Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(195)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
MIha, votat...

Multumesc!
Sanatate multa la pui mic!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui popbianca
am fost azi la medic sa vad treaba cu tipizarea hpv...am ajuns la concluzia ca nu e foarte urgent de facut, costa anliza cca 400lei... nu mai conteaza asta...am aflat insa altceva....avem un bb 2 de cca 3 satamani...

Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

,Neata!

Felicitari, Bianca, sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara!

Miha, votat cu mare drag!

Sa aveti o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Felicitari Bianca !!!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hellloo

wowwww bianca felicitari!!!!! doamne ajuta sa fie totul bine!!!

victo, andreea va astept si pe voi cu vesti bune!!!

maine e prima zi de cresa!!!!! am asa emotzii.........

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Bianca, felicitari! Sa fie cu noroc!

Ellis, probabil ca nu papa A pentru ca e plecat tati. Pentru ca l-am vorbit de rau, a inceput F sa manance mai bine :)

Mihuta, o sa-mi adun ideile si le scriu pe indelete cand reusesc.
Sa stii ca si eu nu ma indur sa ma despart de timpul meu liber, si acum sut intoarsa pe dos, ca TREBUIE sa ma culc mai devreme, ca deh, ma scol si devreme, si nu sunt prea in echilibru. Sa vedem cum rezolv situatia :)

O duminica frumoasa, noi mergem azi la ai mei la curatat ardeii copti pentru zacusca.

Mergi la inceput

Helau!

N-am nimic interesant de zis...doar ma bag in seama.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!

N-am nimic interesant de zis...doar ma bag in seama.

las ca'i bine si asa.....

noi asteptam a doua runda de musafiri....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BIANCA, FELICITARI! SA FIE INTR-UN CEAS BUN! PUPICI!
merci, ANK.
STEFANIA - e ok, eu oricum vreau sa cred ca nu sunt alarmista, sunt o mama cu griji...in limite normale..sper eu...
BIANCA - mai, si la 'sarmana nepotica' gradinita e una cu pretentii, 13-14 mil pan la ora 18.
ADINA - cred ca tre s-o vorbesc si eu de rau, ca sa manance...a inceput sa imi faca niste figuri la pranz...vai vai!

Mergi la inceput

miha, scurt a fost bagatul in seama.....

_

Mergi la inceput