Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (186)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna seara..uff greu am reusit azi sa ajung aici.Am avut sedinta cu parintii

Roxana se apropie ziua Mikului, e emotionant da frumos.

Ada ce patanie..ai grija mamico

Nerantula ce frumoos ai scris,mi-au dat lacrimile

Sabinelff emotionant postul tau

Lala ai doua fetitze superbe

Sanzi ce dragutz e David

Roxana,Nikolici,claudinna

Nausica ff frumoase pozele de la mare

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Roxi-CD cred ca starile naspa depind si de ce asteptari ai din partea ta, si daca te mai si compari cu alte persoane are fac si dreg... deja ajungi sa sari gardul. Uite iti spun solutia mea: fac ce pot, cat pot, daca nu iese incerc sa nu ma agit, si maine e o zi de dat cu aspiratorul sau dus la cumparaturi sau platit lumina sau... sau.... Incerc sa o "satisfac" pe Anda si daca mai intra ceva ok, daca nu asta e; sunt mai batrana, mai urata, dar incerc sa fiu mai calma cel putin. Si uneori nici pe A n-o satisfac cum trebuie ca interpretez gesit semnale si stau 2 ore sa adoarma de ex si uit ca n-am pranz pentru ea si ii dau san si decalez masa iarasi cu 1.5 ore... si... si... asta e, suntem mamici de bebei, invatam din mers. Iubeste-te si tu mai mult.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza vad ca se intarzie destul de mult cu concursul ..am sa reeditez semnatura , din pacate e cam departe pt mine dar te rog sa ii transmiti pupici de la noi si multe…imi e cam pofta de copane de bebe

Eva felicitari ca a inceput Noah sa pape in scaunelul lui , miere ma tenta sa ii dau, dar trebuie sa caut pe cineva care o are naturala….si cum nu prea sunt asa minuni … albus ii dau, nu mananca multe oua pe saptamana…oricum si-l ia din ciorbica

Lala ai o scumpete mica si frumoasa foc , iar Alice e superba cu parul blond

Nushulica abia astept momentl cand puiul meu va merge singurica , imi imaginez cum te simti tu

Ada offf mamico, am si speram sa nu te doara prea rau

300 am pregatit un aluat de pandispan in care am adaugat nectarine si struguri, a mancat Crina 2 bucati suficient de mari , pitica mea ii zice lui mamaie BABA, cotcodaceste adica cat cat caaa, zice PA, PAPA, TATA, MAMA, pe sora mea a strigat-o de 2 ori TANA cu toate ca toti ii zicem Alexandra. Merge si ea cu hamul in schimb am spatele…

Nerantula cat de frumos ai putut sa exprimi in cuvinte sentimentele tale pentru puiul tau frumos, sa fie sanatos mamico si multe bucurii din partea lui

Sanziana ce frumos poate sa merga David

Claudinna , am inceput si noi cu Nestle Junior 1+, cate o masura si deja a inceput sa mai ceara lapte in plus, asta seara a halit 150ml si inca 50ml , am Razvan si mami

CD prin aceleasi strari trec si eu…nu esti singura care gandeste asa, da hai sa gandim frumos si sa nu mai avem sentimente nesigure

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota ..inca nu a inceput concursul

Mergi la inceput

FETELE S-A DAT DRUMUL LA VOTARE IN CONCURS, DACA SUNTETI DRAGUTE V ARUGAM SA NE VOTATI

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Andy.p cum a fost la sedinta?

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Razvanla bazin
la lectie 1

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ange votat...la sedinta a fost interesant,adica deja discutam alte probleme,tre sa cumparam caiete speciale,culegeri

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

la multi ani copiilor mari ce isi serbeaza azi 1 anisor!

300 - merci de sfaturi, lactatia scazuta am constatat-o tocmai la pompat la servici, acasa chiar eram mandra ca imi simteam sanii plini desi aveam program intensiv de alaptat...
ca idee, nu am reusit sa scot mai mult de 100 din ambii sani (cred ca vreo 70 din unul si 30 din celalalt)

de alaptat noaptea salava domnului nu duc lipsa, se scoala asta mica de 4-5 ori pe noapte

in fine incerc sa nu ma stresez, doar sa ma dumiresc ce sa ii dau in schimb daca e sa nu mai fie....deja i-am inlocuit o data la 2 zile cerealele cu lapte pentru ca si-a marit portia la 120 ml de lapte si nu mai am de unde sa scot ca sa ii ajunga si pt masa de lapte de la ora 12.

si am mai facut o chestie care probabil a avut impact negativ....am renuntat la pompatul de noapte, devenise mult prea obsositor, iar efectul era te miri ce...

mamidestefan: esti o eroina cu alaptatul de la un singur san, unde mai pui si cura de slabire care se pare ca nu a impactat deloc lactatia.....
Iza cat lapte primeste in total pe zi? in ml?

Eva noua pediatra ne-a dat liber la miere si albus dupa un an, a specificat in clar la ultima vizita...
eu in schimb nu i-am dat nici macar galbenus....am incercat o data si a facut o mica reactie, am zis pauza si revenit mai tarziu....sper sa incerc din nou saptamana asta sau cea viitoare...

mai vroiam sa te intreb si eu de cat mai costa abonamentul la net in Franta si ce viteza presupune acest abonament....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

felicitari micutei vorbarete Datia!

super tare, o declar vorbareata odiseei!

Nausica, sunteti niste parinti tare moderni de ati organizat asa excursii spontane iar Ania e o dulcica!

Nushulica, nu stiu ce sa iti recomand la micul dejun, noi suntem in urma rau...dar vroiam sa iti spun ca m-a impresionat mult David la episodul cu scarile. Ma gandesc si ce o fi in sufletul vostruL pe de-o parte e mandria de copil abil si indraznet, pe de cealalta teama ca linsitea s-a cam dus....va incepe sa se catere peste tot...
deunazi, am ramas impietrita cand nepotetul meu de 2 ani s-a cocotat pe blatul de la bucatarie!!! Thea a inceput si ea sa ii calce pe urme, se cocoatza in canapea singura, se agata cu mainile de masa si sta asa in echilibru cu picioarele ridicate de la podea si multe altele.
de scari am ferit-o, le urca doar pe cele 2 trepte care dau in baia matrimoniala dar care nu sunt deloc periculoase....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Angelyna votat printesa !!!!!

Claudina e mortal pustiul La balaceala se vede ca ii place iar in filmuletul in care isi arata capul si urechile e bestial

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput