Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(195)
Raspunsuri - Pagina 17
bb_yasmi spune:
noapte buna!!
ma culc pana nu rup frigiderul ala......

adina, sa stii ca aceasi situatie e si la prietenele mele care au 2 copii.... si iasmi are obiceiul de a "recupera" seara ce nu mananca ziua....oare cu cine seamana??? ![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
mihuta spune:
Buna seara doamnelor
Tot zic sa mai particip si eu la discutii dar curg subiectele pe langa mine, cand intru hotarata sa-mi mai aduc si eu contributia, deja subiectul e depasit si s-a trecut la altceva.
Si Sophia e cam aiurea cu mancarea, in general are o masa mai ok (in ultimul timp seara, sau la pranz daca primeste paste), in rest doar ciuguleli anemice. In schimb in parc urmareste tot ce este comestibil si cand vede vreo bunicuta ca serveste vreun copilas cu prostii gen covrigi, pufuleti, floricele, se infiinteaza cu gurita deschisa ca pelicanul "Totia mananca, da Totia". Fireste persoanele in cauza sunt sigure ca imi tin copilul flamand, mai ales cand aud ca nu primeste junk-uri (decat ocazional).
Lavi, vad ca te preocupa treaba cu corectia la gradinita/cresa. In general exista (sub o forma sau alta), dar depinde de educatoare mai mult decat de calitatea gradinitei. Exista educatoare care stiu sa lucreze cu copiii fara sa fie nevoie de metode punitive si educatoare pentru care "dresajul rapid" e mai comod.
Adina, ma tot tin sa te intreb (ca tot esti preocupata de capitolul mancare), ce mai gatesti tu ? Am preluat de la tine reteta de cous-cous cu legume si ideea de clatite cu mere rase si ambele au avut mare succes atat la Sophia cat si la restul casei. Deci stii la ce ma refer, retete simple si gustoase bune pentru mofturosi.
Noi am fost azi la Bucuresti, ne-am intalnit cu Alina (Vasari), ocazie de alte pupaturi intre Sophia si Maria, desi Sophia nu-si facuse decat jumate de norma de somn si era cam iritata, noroc cu Maria care este o fetita extrem de prietenoasa si sociabila si care imi cerea cu insistenta sa o dau jos pe Sophia din brate ca sa o poata imbratisa ea. Desi eu nu reusesc, Maria a hranit-o pe Sophia cu vreo doi biscuiti si o jumate de pruna....
Ank83 spune:
Noooo uite domnule ce naroada sunt... La ora asta nu ma dau culcata si maine dimineata sunt toata cu
in sus. Oooo ce distractie va fi cand incep a ma calari copchii dimineata
..
Ma duc sa ma culc ...ca prea ma lafai pe aici![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
mihuta spune:
Of, asa fac si eu Ank-ule, noaptea nu ma indur sa ma despart de "timpul meu liber" si a doua zi sunt obosita si nervoasa. SI ma asteapta un week-end singura cu Sophia...
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag hai mai Lavi, apa... :( ceva mai bun tre sa fie, un vin cu apa minerala poate :D Ank, nu-mi fa pofte - sunt si inainte de rusi si numai traznai imi trec prin cap Anca, chiar, ce-ai facut, ca eu nu stiu unde sa caut - sau ma ajuta celelalte fete ca io-s curioasa, nu numai flamanda Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
pai discutia a fost la mai multe subiecte
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ellis spune:
nEATA!
STEFANIA - eeei, nu e chiar asa...le cam pasa...ca eu le zic lor o data, a doua oara la directoare si le arde la bani...de a treia oara nici nu poate fi vorba ca adio copil la gradinita lor; pana acum s-au comformat la ce le-am zis - adica sters cu servetelele noastre la fund si fara fructe dupa masa!luni le duc prosoape scrise pt Alessia. sa stii ca si in alte parti e la fel sau mai rau...nu tine nimeni cont de aspectele astea...o am pe nepotica mea la alta gradi part, muuult mai scumpa, iar in primul an a facut n infectii urinare, pana a spus fata 'mami, miss nu ma pune sa ma aplec cand ma sterge la fund , ca tine!'...adica o stergeau prin fatza de kk...dupa ce le-a spus, s-au rezolvat si infectiile...cam naspa situatii..dar sa nu uitam ca suntem romani in romanica!...
ANK - unde se gaseste Formula 17?
sa mai zic si eu de frigider???? mi s-a luat de legume...nu mai pot manca nimic...azi e ultima zi...de maine...carne...
ADINA - si A de 2 zile nu mai mananca...am vazut ca la pranz la gradi a mancat, apoi acasa, doar lapte, si un shake cu banane, ma gandesc ca a fost tati plecat 2 zile si se poate sa fie si asta cauza...
BB - frumos, na ca se poate sa faca nani si singurica...ii e drag patutul ei si paturica, scumpa mica!
de mos craciun nu e un pic cam devreme?
...face aluzii...ceva?!
fug..ca am treburi..bucataria ma asteapta!
Ank83 spune:
Ellis se gaseste la farmacii homeopate care au homeopate facute de Plantextrakt. Daca nu stii unde intra la plantextrakt pe site si la numarul de contact poti sa afli cred unde se distribuie in Bucuresti.Daca nu facem cumva si se rezolva 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
slimatei spune:
elli scz..eri aveam o zi mai proasta..nu mai vreau sa pun si eu paie pe foc...si asa stati voi cu griji..cand ti-l cresti tu una..cand e pe mainile altora mereu stai cu grija deh..parca ai de unde sa stii...scuzati-ma ma mananca optimismul
..multa sanatate puiului..sa speram ca nu se mai intampla...
o cafea
vreti?
eu mi-am facut una decofeinizata cu lapte si dulcificant.. in loc de papa...imi venea si mie sa rup frigiderul
dar am pus cafeaua ..in prin plan...imi mai taie un pic din foame..diseara niste rabdari prajite..ca am mancat la pranz de am spart..cannelloni ricotta si spanac + ficatei cu mamaliguta..si dupa vreo 3 kile de apa...
sper sa nu va fi facut pofta
..fug...
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
popbianca spune:
bunaaaa!
am fost azi la medic sa vad treaba cu tipizarea hpv...am ajuns la concluzia ca nu e foarte urgent de facut, costa anliza cca 400lei... nu mai conteaza asta...am aflat insa altceva....avem un bb 2 de cca 3 satamani...dr. insa nu s-a pronuntat nici de bine nici de rau, e prea mica sarcina ...beta hcg 574 ...mi-a prescris 4 feluri de medicamente...DD ajuta-ne!!!parca nici nu am curaj sa ma bucur...tare mi-e frica sa nu se intample ceva!dar sa schimb gandurile....
la noi se zamisleste zacusca 
..mie tare imi place sa-mi bag nasul p-acolo....la copt,la curatat...la fiert si bagat in borcane...ne ne...
ellis...si la voi la gardi ies imperfectiunile la suprafata!
...sarmana nepotica..nu pot sa cred...
ank...tare bun este dr. asta omeopat al tau!eu inca nu am consultat homeopat..am primit un nr. de tel dar
...tu ce ma mai pui pe ganduri!...debandada la voi acas...
da bb, se poate... ce fete cuminti avem!
a mea zice "patu patu" "patutu"... o asez in pat..."bibi sueta una" "mai una" (se culca doar daca are 2 suzete)"sacu sacu"(tre sa o bag in sacul de dormit)...daca mai are lapte in sticla o luam de la inceput pt. ca incepe sa ma cheme "mama mama oaticu beu"...apoi iar ne aszam in pat.....
mihuta , salutari!
slimatei...ce bunataturi!
acum ies ca mai am treabaaaaaa!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Mihoooo stiu ca nu te-am votat inca... dar am o lene azi ca daca ar durea lenea as urla prin casa ![]() . |
Am vazut ca ti-ai adunat puterile pana la urma.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...