Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(195)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BIANCA - ma refer ca le-am zis fara cioco, fara mar dupa pranz...cateva chestii de astea...iar ei au si copii cu regim si tin cont de el...sunt cazuri si cazuri...sigur ca vb cu parintii...iar de faza ca nu ii place, ciubucul copilului, ramane nemancat, crezi ca sta cineva sa se preocupe???

VICTO - alt Dots nu stiu...eu una nu i-am dat cioco si bomboane deloc, incerc nici zahar sa nu folosesc pt ea, asa ca i-a facut bunica chec ii dau, dar daca copilul nu stie ce sunt /nu ii plac dulciurile, ar fi culmea sa o obisnuiesc eu cu ele...las' ca le descopera ea imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Da, partea cu supravegherea online e ce aveam eu nevoie. Si gradinitele de-aici au toate bucatarii proprii si excesiv de curate !
Ca tot vorbim de gradinita, am vazut la Decathlon niste balerini super faini pentru interior ! Erau f moi, cu talpa aderenta, care avea textura unei sosete. Dar si pretul cam 60 ron...

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata am ajuns aks si bubu doarme!!!
ce sa va zic??? sunt incantata, nu credeam ca am sa zic asta dar a fost ff bine pt iasmi azi. a papat (singura!!!!) nu a vrut nici cum sa le lase pe doamne sa o ajute , a cerut pisi la olita (desi eram sigura ca o voi gasi cu un schimb ud, daca nu e intrebata sau nu spune la timp), pe drum si acasa mi-a tot cantat ceva (numai ea stie ce...) dar repeta acelasi lucru si a zis doana canta (doamna canta!). mi-au zis ca nici macar nu a intrebat de mine dar mai sa planga.... asa....si mi-a fata ca mai vrea si maine la gadi...

acum partile haioase: a stat cel mai mult cu bogdi, au tot facut schimb de papuci -sosete pana au ajuns unul sa fie incaltat cu un papuc de al lui si unul de-a celuilalt....
dupa pranz i au pus in patuturi si nu i au pus unul langa celalalt ...si iasmina mea a sarit din patutul ei in cel de langa ea apoi din cel de langa in patutul lui bogdi.... si acolo era cand am ajuns!! bogdi vroia sa doarma si ea statea si-l pazea....
astea e partea rea cu saritul din patut...:(

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Da, partea cu supravegherea online e ce aveam eu nevoie. Si gradinitele de-aici au toate bucatarii proprii si excesiv de curate !
Ca tot vorbim de gradinita, am vazut la Decathlon niste balerini super faini pentru interior ! Erau f moi, cu talpa aderenta, care avea textura unei sosete. Dar si pretul cam 60 ron...

Primul orice

aia roz?dar erau fff tari si fff moi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

tocmai ce am primit un email ca am castigat un voucher la un salon de infrumusetare .....exact ce aveam nevoie.....o sa aleg masaj ceva....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Da, Anca! Si aia de baietei erau tare simpatici !!
Lavi, felicitari mamicii si fetitei !

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Lavi, super tari, copiii!!!eu zic ca Iasmi va dormi cu Bogdi in patut cu proxima ocazie

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

ne dati si noua un vot www.platinium-media.ro/concurs/concurs.php?id=64" target="_blank"> aici ...nu e pentru noi e nepotica mea. . CAlc si spal o zi pe saptamana la cine ne voteaza

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

ne dati si noua un vot www.platinium-media.ro/concurs/concurs.php?id=64" target="_blank"> aici ...nu e pentru noi e nepotica mea. . CAlc si spal o zi pe saptamana la cine ne voteaza

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

votat!!
acu' te astept la calcat ca am terminat de spalat.....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

votat !!
Avem pozici noi http://community.webshots.com/album/574744748qTRRhr

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput