Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(195)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_yasmi spune:
daca nu mai e nimeni....ma retrag si eu....daca o sa reusesc sa dorm...cu emotziile cu cresa, apoi pt marti la dr...
\
pupici

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
ancadragoman spune:
Neata
Va invit la cafea puturoaselor ,toate mai putin Bianca care bea ceai sau lapte.
FELICITARI BIANCA!!!!!!!!!!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
popbianca spune:
buna dimineataaaa!
Va multumesc din suflet tuturor pt. urarile de bine !!!...sper si eu din suflet ca de data asta sa decurga totul ok....
wow..bb..prima zi!
..merci de intrebare..fizic sunt ok deocamdata...cu moralul asa si-asa..iau medicamentele si astept cu nerabdare 2 oct sa ma duc la ctrl...sa vedem daca e ok sau nu...
ellis...nu-mi vine sa cred..catttt!?
....pai de banii aia ar fi auzit de la mine una, alta!
ancadragoman...nu ma scoate de la numaratoare ..te roooog...cate o cafeluta mai servesc si eu...mai ales de dimineata la servici...!cu
inca nu stiu cum sa fac...deci de sambata nu am mai fumat nici una ..dar acum...la cafea...
...mai stau pe net(in acest birou nu se fumeaza)
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
bb_yasmi spune:
neataaaa
mina e la gradi.....
desi in fiecare dimi se trezea fara probleme singurica, azi dimi am "tras" de ea sa o trezesc si tot imi cerea nani.....
dar i-am spus ca mergem la gradi si a inceput sa topaie in patut. ajunsa acolo mi-a dat pusi, l a luat pe martinel (ursuletul ei) si a plecat inauntru la copii. am stat 5 min in fata usii, cand s a deschis usa am vazut ca se joaca frumos cu bogdi cu jucarii si cand coboram scarile am auzit-o tipand la un copil: e a meuuuuuuu ......jucaria probabil....![]()
![]()
asta a fost tot pt prima zi. la ora 12 merg dupa ea.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ancadragoman spune:
Bianca eu spun sa le dai incolo de tigari ,un mic efort si reusesti![]()
Pai tu iti faceai griji ca nu se adapteaza Iasmicica?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
mariussimiuc spune:
Helau!
Cafea...cafea...cafeaaaaaaa...
Lavinia,bafta multa la gradi! 
Bianca,eu zic sa bei mai degraba o cafea in plus decat sa tragi o tigara.
Da' na...cine-s io sa dau sfaturi?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

bb_yasmi spune:
ehhee anca pai stai ca e doar prima zi....
oricum eu stau cu inima cat un purice pana o vad .....

aaa si faza cu directoarea azi dimi: nervoasa nevoie mare ca nu are loc si de iasmi in aceasi grupa cu bogdi, la grupa mica, iar mama lu' bogdi nu vroia sa il dea la grupa mare ca el are pampers....
dar si-a adus aminte instantaneu de plicul pe care i l-am dat cand am vb sa stea in aceasi grupa si bineinteles ca imediat s a facut loc.....desi mi s a parut cam aroganta....pur si simplu uneori nu te lasa sa vb si tu.....
a tinut-o una intr-una ca sunt prostii ca iasmi si bogdi nici nu se vor baga in seama inauntru....si sa-i fi vazut ce bucurosi se jucau impreuna ......

_
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
un frappe cu inghetata nu are nimeni???![]()
...
_
happy mom Lavi &
ellis spune:
neata!
am vrut sa mai scriu aseara de incheiere, dar m-a lasat netul...
ANCULE - nu fii rea, mai las-o si pe Bianca cu o cafea! ![]()
BIANCA - sa stii ca aici la noi la gradinite preturile difera f mult, si culmea e, ca nu vezi diferentele care sa justifice pretul; eu am mai vizionat in februarie o gradi la un parter de bloc - de altfel cu renume, vechime de 15 ani...si mi s-a parut sumbru locul, cam mizerie si educatoarea tipa rau..toate aste pe 11 mil pan la ora 17...super, nu?...da' aveau engleza intensiv de la 2 ani...
BB- bravo, se acomodeaza repede Iasmi, ia sa vezi!
a mea mi-a facut azi noapte kk moale pe ea, am simtit-o mirositoare, azi dimi iar moale...i-am dat de 2 zile cate o tableta de cavit junior imun...o fi prea mult pt ea?...sa ii dau jumate?...ca altfel nu imi dau seama de la ce ar putea fi..
la gradi le-am dus prosoape de unica folosinta, si de bumbac si am zis ca numai pe alea sa o stearga...s-au comformat...A a marait iar de dimineta, a urcat tati cu ea in sala de clasa si a reusit sa pleca abia dupa ce A incepuse sa imbine niste forme(fapt pt care educatoarea a laudat-o ca la nici 2 ani constuieste...nu mi s-a parut cine stie ce, pt ca ea face acasa de aste de mult)..
...am primit jucarii de la verisoara Diana, avem un trenulet pe sine, de care copilul se sperie, o veverita care arunca alune, si ceva de constuit case...inca nu i-am dat asta, ii dau in alta zi...sa o mai tin preocupata...ca la cat de repede se plictiseste ea...
BB - legat de pupat, A pupa ea jucariile, ne vede pe noi ca ne pupam si vrea si ea, mai pupa si copiii, dar cam atat...de bebe in burtica speram sa afle curand...ca e sora-mea in incercari![]()
bb_yasmi spune:
ellis, ea nu pupa jucariile ci le pune sa se pupe.....

_
happy mom Lavi &