Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(195)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
doar ca ea e cu buni acolo, nu?
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
adra_bell spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Ufff...imi pare rau,dar nu stiu. Robert fiind alergic la arahide nu m-a interesat niciodata de untul asta,desi la un moment dat ma rodea curiozitatea sa vad ce gust are. Ma gandesc,totusi,ca ai putea face niste briose. De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Saru'mana, am facut niste fursecuri dupa o reteta de pe net, si fara cuptor. Mie nu-mi place defel untul de arahide, dar Eva si ta-su mananca
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Eu am vazut si in Practiker dar mi s-au parut enorm de scumpe. Erau vreo 70 sau 80 ron. ![]() De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Pfui, pfui, atatia bani pentru un cauciuc. Nici nu ma gandesc
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ancadragoman spune:
Lavinia intr-adevar soacra mea este acolo in cladire dar ea o sa stea singura la grupa ca doar n-o sa stea tot timpul cu ea .Dar ce te temi asa de ggradinitele de stat?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
bb_yasmi spune:
anca mie frica sa nu "ii aplice vreo corectie"
si mie tare frica ca nu o sa fie prompte cu olita sau ca o sa o lase sa faca pe ea sau ca o sa ii puna pampers, ceea ce eu nu sunt deloc de acord.
sinurul plus e faptul ca e impreuna cu bogdi, si se inteleg fff bine si se ia unul cu altul!! oricum o las pana la ora 12 numai.
acum sa vedeti ce stie fiica'mia "poezia: : uni gadi bogi.....nuuu pangi.....naty titza mae!!" ....![]()
adika luni merge cu bogi la gradi, nu plange iasmi...e fetita mare!!"...![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
sambata sau luni imi ajunge si mie mobilierul iasminei!!!! 

cati bebei dorm in pat de o persoana???
_
happy mom Lavi &
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Ank, eu nu prea am probleme cu musafirii neasteptati. Pur si simplu mi-e indiferent daca ar avea vreo problema cu jucariile peste tot. Doar stiu ca am copii si ca vreau sa fie copii si nu papusi de portelan :) Si cine si-ar da ghionturi si vorbi de rau dupa aia, nu-mi sunt prieteni si nici nu ma intereseaza ca persoana, ce-mi pasa mie ce are de comentat cineva... Dar asa-s eu, na :) |
Na,ca asa-s si eu!

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui adra_bell
Pfui, pfui, atatia bani pentru un cauciuc. Nici nu ma gandesc |
Am vazut candva si in Carrefour,la mai putini bani,la vreo 40 ron
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
Lavinia eu cred ca exagerezi un pic,daia la gradinitele de stat se iau copii de la 3 ani cand marea majoritate nu mai au pampers si chiar daca au acolo ii dezvata mai repede decat o faci tu acasa.Nu cred ca se aplica corecti si nici ca ii lasa uzi ,dar poate sunt eu f naiva![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
mariussimiuc spune:
Helau! ![]()
Lavinia,o coprocultura ati facut? Si in cazul in care exista paraziti miroase gurita.
Cat despre corectia de care ziceai...daca educatoarea e "dusa cu capu'" aplica acea corectie oriunde,fie ca e gradi de stat,fie ca e particulara.
Amira mea doarme in pat de 2 persoane. ![]()
Paula,ai facut copii? 
Anco...am impresia ca n-am apucat sa te urez...
Bine ti-ai revenit fato! 
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Erau vreo 70 sau 80 ron.