Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(195)
Raspunsuri - Pagina 19
bb_yasmi spune:
nah ca m-am bagat si eu in seama sa aduc subiectul pe prima pagina.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi nah ca m-am bagat si eu in seama sa aduc subiectul pe prima pagina..... ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
bravo!
doarme, Iasmi?
...a mea abia acum 'citeste' ursul pacalit de vulpe...
bb_yasmi spune:
doarme de mai bine de juma de ora ca stie ca dimi merge la gradi....![]()
acum o sa vedem maine ce v a fi....
. atat s a alergat cu bogdi pe afara ca a adormit in 2 minute....

bianca cum esti? cum te simti??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
vali_delide spune:
Salutare!
Lavi, succes maine la cresa! Stiu ca ai emotii, si eu am avut, uriase...va tinem pumnii!
Adela, la gradi papa bine A? Sau doar acasa e mofturoasa?
Noi azi am stat in parc 2 ore dimi si vreo 3 seara, acum a cazut rupta...si i-au mai trecut si mucii, ca-i are pana-n barba, de vineri...ii dau cu osscilo si vad ca e ok...
Cine vine la BE si cand? Adela? Sambata e ok? Sau vineri dupa-masa? Mihuta, Alina? Noi o sa venim doar pt. intalneli si distractie, nu am nevoie de cumparaturi...poate doar ceva lapte...si vreau sa-i caut volanul-minune, ca m-a omorat cu condusul, vrea sa stea la volan in locul meu...
bb_yasmi spune:
vali,
printesa roz sa se faca bine!!! merge la gradi maine>???
_
happy mom Lavi &
Ank83 spune:
Bianca felicitari
... Si o sarcina cat mai usoara dragutooo dusa pana la termen ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
vali_delide spune:
Lavi, si noi va pupicim!
Da, mergem la gradi in fiecare zi, deja ne-am format programul, nu mai plange decat la pranz cand o iau maraie daca e obosita..dar ajung acasa in 10 min., ii pun muzica in masina si cand ajungem adoarme imediat! Mananca acolo, in general decat supa/ciorba, nici acasa nu papa 2 feluri la o masa decat f. rar...
ellis spune:
Buna, Vali!
mai, la gradi papa, la gustari gusta si ea, iar la pranz paa ciorbita si carnea de la felul 2. adica eu am vazut-o la masa si a terminat prima la gradi...
la BE - eu m-as duce pt cumparaturi joi, merg cu lista si fara copil, direct de la job, ca sa pot vedea in voie...ca am de luat pantalonasi, ciorapei, cani de laptic, cateva puloverase, caciulita...ar cam fi...
...de intalnit, mai vb, in principiu mi-e cam greu saptamana asta cu copilu' ca nu avem masina, iar de la noi, BE e cam peste mana...de asta ma duc joi direct de la job si sper sa vina sora-mea sa ma culeaga...
si noi am stat azi in parc vreo 4-5 ore per total, s-a plimbat iar cu dica, poneiul, vezi Vali ce ne-ai facut?!![]()
Ank83 spune:
BB eu zic ca se va simti in largul ei ...MAi ales ca e si cavalerul Bogdi acolo
.Pupam bobocica de cresa 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
bb_yasmi spune:
ank, pe asta ma bazez si eu....![]()
![]()
vali, ce bine ca s a obisnuit printesa roz!!
juniorii vostrii stiu de : nenea pupa tanti sau nenea beste tani sau tanti mareasa (mireasa) pupa nenea sau bebe la butica???? de ceva timp am socheaza iasmi cu asta ......aaaa...si mai i a bebelusii si ii pune sa se pupe....

_
happy mom Lavi &