Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (186)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
angelynna82 spune:
Multumim mult pt voturi, nu nominalizez caci mai mult ca sigur uit pe cineva
Giulianna moama sa ne arati poze cu Edi in costum
Lumi au inceput sa pape hunii, ce ma bucur
Anca ma bucur ca este ok Carla acum, sa inteleg ca ii prieste Aptamilul?
Andy_galro mult spor in pregatirea petrecerii , ma uimeste cat de mult cuvinte spune flacaul tau
Bitza sa speram ca se va mentine pe primul loc . Numai bine cu analizele
Monicule drag am deschis pagina cu povestea puiului tau si promit ca am s-o citesc si
ici pt voi. Cum mai stati cu coliceii?
C.valy bine ati revenit, sper ca sunteti bogati si la numarul de membri in familie precum la bani
am scris pe fuga..am de spalat si fi mea e treaza...si singura afara...mai fac si mancare...uoffff de
Crina Alexandra
Crinul MeuAtat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bitza2008 spune:
valy si Lucas e mers pe varfuri,dar nu m-am panicat deloc...stiam ca e doar o faza...si a trecut!Si eu am sambata un botez si merg doar cu Lucas ca sotul e plecat
Dyanira eu ii dau lapte de vaca lui Lucas. O fi bine o fi rau,nu stiu!Sper sa fie bine!Am incercat LP si n-a vrut deloc!Nici de vaca nu prea vrea inca il alaptez noaptea(toata noaptea sta lipit de tzitzi) si ziua mananca lactate sub diferite forme,dar sa bea lapte asa gol nu prea vrea
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
preety spune:
Pentru sarbatoritii zilei de ieri: Amalia , Edwin , Gruia , Sasha si Vesna!!!
pentru sarbatoritii zilei de astazi:
Cocutica
David de Oana (Tzitziri)
David de Pisik4ever
Ana de Piersicutza
Eva multumesc pentru reteta!
Fetelor multumesc ptr raspunsul cu rata… eu o sa incerc sa-i dau macar piept sa vedem cum tolereaza.
Lala77 sa-ti traiasca frumosii copii!!!
Nausica Cipanu! Giulianna
bebe Edi!
Ada sa treaca vanataile si durerea! Fu buna berea
???
Ref arnica … Sorinei i s-a retras inflamatia cu ea (e antiinflamatoare), adica cucuiul, dar nu si vanataia…
Sanziana mortal stilul de deplasare…
Claudinna mamica si Razvi la bazin!!! Mai mare colacul …
Votat Razvi la concurs.
Ange votat si pustoaica
Monica si
cu drag mamica si bebelus scump! Si da… de data asta cineva o sa-ti spuna MAMA!!!
Bitza
In rest noi perseveram cu mersul; iar suntem in greva de lapte… nu depaseste 150 ml/masa, in schimb mancam bine supica si fructele… oricum m-am obisnuit sa aibe perioade si perioade…
Avem doua semne de buna purtare pe frunte… care sper sa treaca si sa nu lase urme…
Incercam si noi mai nou cu statul pe WC… dar nu apuc intotdeauna sa ma sincronizez …
Voiam sa intreb... au intrat banutii pe luna asta fara intarziere la transa 1??? (Lumi)
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
preety spune:
Si cateva poze de la mare:
Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
c.valy spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi in primul rand si celor de zilele trecute
asa ma deplasez eu
LucaDaniel -22.10.2008
preety spune:
Mai am si eu o intrebare... Sorina de vreo saptamana cand se supara (si nu numai)... se repede si ma musca, imi da palme si mai nou se tavaleste la propriu pe jos... Ce ma fac cu astfel de comportamente???
Vi se intampla???
Ticker Sorina Gabriela
angelynna82 spune:
Preety moama ce scumpa e Sorin aplina de nisip am fetita frumoasa
C.valy e mortal Luca cum se deplaseaza el, am blondutul mic
Am facut mancare, curatenie….acu’ am bagat masina la munci de
Crina Alexandra
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui preety Si cateva poze de la mare: Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute! Ticker Sorina Gabriela ![]() www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> ![]() |
![](wow.gif)
![](icon_smile_big.gif)
LIDIA
![](mamica.gif)
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui preety Mai am si eu o intrebare... Sorina de vreo saptamana cand se supara (si nu numai)... se repede si ma musca, imi da palme si mai nou se tavaleste la propriu pe jos... Ce ma fac cu astfel de comportamente??? Vi se intampla??? Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute! Ticker Sorina Gabriela ![]() www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> ![]() |
si Izabella se tavaleste ..si tzipa rau ..cind vrea ceva si noi vrem sa facem altceva...
de ex..sa plecam acasa dintr-un loc unde se joaca in parc...
este un comportament destul de ciudat ..zic eu..pentru un bebe de un an..si neasteptat pentru mine...adica ma asteapta vremuri grele ...daca de la virsta asta a inceput...
Stefan era un cumintel pe linga ea ...dar zicem si noi ca e copil cu personalitate
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
LIDIA
![](mamica.gif)
angelynna82 spune:
Si Crina are probleme de comportament daca pot spune asa ceva...daca vrea ceva si nu ii dai e jale, daca prinde telecomanda si o iau iar e jale...mai nou ne certam si daca ma prinde parul meu e in mainile ei...numai zic de palme de
Crina Alexandra