Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(195)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

doar ca ea e cu buni acolo, nu?

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Ieri am facut unt de arahide dar nu-mi place cum a iesit, azi incerc sa-l incorporez intr-o praji ceva. Idei? Miha?

Ufff...imi pare rau,dar nu stiu. Robert fiind alergic la arahide nu m-a interesat niciodata de untul asta,desi la un moment dat ma rodea curiozitatea sa vad ce gust are.

Ma gandesc,totusi,ca ai putea face niste briose.

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Saru'mana, am facut niste fursecuri dupa o reteta de pe net, si fara cuptor. Mie nu-mi place defel untul de arahide, dar Eva si ta-su mananca

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide
Adra, am auzit ca in Carrefour au cizmulite de cauciuc, sau la Debehams (cred ca am scis bine!), dar sunt ceva mai scumpe...

Eu am vazut si in Practiker dar mi s-au parut enorm de scumpe. Erau vreo 70 sau 80 ron.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Pfui, pfui, atatia bani pentru un cauciuc. Nici nu ma gandesc

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lavinia intr-adevar soacra mea este acolo in cladire dar ea o sa stea singura la grupa ca doar n-o sa stea tot timpul cu ea .Dar ce te temi asa de ggradinitele de stat?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

anca mie frica sa nu "ii aplice vreo corectie" si mie tare frica ca nu o sa fie prompte cu olita sau ca o sa o lase sa faca pe ea sau ca o sa ii puna pampers, ceea ce eu nu sunt deloc de acord.
sinurul plus e faptul ca e impreuna cu bogdi, si se inteleg fff bine si se ia unul cu altul!! oricum o las pana la ora 12 numai.

acum sa vedeti ce stie fiica'mia "poezia: : uni gadi bogi.....nuuu pangi.....naty titza mae!!" .... adika luni merge cu bogi la gradi, nu plange iasmi...e fetita mare!!"...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

sambata sau luni imi ajunge si mie mobilierul iasminei!!!!
cati bebei dorm in pat de o persoana???

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Ank, eu nu prea am probleme cu musafirii neasteptati. Pur si simplu mi-e indiferent daca ar avea vreo problema cu jucariile peste tot. Doar stiu ca am copii si ca vreau sa fie copii si nu papusi de portelan :)
Si cine si-ar da ghionturi si vorbi de rau dupa aia, nu-mi sunt prieteni si nici nu ma intereseaza ca persoana, ce-mi pasa mie ce are de comentat cineva... Dar asa-s eu, na :)

Na,ca asa-s si eu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide
Adra, am auzit ca in Carrefour au cizmulite de cauciuc, sau la Debehams (cred ca am scis bine!), dar sunt ceva mai scumpe...

Eu am vazut si in Practiker dar mi s-au parut enorm de scumpe. Erau vreo 70 sau 80 ron.

Pfui, pfui, atatia bani pentru un cauciuc. Nici nu ma gandesc

Am vazut candva si in Carrefour,la mai putini bani,la vreo 40 ron dar erau marisoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lavinia eu cred ca exagerezi un pic,daia la gradinitele de stat se iau copii de la 3 ani cand marea majoritate nu mai au pampers si chiar daca au acolo ii dezvata mai repede decat o faci tu acasa.Nu cred ca se aplica corecti si nici ca ii lasa uzi ,dar poate sunt eu f naiva

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Helau!

Lavinia,o coprocultura ati facut? Si in cazul in care exista paraziti miroase gurita.
Cat despre corectia de care ziceai...daca educatoarea e "dusa cu capu'" aplica acea corectie oriunde,fie ca e gradi de stat,fie ca e particulara.
Amira mea doarme in pat de 2 persoane.

Paula,ai facut copii?

Anco...am impresia ca n-am apucat sa te urez... Bine ti-ai revenit fato!

Mergi la inceput