Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(195)
Raspunsuri - Pagina 16
adinag spune:
Tura de noapte... :)
Lavi, si mie mi-e foame...
si tot ma duc la frigi si il inchid frustrata inapoi
. In momentul de fata nu stiu ce am, ma ingras si de la aer 
Ank83 spune:
Fetelor ...calmati-va ... lasati frigiderul ala in pace ... Am auzit eu ca noapte este un BAU-BAU mare in el ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Tura de noapte... :) Lavi, si mie mi-e foame... si tot ma duc la frigi si il inchid frustrata inapoi . In momentul de fata nu stiu ce am, ma ingras si de la aer ![]() Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
adina, bine ai venit in club!!!

te servesc cu "un pahar cu apa"???_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag nu mi-e frica de bau-bau Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
...si in spatele lui o BABA CLOANTA mareeeee ..... buuuuuuuuhuuuuuhuuuuu
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
adina, bine ai venit in club!!! ![]() te servesc cu "un pahar cu apa"???_ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
bravooo Lavi ..vezi ca se poate...
Si acum ar fi tare eu sa bat din gura atat si tot eu sa fiu cu un hamburger mare in mana
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
bb_yasmi spune:
ankkoooo.....ma omori......pai tu iti dai seama ce as manca eu acum un hamburger???? 

cu piept de pui, cartofi prajiti, sos zaziki, sos de ciuperci cu usturoi, picant....
vezi ce mi-ai facut??? 
m-am enervat rau.....
merg sa iau o gura de apa ....![]()
![]()

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
adinag spune:
hai mai Lavi, apa... :( ceva mai bun tre sa fie, un vin cu apa minerala poate :D
Ank, nu-mi fa pofte - sunt si inainte de rusi si numai traznai imi trec prin cap
Anca, chiar, ce-ai facut, ca eu nu stiu unde sa caut - sau ma ajuta celelalte fete ca io-s curioasa, nu numai flamanda
adinag spune:
...si Lavi mai si intoarce cutitul in rana... 
dar ca sa fiu si on topic :D
Floris mananca asa de aiurea in ultimul timp... nu situ cum sa zic. Dimineata vrea neaparat lapte (mult), pe care il bea, dar atunci nu mai vrea altceva. Apoi mananca multe fructe, dar cand vrea el, vine si le cere
La pranz mananca dar tarziu, si numai daca nu o vede pe sora-sa sarind ca o caprita ce este si facand nazbatii, ca tunci nu mai are rabdare sa manance
aaaah, intre mese mereu gusta cate ceva, ca toti mancam la ore diferite (deh, asa e cand avem program diferit cu totii).
Cel mai mult ar manca seara.
Dar am impresia ca el mananca asa cumva mai mereu, dar putin
Cred ca nu pricep nici eu ce am scris, o fi vinul ala de vina... 
bb_yasmi spune:
si in incheiere sa va zic ca in seara asta mi-a cantat iasmi "mos craciun cu plete dalbe".... (a zis ca a invatat-o buni ieri :D ) apoi mi-a zis "mami somn, nani patutz mine"...la care am crezut ca are chef de joaca in patut ca ea de obicei adoarme langa mine si dupa o pun in patut. o pun in patut, imi cere paturica cu mickey imi spune "note buna"....si.....se culca!!!!! wowwwww deci se poate si asa!!!! 

_
happy mom Lavi &