Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(195)
Raspunsuri - Pagina 5
Ank83 spune:
Victo hai fuguta in patut.... ca acolo se fac copii... Sau nah... daca vrei si pe tastatura ..merge si asa
... (am auzit si eu... de la altii
)
.. si uite imediat trec 9 luni si piticul creste mareeeee
Am fost la aerobic si am udat tricoul de mai putin si il storceam
... si cand am venit acasa stateam in fata scarii si imi faceam curaj sa intru in casa ... cand stiam ca ma asteapta acasa aerobic non stop 
Adevarul ca asta mi se potriveste ca acolo nu pot sa zic ..gata nu mai pot ma duc acasa...
.. Ca de la sala ma caram eu frumusel cand dadeam de greu 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
Adina , Paula ma bucur ca nu sunt singura cu probleme in curatenie.. Nici noua nu ne plac musafirii neasteptati
.. dar daca aparrrr ..asta e
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
ancooo vazut pe maria ce frumoasa.. si codita ei smechera... Rezistent patut mamaaa
... Sigur tine si la bb2![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
adinag spune:
Ank, eu nu prea am probleme cu musafirii neasteptati. Pur si simplu mi-e indiferent daca ar avea vreo problema cu jucariile peste tot. Doar stiu ca am copii si ca vreau sa fie copii si nu papusi de portelan :)
Si cine si-ar da ghionturi si vorbi de rau dupa aia, nu-mi sunt prieteni si nici nu ma intereseaza ca persoana, ce-mi pasa mie ce are de comentat cineva... Dar asa-s eu, na :)
Anca, nu pot sa vad acuma pozele, dar abia astept sa le vizionez maine
Ank, bravo si tie cu aerobicul! Eu azi am mmancat doar ca nebuna, o fi si asta un sport.
bb_yasmi spune:
neata
am observat ca in unele dimineti (sau dupa ce se trezeste) ii miroase putin gurita iasminei. oare din ce cauza??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
ancadragoman spune:
Neata
Lavinia ,se spala pe dintisori?
poftiti la cafea si o barfa mica![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
bb_yasmi spune:
da anca. sunt zile in care se spala si de 2-3 ori...dar mai e si cate o zi omisa...![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
adinag spune:
Neata :)
Lavi, imi vin acum doua motive (ma refer in afara optiunii ca ar fi chiar ceva serios): ori ii iese un dintisor ceva, si atunci, fiind si gingia rupta/cu putin sange ii miroase de acolo, ori doarme cu gurita deschisa si respira prin ea, atunci tot e clar ca ii miroase putin.
Ma duc sa-l trezesc pe FLoris. Asa ma enerveaza ca trebuie sa-l trezesc :((
bb_yasmi spune:
adina, intr-adevar se intampla sa mai doarma cu gurita deschisa..... eu ma speiasem sa nu fie ceva mai grav, de la stomacel de ex, dar cred ca exgerez eu iarasi....![]()
![]()
anca, maria la stat merge la cresa/gradi, nu??
_
happy mom Lavi &
ancadragoman spune:
Da la stat merge![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!