Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(195)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ade si Maria a facut 2 zile febra si mi-a spus ca este ceva viral

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hellooo

slaba activitate azi.....sunteti la nani???

eu fac papa.

marti dimi avem programare la dr la szeged. sa ne tineti pumnii!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Helou... Eu de abea acum m-am dat ridicata din pat.. Nu de alta dar ma ia cu rusine deja. M-am ridicat pana acum doar sa dau papa copiilor ...in rest au tras de mine toata dimineata... Vreau o zi liberaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Mihoooo stiu ca nu te-am votat inca... dar am o lene azi ca daca ar durea lenea as urla prin casa.

Ma duc sa beau o cafea teapana ca nu am baut pana acum din cauza homeopatelor de dimineata

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
Ia sa vezi cum te ademeneste cu o briosa ..ceva... si o votezi de 3 ori nu o data

Tu cate briose vrei ca sa votezi?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Hai ca mi-am calcat lenea in picioare putin si am dat 2 clikuri

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata... cine mai vrea la ora pranzului????sa digerati mai bine...
pussi ce ma bucur ca ai povestit de tuste..ma bucur ca sunt bine..si imi pare rau de intamplare..mda..urata faza cu adultii copii
bianca multa sanatate puiului...
lavi ...voi fi cu gandul la voi
stati sa-mi mai aduc aminte ce am citit..oare ce vroiam sa mai zic?

va pup o zi buna!
revin mai tarziu..merg sa-i dau lui stefy..papa..

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Helau!

MIha, votat...

noi mucosi, nu f grav dar am inceput sa si tusim...offf, si maine trebuie sa mergem la munte, fara el, la o zi de nastere, ce se prelungeste pana duminica...nici nu stiu cum sa fac...paote ca vin seara acasa, sa vedem...

ma intorc sa citesc...n-am apucat

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

pussi, bine ati revenit...nasoala faza cu musafirii, intr-adevar...eu cred ca le-as fi zis una de mama mama...nu m-as fi rabdat...ce idioti...scuza-ma...

stefania, tocmai savurez -ua...delicioasa...

lavi, unde-s fato pozele??? si eu vreau!!

cine mai are poze de votat, sa zica...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

BLOGUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

PUSSI - eu le-as fi facut o morala muafirilor, de isi inghiteau instant rasul....sa le fie rusine! in rest, imi imaginez cat sunt de scumpe!

MIHA pup...iote ca ai mai venit... - io oricum te votasem din prima, a fost asa...de suspans

BIANCA - pai nepotica mea de 5 ani a avut, a taiat o data la fel ca noi, s-a refacut si apoi a disparut...naiba stie..oricum eu o duc pe A din nou, daca mai creste ...tu ai fost la ginecolog, nu la chirurg de copii???? uite ca eu am fost sapt trecuta la ginecologul meu si nu mi-a trecut prin cap sa-l intreb...

BB - tinem pumnii!

ANDREEA - si noi...muciosi..nu rau, cativa, dar sunt...naspa cu colectivitatea asta...pana s-o imuniza fata...
...eu azi la gradi am ajuns cand mancau, a mea a papat bine, o ia sa o spele pe maini, a spalat-o, a luat un prosop din cui(a se intelege 'folosit') si mi-a sters-o pe maini si...la gura...sa ma mai intreb de ce e mucioasa? si pe cati ii mai mucim si noi asa?...si aveam 2 prosopele ale ei curate in geanta...dar cine se caute??? luni le ofer direct in mana un prosop al Alessiei...imi spusese directoarea la inceput ca folosesc prosoape de hartie...of, of, mai, mai...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ANDREEA - si noi...muciosi..nu rau, cativa, dar sunt...naspa cu colectivitatea asta...pana s-o imuniza fata...
...eu azi la gradi am ajuns cand mancau, a mea a papat bine, o ia sa o spele pe maini, a spalat-o, a luat un prosop din cui(a se intelege 'folosit') si mi-a sters-o pe maini si...la gura...sa ma mai intreb de ce e mucioasa? si pe cati ii mai mucim si noi asa?...si aveam 2 prosopele ale ei curate in geanta...dar cine se caute??? luni le ofer direct in mana un prosop al Alessiei...imi spusese directoarea la inceput ca folosesc prosoape de hartie...of, of, mai, mai...

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

ofofooooooffffff....cand or invata madamele alea ca igiena e primul punct important in evitarea raspandirii virusilor si microbilor???

ERIC IN 2009...
ERIC

BLOGUL NOSTRU

Mergi la inceput