Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(195)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cum adica bine mi-am revenit?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

'Neata
Lavi si eu stiu multi copii care abea la cresa (de stat) au scapat de olita. Si au tot timpul grija sa ii puna la olita....Iar de corectie ...crede-ma ca stiu si ele ca asta le costa postul(si mai multe), e de ajuns o reclamatie ... Eu nu te stiam asa panicata.
Nu prea am cazuri pe langa mine de copii care merg la particular... Si crede-ma ca toti sunt bine mersi.

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha ha, MIha nu am avut cu cine, ca a fost meci :)problema e ca si diseara joaca CFR-ul :)

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Si Raul doarme in pat de adulti... Eu nu ii cumpar pat separat...ca deh..am doar 2 camere... Nu imi permit luxul asta cu 2 copii.Daca aveam spatiu suficient era altceva.

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multumesc de incurajari!! intr-adevar sunt cam speriata , panicata cum spune ank... cred ca de la atatea cate am citit pe net....

miha, copro am facut am facut azi dimi, ne trebuie pt cresa. sambata avem rezultatul! hai ca in pat de 2 persoane e mai ok.....ca e mai greu sa cada,,,, pana ajunge la margine...
amira merge la gradi??

stiti cumva......citeam pe net ca la grupa mare de la cresa (unde sunt copii peste 2 ani este si educatoare). asa o fi???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

eu i-am dat comanda la iasmi acum o luna de mobilier de "tiza mae" vorba ei... ca a zis ca patutul e mic de bebe mic... dar sper sa nu avem surprize sa pice din pat. oricum am cerut eu acolo o bara suplimentara......acum sa vedem. mi-a cerut fata sa fie "mov...obi" mov ca si robi din oraselul lenes.... spersa iasa cum a fost desenul...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

noi plecam "nitel" la shoping.....ne trebuie o rochita noua pt ziua giuliei (pt cheful de saptamana viitoare)....si mai cate una alta!!

pupici

PS:
intr-adevar s a mai animat aici de cand au revenit ancutele....miha....

_

Mergi la inceput

Dimineata tata incerca sa mai doarma putin ...si cecilia incerca sa ii atraga atentia si se catara pe fundul lui si il batea la fund cu palma ...si raul il tragea de urechi ... A cedat tati si s-a ridicat pana la urma la asa flocaiala de dimineata

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha..Ank..lasa, ma asa/i trebuie:)

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ha ha..Ank..lasa, ma asa/i trebuie:)