Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (186)
Raspunsuri - Pagina 4
Nerantula spune:
Amalia, Sasha, Edwin
Sa fiti sanatosi, sa va bucurati parintii si sa va bucurati alaturi de ei, sa cresteti frumosi, sa iubiti si sa fiti iubiti, sa aveti o viata de basm!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
nikolici spune:
nausica super misto pozele cu Cipi la mare...asa cum o cara taica su in spate, e super dulce.
Noi vrem sa mergem maine la piscina ...te bagi?Asta dc nu ma mai doare capul, cred ca am facut insolatie azi :(.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
claudinna spune:
La multi ani, puiutzi dragi: Amalia, Vesna, Gruia, Edwin si Sasha!!
sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
lala77 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!!!!
Amalia!
Sasha!
Gruia!
Edwin!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si cumintei!
Nerantula, f rumos ai scris ce simti. Mi-au dat lacrimile!
babytza spune:
Lala superbe pozele cu fetele !!! Ai imortalizat exact boacanele Sunt niste dulci MArfa ideea cu batul
Ada vai di c...l tau Sa treci pe la mine sa iti dau cu crema
Am vorbit azi cu Monica si daca vineri nu ploua cum au anuntat astia, ne vedem in jurul pranzului in IOR Cine mai doreste...cine mai pofteste ...sa muscam din pulpanase proaspete de bebe
Sanziana e de belea David E mortal cum se deplaseaza el
Sabinel , Nerantula superb ati scris
Babytza si puiiValentina David
Poze
sabinel spune:
fetelor sunteti minunate cu toatele. va multumesc din suflet pentru urari in numele piticei mele. un pupic si-o imbratisare calda pentru fiecare in parte
Sabina si Amalia
claudinna spune:
vai, Ada! sper sa fii bine!
Luminita, sa stii ca am si uitat cum bea 600 de ml, ca de os aptamana nu se mai intampla
faza a fost ca am trecut la formula 3 si e vanilat, se pare ca-i place mai mult. a inceput sa se trezeasca si noaptea, asha ca bea atunci la culcare 270 ml, noaptea vreo 150-180 si dimineata 210
acum, desi s etrezeste si noaptea, bea 210 la culcare, 120 pe la 12-1 noaptea si dimineata pe la 6-7, inca 210. au fost nopti in care a baut si 210...
programul lui este asha:
lapte noaptea (asta dupa un an...ca de la 9 luni nu mai manca noaptea...nu stiou ce l-a apucat de se trezeste iar)
la 6-7: lapte
pana la 9-10.30, iar somn
la 11-11.30: piure de fructe cu biscuit+iaurt/ omleta+iaurt(omleta nu o mananca toata...cred ca nu-i place consistenta), paine cu branza topita sau unt+ceai cu lamaie/orez cu lapte/ budinca de mere
12-14 somn
14-14.30 - pranz: ciorbita/supa cu paine+ piure din legumele din ciorba+carne/ou/peste (peste cam o data pe saptamana), sau o tocanita de legume, piure de cartof cu unt...
18.00-19.00: piure de fructe + iaurt/ iaurt+ un pandishpan/orez cu lapte
21.00-22.00: lapte
apoi somn...pana cand i se face foame, de obicei o data pe noapte. spre fericirea mea (daca se poate spune asha, avand in vedere ca se intampla din ce in ce mai rar), mai avem si nopti fara trezire
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
CD27 spune:
LA MULTI ANI GRUIA, AMALIA, SASHA, EDWIN!
Multa sanatate Edwin
Ada sper sa treaca repede
Sabinel, Nerantula foarte frumoase posturile vostre
Se apropie si la noi aniversarea cu pasi repezi iar eu trec prin diverse stari, care mai de care: frustrare, confuzie, nemultumire, bucurie, oboseala, neputinta si lista ar putea continua oare e normal? adica ar trebui sa simt numai bucurie, fericire, numai chestii pozitive, doar e prima aniversare a puiului meu
Mami de Mikul Robert Constantin
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh nushu uitasem ca nu aveti dinti. Ai retinut tu ideea cu cariile. Ramo vreau si eu te rog frumos articolul cu criticism. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Miruna este www.kellymom.com/bf/criticism.html" target="_blank">aici. Sigur ai mai dat peste el.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...