutina ei cu mesele.
La voi la masa ai putea sa-i dati si cate o bucatica de paine, sau legume, carne fiarta din supa (chiar daca a fiert in sare; la cat mananca dintr-o bucata de carne sau morcov mi se pare neglijabil). Ii mai sondezi gusturile - zic si eu.
b de la bebe, blog...
anamona spune:
angelynna82, Crinuta e pe primul loc :) a inceput bine competitia!
am votat si eu...
ca o remarca la concursurile astea de poze, asta si referitor la ce s-a intamplat la ultimul....am inceput sa nu mai apreciez deloc pozele astea regizate, gen facute in studio...mi se par ingrozitor de Fake, nu mai au nimic artistic, natural in ele si fura din frumusetea copilului.....parerea mea.