Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (186)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Eva ai intrebat de albus, eu i-am dat Carlei ou fiert tare cu totul dupa ce a implinit 1 an. Intai jumatate de albus iar apoi tot. Facut cu cartof piure. Miere inca nu, dar am sa-i adaug o lingurita in piureul de fructe in zille urmatoare. Ceai Carla nu bea asa ca n-am ce sa-i indulcesc

Anca, merci de raspuns. Nici fi-miu nu bea ceai, poate la iarna cand o fi frig sa vrea, dar ma gandesc sa ii dau paine cu unt si miere, ca e fan tartine. Deja dulceata bio papa de o luna si zaharul nu e deloc mai sanatos decat mierea, ma gandesc.
Ma bucur ca e bine Carla.

Nerantula, pt Gruia!!! Ma bucur mult

Miruna, merci si tie frumos de sfat, asa ma gandeam si eu, sa tartinez. Nu toata mierea in Fr e pasteurizata, decat cea din comert sigur e. Eu vreau sa ii cumpar miere din piata bio, e un marché bio sambata chiar langa noi.
Din seria "stiai ca": Stiati ca in Fr cea mai buna miere, mai sanatoasa, e cea produsa in Paris. Paradoxal, nu? Tinand cont cat e de poluat Parisul fata de provincie. Apicultorii o declara the best pt ca aici nu sunt culturi, deci nu pesticide/ ierbicide/ insecticide, etc. Albinele culeg polen din florile si arborii orasului poluat, dar nestropiti.
Oricum, in piata nu cautam de unde e producatorul musai, dar am vazut un reportaj cu stupi pe blocurile din Paris, interesant.
Sorry de paranteza.

le: multumesc tuturor

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

To fill the hour -- that is happiness. (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ankussa

Eva sar`mana de intrebare, sunt prin zona , mereu n-am timp sa zic doua vorbe, citesc de multe ori noaptea dar nu ma mai pot aduna sa zic doua vorbe, sunt mult prea obosita, Vladut inca se trezeste de 3-4 ori pe noapte pt tzitzi (si el doarme cu noi in pat si dimineata se trezeste la 7, cand ma dau eu jos din pat el e up and running)
Foarte emotionant videocilipul, mi-a placut mult (l-am vazut si pe cel al lui MamideStefan, foarte frumos fetelor o sa va cer dreptul de autor ca sa-i fac si lui Vladut unul ). Cat despre parcurile pariziene trebuie sa recunosc ca sunt mai ceva decat cele londoneze, englezii nu sunt adeptii detaliilor pe cand in Franta se pune accentul pe asta (asta din cate am putut sa-mi dau seama la cat am vizitat).Luca Noah nazdravanul

Ankussa

si te astept mai des pe aici. De ce scoala te-ai apucat,
Ankussa
????

edit: Ankussa, noi in octombrie e posibil sa venim o saptamana in Anglia, facem Oxford si Londra. Sotzul e cu jobul dar ne ia si pe noi. Poate ne vedem, ce tare ar fi.
Sa stii ca ador parcurile londoneze, sunt taticii lor in materie de parcuri, parcurile englezesti sunt inegalabiile in opinia mea, ca doar pe englezi i-au copiat French-ii cu Versailles-ul, nu? Cu labirinturile lor, felul lor simetric de a organiza parcul, super, cam rece, ce-i drept, dar unic. Sunt fan.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Oauuuu Eva ar fii super, sa-mi dai PM cu detaliile, pe unde o sa stati si daca e in weekend cu mare placere. In timpul saptamanii e durere..n-am timp nici sa mor. Sunt in al doilea an la MBA..de aia zic ca m-am scarpinat...

Mergi la inceput

Mi-am cumparat si eu 24 ore de internet asa ca ma bag la vizionat poze, filme, ce mai prind, cat ma lasa fi-miu.
Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

lidia, pai incognito ati fost voi, ca eu am strigat pe tot forumul cand si unde plecam la mare.... oricum, am fost cu socrii si cu tata si numai chef de alte intalniri nu aveam cu ei pe cap. sa nu mai vorbesc de boala lui Robi, care a pus capac...
dar chiar ma mir ca nu ne-am vazut, in acelasi bloc fiind. de ce n-ai sunat? eu habar n-aveam ca voi sunteti la mare, stiam ca ati fost inainte cu cateva saptamani....

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

eu te-am sunat...dar mi-ai inchis...si nu am vrut sa fiu nici eu prea insistenta...

ca sa nu mai zic ca m-am intilnit si cu sotzul tau...dar iarasi am ezitat sa "ma bag in seama"

iar eu ti-am raspuns si pe forum ..ca "te astept cu piine si sare la intrare in Olimp"...dar tu nimic...

cert e ca mi-a parut tare rau ca nu am reusit sa ne "adunam" la o plaja de dimineata ..sau dupa-amiaza ..impreuna....credeam ca esti suparata pe mine..si nu stiam de ce

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

eu te-am sunat...dar mi-ai inchis...si nu am vrut sa fiu nici eu prea insistenta...

ca sa nu mai zic ca m-am intilnit si cu sotzul tau...dar iarasi am ezitat sa "ma bag in seama"

iar eu ti-am raspuns si pe forum ..ca "te astept cu piine si sare la intrare in Olimp"...dar tu nimic...

cert e ca mi-a parut tare rau ca nu am reusit sa ne "adunam" la o plaja de dimineata ..sau dupa-amiaza ..impreuna....credeam ca esti suparata pe mine..si nu stiam de ce

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

hai ca asta-i buna! cum sa fiu suparata pe tine? de ce???????? si de ce sa nu-ti spun ca sunt suparata pe tine, daca ar fi fost asa???
uf, se poate sa te fi respins daca ai sunat, nu-mi amintesc, primele zile au fost horror cu chemat salvare si mers la spital la mangalia cu Robi, nici nu mai stiu ce am facut... hm, dar si Babytza m-a sunat sa-mi dea vesti despre Monica, cu ea chiar am vorbit... ciudat.

toate ca toate, dar tu l-ai vazut pe sotul meu si n-ai zis nimic??????????? tu esti serioasa, sau ce??? chiar nu pricep, trebuia sa spui ceva, sigur ne-am fi intalnit.... chiar imi pare rau

_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi

si in special

La multi ani David de Oana!petrecere frumoasa astazi iar David sa fie un papcios , sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!

Angelynna si Claudinna votat puiutii in concurs!! Sper sa fiti pe primele locuri

Andy_galro, se pare ca Andreiutzu e cel mai vorbaret dintre bobocei

Nerantula ma bucur ca si-a revenit Gruia

Giuli succes in operatiunea olita

Noi nu tipam, nu muscam, singurele fitze pe care le facem - ne arcuim cand nu mai vrem in premergator sau in carut sau in brate.
Baiatul meu vrea sa mearga mereu ..tinut de o manuta ..unori pleaca si singur..dar inca nu-l las.
Desi Radu a folosit premergatorul nu merge deloc pe varfuri..calca foarte bine..asa ca depinde.

Si ca sa ne laudam si noi putin Raducu cand vrea sa faca cacuta ..incepe sa maraie ....nu sta deloc..il iau in brate..si-l pun pe olita si face. Intr-un fel cere la olita singur. Daca nu-l pun trebuie sa-l tin in fund in brate si face.Asa ca suntem baiat mare domnule..

Ma bag sa vad poze cu gogosar de Preety, Iedut de Giuli si sa citesc povestea Monicai. Va

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

sa va spun ce zi faina am avut azi: am reusit sa ies singura cu hunii - soacra mea lucreaza azi - va mai amintiti ca va povesteam de intrumentul de prindere a celor 2 caruturi? ei bine, chiar functioneaza! mai rau e ca trebuie sa merg mai mult pe strada, carutul dublu astfel obtinut e muuult mai lat decat unul dublu, normal. si mai rau e ca unele trotuare, cele mai late, au stalpi drept in mijloc, pentru a opri circulatia rutiera, si asta nu am prevazut cand am plecat de acasa. nici faptul ca a trebuit sa ocolesc cam multisor pentru a ajunge in parc, pe aleile dintre blocuri nu mai avem acces asa. dar ne-am descurcat de minune si tare fain a fost.

in plus, hunii mei au papat omleta de dimineata! giuli, nici mie nu mi-a iesit ca o omleta normala, ci mult mai moale, dar a fost ok, oricum trebuia blenduita, mandrii mei nu papa bucatele decat ocazional.

si mai mandra sunt ca au papat, cu mare pofta, 2 zile la rand, pastrav. mi s-a parut mai gras si mai... mirositor decat salaul cu care erau obisnuiti, si-mi era teama ca n-o sa-l accepte, dar n-a fost asa! yupiii!

aaaa, si mai am: de 2 zile face si Robi la olita, pipilica, iar Edi de 3 zile face si pipilica si kk! La el chiar functioneaza, a facut pipilica din prima zi in fiecare zi.

_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Ramo eu daca lucrez toata ziua pe calculator, nu prea mai am rabdare sa caut pe net. Mai bananai intre 2 rapoarte cand mai face sistemul nazuri, si deschid atatea ca sa ma conving, ca pana la urma chiar nu mai stiu care a fost linkul cu parerea care a contat .

Monica am plans cand am citit. Anul trecut n am apucat sa citesc, ma depresam cu al meu copil. Ai transmis foarte bine emotiile de la primul bebe, dar si bucuria de la a doilea. Esti o invingatoare!

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Lidia, am vazut si eu filmuletul tau si mi-a placut de Stefan, e un baietel f frumusel. Frumoase imaginile cu tine tanara mamica cu puiul in brate Filmuletul am vazut ca ai preferat sa il lasi "raw", daca intra pe mana mea nu imi scapa fara cateva efecte.

Giulianna, Edi e o scumpete. Te felicit pt operatiunea "tronul", noi inca nu am inceput si nu am de gand, il mai las, mi se pare inca mic si nu imi bat capul. Nu stiu daca fac bine sau nu dar cata vreme tot scutecul e baza "ata ete". Ce tare, fi-tu cu steckerul in mana si tu mai ai timp sa iei aparatul sa faci si poze?

Lala, ai doua fete tare simpatice. Ce dolofanica e printesa cea mica, cate kg are?

O sa il caut si pe Andy in prima zi de scoala, acum iesim sa facem niste cumparaturi, va regasesc mai pe seara.

Pupici

Aaaa, Andy_galro, impresionant cate cuvinte spune Andrei. Felicitari!!!
Votat piticii in concursul Klorane.

Mergi la inceput