Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(195)
Raspunsuri - Pagina 22
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Buna ! Lavi, acomodare usoara ! Tie, ca Iasmina nu cred ca are probleme. Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
foarte bine spus alina....

cam asa e!!_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
eu ma prega sa merg dupa buburuza !!!de abia astept sa o vad, ca e bine....![]()
![]()
pusi
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
popbianca spune:
mai fetele..bineinteles ca renunt la tigari...nici cand am fost gravi cu Ana nu am fumat...dar mi-e poftaaaaaa
Ana daca ne vede pe noi imbratisati vrea si ea acolo intre noi...dar de cele mai multe ori il goneste pe tati..."du-te du-te"...cel mai entuziasmata , incantatti si iubitoare e cu bebelusii..pe care ii dragaleste, ii pupa si-i strange in brate
bb ..e un inceput bun ....dar sa nu ne pripim..!
succes pt. sora ta , ellis!
vasari..dar te rooog..cat e?
socheaza-ma pt. o zi de luni!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Vasari spune:
Bianca, 1500.
Maria a vorbit mereu in somn noaptea asta. Nu-mi dau seama daca au fost schimbari majore in ultimele zile, dar oricum a fost ciudat. Cred ca e prima data cand i se intampla. S-a si trezit devreme... pe la 8:30 eram in parc.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Victo spune:
Bianca, Doamne ajuta sa fie bine bb! se vede ca nu ai facut turul gradinitelor part. cam atat e pretul. cea mai ieftina e 8 mil.noi platim 10. dar sunt deocamdata 7 copii in grupa, ii incurajeaza pe parinti sa participe la adaptarea copilului, sa stea acolo, sa vina oricand. acuma si noi mai avem pb de igiena. pana acum am vazut ca foloseau serv de hartie. sper sa nu se fi terminat intre timp :)
alina, e super facilitatea asta. vei putea observa fff multe lucruri si probabil si le veti remedia, pt ca ele stiu ca voi le vedeti. la noi..na, eu le spun..dar de unde stiu ca tin cont de ele.e mai mult de 15 mil?
acum avem pb cu meniul. primesc de 2-3 ori pe spat branzica Dots, cu care eu personal nu-s de acord. acu sa vedem cum facem sa le-o inlocuiasca cu altceva. cine vrea, sa le dea acasa, n-am eu treaba.
Stefan e ok, s-a adaptat f frumos. deocamdata la program scurt, sa vedem cum va fi cd va trebui sa si doarma acolo.
nu mai stiu cine am intreba..pai inca o sapt si pac cu testul :) speram pozitiv.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Bianca, 1500. Maria a vorbit mereu in somn noaptea asta. Nu-mi dau seama daca au fost schimbari majore in ultimele zile, dar oricum a fost ciudat. Cred ca e prima data cand i se intampla. S-a si trezit devreme... pe la 8:30 eram in parc. |
Si Amira mea la fel. Si m-am mirat si eu,ca n-a mai facut pana acum.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

ellis spune:
ALINA - ma bucur ca ai gasit gradi care sa iti placa...iar partea cu supraveghere on line e super, asta mi-as fi dorit si eu!
1500 sper ca e program lung...oricum e f mult...dar stiu ca plaja de preturi e mare...
VICTo - si eu le-am zis sa nu ii mai dea diverse chestii si cand mergem sa o luam imi spun ele...azi am avut cutare, ei nu i-am dat...le-am zis ca daca vor sa ii dea ei, ex tartina cu unt, in loc de nu stiu ce, sa ii dea, daca nu, nimic...vad ca nu se exagereaza nici cu mezeluri..baza sunt tartine, cereale cu lapte, fainos facut de ele cu lapte, budinca cu branza...am mai vazut si prajituri de casa...ca au bucatarie proprie...
Dots - te referi la alea cu ciocolata????
a mea vorbeste noaptea in somn...![]()
popbianca spune:
da , intradevar ..chiar nu m-am interesat de preturi....
...si 1500..e muuult!asta e cat cu taiat..cine poate poate cine nu, nu! cam naspa....
a mea nu vb in somn...chiar nu am auzit niciodata...
victo...e o treaba de Jamie Oliver asta ...![]()
ellis...cred ca despre meniul copiilor si produsele servite ar trebui discutat cu parintii...e cam greu sa faca pt. fiecare copil diferente la mancare..unul primeste asta , altul altceva...altul nu mananca de aia...desi daca stau sa ma gandesc e cam greu sa gasesti solutii
complicat cu gradi....bine ca a mea mai sta acas...
ziua mea de munca a luat sfarsit...plec la copilita mea ...
...o zi faina!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Victo spune:
ellis, d-apai nu stiu eu ce fel de dots ca nu am vazut decat meniul pe hartie.
Victo spune:
pai Bianca e super dc poti pleca asa de devreme! eu ajung acas pe la 5 in cel mai fericit caz.:(