Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(195)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

un frappe cu inghetata nu are nimeni???...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

de regim???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

un frappe cu inghetata nu are nimeni???...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

de regim???????

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

nuuu de RASFATZ.....

_

Mergi la inceput

LAVI - am priceput ce ziceai tu, eu spuneam ce face a mea...

uite asta e unul din motive pt care nu am cautat cresa de stat, ma enerveaza cucoanele care se dau atotstiutoare, care stiu ca asa trebuie sa planga copilul la gradi si o saptamana ca se obisnuieste el...ma enerveaza astea care cred ca noi parintii habar n-avem ce e bine pt copilul nostru...care se cred super pedagogi, dar nu stiu sa se poarte cu parintii...iar la gradi astea de le platim, macar nu isi prea permit chestiile astea, nici sa iti lase copilul sa planga cu lacrimi in barba ca stiu ca la o adica imi iau copilul in alta parte si ma duc...
...si alta chestie pe care o urasc este plicul dat...oriunde...nu numai la gradi...dar stiu ca fara asta in romania nu merge treaba...

Mergi la inceput

ooooo adela, crede ma ca si eu mi-as fi dat fetita cu cea mai mare placere la o gradi particulara, chiar aveam in plan, dar , sincer , momentan nu imi permit sa dau 10 milioane pe luna, mai ales ca voi fi si in somaj. iar de multe ori, mai dai si la o cresa particulara peste unele chestii care nu iti convin.....

_

Mergi la inceput

eu am plecat la o cafea (un frappe ).
vb mai tarziu
pusi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

"neata!

Aseara am scris un mesaj, dar mi-a dat eroare, asa ca m-am lasat pagubasa!

Adela, ma bucur ca v-am invatat la "rele", eu asa o potolesc pe Andra cand e suparata: mergem sa vedem calutii...si ii cautam peste tot...

Lavi, cred ca Iasmi se va adapta f. usor pt. ca e cu Bogdi...succes, sa o gasesti linistita si sa ii placa!

Noi azi ne-am trezit tarziu, am dus copilul la 10 la gradi si acum as avea o gramada de treaba, de drumuri si de acte de facut, dar eu stau pe forum

Asa ca fug, ca daca nu le rezolv, e bai mare...

Pupici la toata lumea, sa aveti o saptamana minunata!

Mergi la inceput

stiu si nu zic ca la gradi particulare nu sunt neplaceri, sunt peste tot, eu am zis de unele aspecte ce ma deranjeaza pe mine;
iar de cat de greu ne e...crede-ma ca mi-e f greau sa platesc taxa, dar la singura cresa pe care o am in zona erau 24 de copilasi la 2 ingrijitoare...mie mi s-a parut mult prea mult, mai ales ca sunt asa de mici si au nevoie de sprijin;
daca ii dai dupa 3 ani la gradi si daca e obisnuit cu copiii cred ca e ok o gradi de stat, macar atunci e copilul mai mare, mai poti afla de la el ce il supara...dar pe a mea, sincer nu o vedeam intre alti 23 de copii descurcandu-se...eu asa am gandit cand am ales varianta asta...de fapt cred ca era si singura pt noi...
...si sa nu uit cozile de parinti cu 2 zile inainte la poarta cresei, care stateau cu scaunelele pt inscrieri...mi se pare ca se exagereaza cu chestia asta...si mi se pare injositoare...asta se face pt locurile libere, ca madamele deja au locurile 'cu dar' oprite...

...inca o data zic, asta consider ca se intampla in general la noi, fie in sistemul de invatamant, fie in cel medical...sau altele...stim cu totii si asa procedam si noi la randul nostru...
..iar eu cred pt noi, ca la anul as alege o gradi de stat pentru fata, o gradi de langa noi, pe unde deja am fost sa culeg impresii...inca nu sunt sigura, dar ar fi o economie...sper sa pot lua o decizie buna la mom respectiv..

Mergi la inceput

VALI- pup si spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna !
Ne-am adunat si noi de pe drumuri...
Bianca, felicitari !! Sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara !
Lavi, acomodare usoara ! Tie, ca Iasmina nu cred ca are probleme.
Bianca, nici nu-ti mai spun cat e noua gradinita pe care i-am gasit-o Mariei.

Noi de la 1 oct incepem gradinita. Alta. Partea buna e ca o s-o pot vedea online, o sa stiu mereu ce face. In oct program scurt, iar din nov lung. De cand nu mai merge la gradi numai despre asta vorbeste. Cred ca abia asteapta si ea 1 oct.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alina este f bine ca o poti vedea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput