Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (186)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Mamidestefan cerem scuze ... n-am stiut ca sunteti la cativa metri de noi...

Cat despre Luminita, ei s-au cazat in ac loc cand am eliberat noi, si cu doi gemeni sunt imposibili de ratat... dar tot nu i-am vazut ...

Ref comportament... si mie mi se pare cam devreme ptr asa ceva si mai ales pentru rasfat (Sorina n-are nici un an), dar... e clar ca face chestiile astea controlat cand o supar cu ceva...
de ex ieri am vrut s-o pun in carut dupa ce a mers prin parc... a fost de groaza... s-a incordat toata ca un arc si s-a pus pe urlat de se vedea clar ca nu vrea s-o pun acolo...
iar astazi s-a tavalit pe jos ptr ca i-am luat o lingurita de metal din mana, de frica sa nu cada cu ea si sa faca alta boroboata mai nasoala...
cu trasu de par si palmele e la ordinea zilei, acu ca a ramas si sensibila cu nasul de la atata aspirat datorita racelii, daca pronunt cuvantul nas... ma plezneste instantaneu

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

lidia tot nu am apucat sa-ti spun: imi place mult videoclipul care l-ai facut pentru Stefan

de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Cucu bau

Am aparut si eu dupa o lunga absenta dar credeti-ma ca n-am timp nici sa respir..si va fii si mai si ca in 2 saptamani incep si scoala ....dar deh daca m-a mancat ma scarpin si inca rau.

Eva sar`mana de intrebare, sunt prin zona , mereu n-am timp sa zic doua vorbe, citesc de multe ori noaptea dar nu ma mai pot aduna sa zic doua vorbe, sunt mult prea obosita, Vladut inca se trezeste de 3-4 ori pe noapte pt tzitzi (si el doarme cu noi in pat si dimineata se trezeste la 7, cand ma dau eu jos din pat el e up and running)
Foarte emotionant videocilipul, mi-a placut mult (l-am vazut si pe cel al lui MamideStefan, foarte frumos fetelor o sa va cer dreptul de autor ca sa-i fac si lui Vladut unul ). Cat despre parcurile pariziene trebuie sa recunosc ca sunt mai ceva decat cele londoneze, englezii nu sunt adeptii detaliilor pe cand in Franta se pune accentul pe asta (asta din cate am putut sa-mi dau seama la cat am vizitat).Luca Noah nazdravanul

Khristin chiar asa mami pe unde-mi umbli? Esti bine? Cum e Chris la nursery? Va pupacesc

Nerantula super ca s-a facut bine haiducelul, o sa si pape in curand ai sa vezi

Lumi draguto te-ai intors, off ce burtica vrei tu sa dai jos ca te-am vazut in poze, te sufla vantul. Da` la ce pui frumosi ai eu zic ca se merita efortul nu?

Ange cand ma duc acasa votez de pe tel/PC acum nu-mi permit normele de securitate. Crinu` frumos

Lala am vazut pozele, chiar ca e copanoasa pitica ta, da` si frumoasa. Btw pe unde stai tu ca tot vorbesti de England da` am vazut Bucuresti la semnatura..ma gandesc ca poate asa am ocazia sa ma intalnesc si eu cu cineva.

Andyp chiar ca a fost emotionant postul tau cu prima zi de scoala, eu ma gandesc cu groaza la ziua aia...adica sa nu mai pot eu sa-l pup cand vreau ca o sa- fie rusine de colegi...mmmm ce trece timpul

Moni m-ai facut sa plang in fata calculatorului de-au venit colegii sa ma intrebe ce am. Am citit prima parte a povestii tale si anul trecut si m-am rugat pt tine si pt Andrei.Acum nu-mi ramane de zis decat sa va bucurati de minunea voastra in fiecare zi si sa-i multumesc lui Dumnezeu ca a ascultat si ruga mea

Andyg ce vorbaret ai tu acolo,cred ca iti vine sa-l papi in fiecare zi

Felcic, pupi lui Vladone si tie mamico un big hug. Vreau sa zic ca te admir din tot sufletul pt subiectul pe care l-ai intiat in legatura cu copilasul acela. Daca ar fii mai multi oameni ca tine lumea ar fii un loc mai bun pt copii nostri.

Despre noi: nu mergem decat taras sau sustinut, nu vrem decat pe varfuri. In schimb zicem vrute si nevrute de nu-i tace guritza nici cand doarme (zice buni: acasa la tine broscuto si el dupa ea "acaca acaca tzo")Nu-mi vine sa cred ca luni face un anisor, chiar ma intreba sefa-mea daca realizez ca a trecut 1 an si i-am zis ca nu stiu pe unde a trecut dar cu siguranta a fost cel mai plin si fericit an din cati am trait pana acum.

Gata ca m-am intins, pup bobocii s bobocitzele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Mamidestefan cerem scuze ... n-am stiut ca sunteti la cativa metri de noi...

Cat despre Luminita, ei s-au cazat in ac loc cand am eliberat noi, si cu doi gemeni sunt imposibili de ratat... dar tot nu i-am vazut ...

Ref comportament... si mie mi se pare cam devreme ptr asa ceva si mai ales pentru rasfat (Sorina n-are nici un an), dar... e clar ca face chestiile astea controlat cand o supar cu ceva...
de ex ieri am vrut s-o pun in carut dupa ce a mers prin parc... a fost de groaza... s-a incordat toata ca un arc si s-a pus pe urlat de se vedea clar ca nu vrea s-o pun acolo...
iar astazi s-a tavalit pe jos ptr ca i-am luat o lingurita de metal din mana, de frica sa nu cada cu ea si sa faca alta boroboata mai nasoala...
cu trasu de par si palmele e la ordinea zilei, acu ca a ramas si sensibila cu nasul de la atata aspirat datorita racelii, daca pronunt cuvantul nas... ma plezneste instantaneu

Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

noi am stat in acelasi bloc la etajul 3 ...deci..sigur ne-am intersectat ...ca noi am stat de pe 17 pina pe 31 august...
curios ...e ca noi suntem atit de usor de reperat ...ca eram cu caruciorul dupa noi..si cu 2 copii

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Figurile Carlei sunt urmatoarele: nu o pot pune in carucior dupa ce merge singura pe jos, se incoarda si da din picioare, trebuie sa-i dau ceva in mana - solutia de moment este cana cu pai.

Ieri a lovit o fetita cu un camion in cap, se jucau amandoua si dintr-o data Carla a pocnit-o, asa din senin - solutia de moment - m-am asezat jos langa ea si i-am explicat ca nu e frumos ce a facut si ca mai bine i-ar face "draga draga" in loc sa o loveasca (acum evident habar nu am cat a inteles ea). Oricum m-a socat ieri faza aceasta , n-a mai lovit niciodata pe nimeni.

Azi intr-un magazin de nervi ca incercam sa-i bag mainile intr-o geaca ca sa verific daca e buna marimea a inceput sa urle si s-a bagat sub un raft. Vreo 5 minute m-am chinuit sa o scot de acolo iar apoi a reinceput circul cu asezatul in carucior. Solutie de moment - azi n-a functionat nik

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Monica, ce fruuuuuuuuumoooooooooooooooooooos e Dragos, nu ma mai satur sa il privesc.Am asteptat asa mult pana sa pot sa il vad dar a meritat...
Am citit cu lacrimi in ochi povestea voastra si nu cred sa stiu o alta persoana mai puternica decat tine, ai trecut printr-o experienta incredibila si esti atat de verticala, puterica, sincera, curata, esti un om extraordinar. Si greu incercat...dar invingator.
Ai un baietel special, care, gasesc eu si sper sa nu gresesc, iti seamana f. mult fizic.
Sa iti traiasca minunea, mamica binecuvantata, si iti trimit pupici cat sa te albesc. Pe pici l-as manca si eu de copanele, de obrajori, poate cand venim acasa Noah si Dragos se intalnesc.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

To fill the hour -- that is happiness. (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Mamidestefan intradevar ciudat ...

In alta ordine de idei cateva filmulete:

cucu bau
locul de joaca
si din ciclul asa mergem noi

Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

DAVID, pui de OANA, sa fii sanatos, fericit, iubit, implinit si sa o bucuri pe mami tau care e asa de mandra cand vorbeste de tine si atat de preocupata de puiul ei incat noi stim sigur ca tu esti cetrul Universului ei.

La multi ani, Dragos!!!

COCUTICA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

To fill the hour -- that is happiness. (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

preety, mie banutii imi intra de regula pe 18, azi n-au intrat, te anunt maine cum stam.

apropos de muscaturi, si ai mei musca rau, mai ales Robi, in 2 cazuri:
- cand se bucura f tare ca ne jucam sau ca-l iau in brate
- cand nu fac ce vrea el sau daca l-am lasat prea mult singur, 30min in compania lui fratica-su sau a lui tati... am umarul drept rosu si vanat
de palme si paruiala inca am scapat.

nu cred ca e vorba de rasfat, eu nu cred oricum in aceasta notiune... este doar o modalitate de a-si exprima nemultumirea, de a atrage atentie, probabil ca stie ca daca plange, vei veni s-o alini, sa ii satisfaci dorintele. eu cand ii apuca bazdacii, le vorbesc f calm, nu ma isterizez si eu, le explic de ce nu au voie cu telecomanda, de ce nu au voie la prize etc. chiar mi se pare ca functioneaza, nu stiu daca explicatiile dau roade acum sau 'de vina' e faptul ca din cand in cand au acces la telecomanda sau telefon, dar merge. inclin sa cred ca explicatiile au totusi efect, caci inteleg ca nu au voie la prize si niciodata nu le-am facut pe plac sa ii las pe acolo.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

lidia, pai incognito ati fost voi, ca eu am strigat pe tot forumul cand si unde plecam la mare.... oricum, am fost cu socrii si cu tata si numai chef de alte intalniri nu aveam cu ei pe cap. sa nu mai vorbesc de boala lui Robi, care a pus capac...
dar chiar ma mir ca nu ne-am vazut, in acelasi bloc fiind. de ce n-ai sunat? eu habar n-aveam ca voi sunteti la mare, stiam ca ati fost inainte cu cateva saptamani....

monica, chiar ma intrebam ce mai faci.... am citit povestea ta, este impresionanta, emotionanta... dar cu final fericit, sau mai bine zis, cu un nou inceput pentru, cu adevarat fericit! ma bucur din tot sufletul pentru tine!
Dragos este realmente un bebelus superb, azi am reusit sa vad si eu pozele.

ankussa, ma bucur sa te citesc iar!
burtica n-ai vazut-o sigur in poze, ca am camuflat-o bine, dar in rest da, sunt f slaba, asa am fost mereu. de asta ma si supara acum burta, ca se vede f nasol. ca un somalez cu burta plina arat.
si da, hunii merita absolut orice efort!

ratonel, unde esti?? am mai citit din urma, vad ca sigur aveti un dinte, cel putin, ca n-am recuperat tot, nah, mai stii ce surprize aflu pana la capat? felicitari si din partea noastra!!!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput