Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(195)
Raspunsuri - Pagina 12
Victo spune:
ioi bianca..ce greu o fi fost pt voi amandoua..brr...nici nu vreau sa imi imaginez! pupam fetita micuta si vorbareata si curajoasa!
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
pussi spune:
multumim de primire

ankule trebuie sa ma sune si sa raspunda sotul meu 

atunci sigur ne intalneam![]()
![]()
Sa-mi zici cand va intalniti, dar sa fie din timp.
bianca imi pare rau ca treceti prin asta!
bb am vazut-o pe Iasmi cu ghiozdanel
super!
sa va povestesc...
despre pampers... dupa 5 sapt. fara pampers, fara accidente, drumuri cu masina de 2-3 ore in chilotei si imi spuneau cand le trecea... venim acasa si avem musafiri 7 zile niste verisori cu 2 copii: baiatul 5 ani, fetita 7 ani... prima zi decurge normal. A doua zi, eu zic ca din cauza concentrarii asupra jocului, e posibil si din cauza musafirilor Ana face pisu pe ea si se declanseaza potopul... Toti incep sa rada in hohote de ce a facut Ana, nu apuc sa-i zic nimic nici s-o schimb ca Eni se prinde de ca rad toti si face si ea pisu... sa primeasca si ea laude .... si au tinut-o asa o zi intreaga, nu am mai stiut ce strerg si unde ... Tustele faceau pisu si radeau singure una de cealata daca nu aveau spectatori ... m-au terminat. Oricat le-am explicat n-au inteles nimic, era super distractia sa fac pisu si sa se uite cum curge... Ca sa opresc distracta musafirilor si a Tustelor am pus pampersul! Alt circ, Eni nu-l vroia, si-l dadea jos cand facea pisu, inclusiv la nani. Cel mai atre m-a deranjat faptul ca si cei maturi se distrau si ziceau BRAVO la tot ce se intampla. Acum suntem cu pampi, spun cand fac, le pun pe olita, dar inca mai au momente cand stau pe vine si se uita sa vada daca curge si nu spun nimic

...
Cu suzeta, eram la bunici si suzeta Elenei a cazut, catelul a pus botul si eu am intrebat-o daca o mai vrea... a zis NU! 2 zile am stat asa, eni fara si Ana cu .. apoi Ana i-a dat de bunavoie suzeta catelului... au mai intrebat de ea, dar cam asta a fost!
in rest fac te miri ce prostioare , se si cearta, Ana loveste, Eni musca.. sunt perioade si perioade. Dar se iubesc si se vede de o posta ca tin una la cealalta, nu stau separate deloc, intreaba tot timpul daca o pierde pe cealalta din campul vizual. Daca una se loveste cealata merge si o pupa, bate locul unde s-a lovit... sau pupa buba.. as putea sa va povestesc ffff multe, dar va las ca sunt obo.
somnic usor
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis MIHA - io nu te votez daca nu mai vii pe la noi! |
Asta s-a chemat lovitura sub centura.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Ia sa vezi cum te ademeneste cu o briosa ..ceva... si o votezi de 3 ori nu o data |
Tu cate briose vrei ca sa votezi?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

ancadragoman spune:
Neata
Pussi imi era dor de voi si ma bucur ca tai revenit.Ai pus poze?
Am vazuto si pe Iasmi scolarita
Va pup fetelor
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
adinag spune:
Buna dimineata,
Lavi, super tare Iasmina! Ce dulce vorbeste ea, cum le stie ea pe toate ;) Si mi se pare ca a crescut mult, arta asa a domnisoara! Frumoasa foc!
Pussi, aiurea tare ce ti-au facut musafirii. Ar fi fost de asteptat sa fie mai... adulti! :(
Lasa ca-si vor reveni fetele. In rest, cred ca trebuie sa fie tare scumpe!
Mai stie cineva ceva de Cami, Sheri sau Erika?
popbianca spune:
buna dimineataaa!
multumim tuturor de gandurile bune!sper sa nu ne mai confruntam cu asa ceva...nici noi nici alte copilite!
bb, in prima faza nu se prea obs....insa dac avanseaza si daca desfaci bine bine acolo este imposibil sa nu obs.
pt. filmulet nu am audio....pozele sunt delicioase!
pt. Yasmi!
ellis...sa stii ca si la ana a disparut la un mom dat si cred ca s-a rupt sau a rupt-o ea..ca toata vara a sta la fundul gol si se mai ctrl ea acolo...cine stie..ca n-a zis nimic!
pussi, ooofff...ce oameni!
sa incurajeze acest comportamnet..dar nu te necaji prea tare,ca-si revin ele incet incet!puncte in plus pt. faza cu suzetele!
neata' ancadragoman!
servesti?
maine ma duc la medic pt. tipizarea aia hpv...i have butterflys in my stomach!!!!!sper sa fiu in regula!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
mariussimiuc spune:
Helau! 
Mey...unde-a disparut filmuletul cu Iasmi? Aseara n-am putut sa ma uit,ca nu puteam da drumul la boxe si acu....
Pussi,bine-ai revenit! 
Imi pare rau de episodul cu tustele. Musafirii tai n-au dat dovada ca ar fi ceva mai copti decat niste copiii.Cum Doamne iarta-ma sa razi de un copilas care se scapa pe el?
Bine-a zis cine-a zis ca mai intai tre sa faci educatie cu adultii din jur si apoi cu copilul tau. 
Eu azi n-am chef de nimic,decat de stat pe net.
Is in una din zilele acelea,fara chef si in care m-am trezit cu
in sus. ![]()

adelamaria spune:
Neata!
Azi sunt putin mai libera la birou si am zis sa intru sa va salut! Am citit cam in diagonala, asa ca scuze daca nu raspund la intrebari...
Noi suntem binisor, sa zicem...Dupa o perioada in care ma bucuram ca a inceput sa pape si Ilana mea, mi-a facut 4 zile si nopti de febra, fara alt simptom, apoi i-a aparut pe piele ceea ce am aflat ca se cheama exantem viral...Cica asta e semn ca a fost infectie virala si ca acu are anticorpi. Bine, bine, da' anticorpi la ce? Habar n-am! Insa beleaua e alta, iar nu mai mananca mai nimic! Nici macar ce-i placea inainte (pastele!) E un chin...O las in pace, da' ma doare sufletul...Nici macar laptele nu-l mai bea ca inainte...De trei nopti i-am scos si laptele de noapte si degeaba, nu recupereaza in timpul zilei. Pur si simplu am impresia ca daca nu i-as da deloc mancare, nici n-ar observa!...In fine!...
In rest, e bine...vorbeste din ce in ce mai mult, spune cuvinte noi...La olita face rar, suzeta o mai vrea uneori, aleatoriu...Nu va merge la gradinita, sta cu bunica...O luam cu noi cam peste tot, nunti, botezuri- fara sa-i stricam programul...Adica mergem, stam cateva ore si la 10 hai acasa sa doarma pitica! M-am incumetat acu o saptamana s-o las peste noapte singura cu buni si sa mergem la nunta unui f. bun prieten, de la care chiar nu puteam pleca dupa 2 ore...Am simtit ca ma sufoc pana am ajuns inapoi acasa! Cred ca inca nu-i momentul pentru mine ![]()
Cam asta ar fi...Va pup si mai vorbim!

. Imi pare rau ca treceti prin asta!