Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(195)
Raspunsuri - Pagina 11
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca precum va spuneam, ieri am fost la gineco cu Ana si a fost nasola treaba...dezlipire mecanica cu urlaturi si suferinta... ![]() ![]() ![]() astfel incat pana seara pe la 19 nu a reusit sa -si goleasca vezica..(am dat fuga la fermacia finilor mei unde s-a preparat un unguent cu anestezina)...a fost ceva teribil cum scapa cateva picaturi cum se punea pe urlat si plans...si bineinteles ca acum nu mai vrea sa faca la "oita"...nici nu insist..ca se va redresa situatia in cateva zile (sunt sigura)..sa mai uite ...acum cand face pisu imi zice..mama fac...eu:fa draga..apoi se completeaza.." in cutetel, oita nu"....azi noapte a dormit ok, fara treziri ...aplicand acum decat fluocinolonul prescris de medic...medicul foarte surprins ca de ani de zile nu s-a intalnit cu asa ceva iar in vara asta a mai avut 2-3 fetite cu probleme de genul asta mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
of saracuta...bianca, chiar vroiam sa te intreb...e absolut necesara interventia asta??? e vreo pb pe viitor daca n-o faci??? adica ma gandesc sa nu chinui fata degeaba...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
popbianca spune:
eladea..este o treaba ce trebuie facuta ...ca se poate inchide astfel incat sa nici nu mai poata urina..se inchide ermetic...de la vagin in sus...treaba de care iau aminte este sa nu mai astept atat de mult daca se formeaza din nou ci sa o duc sa o rupa de acolo in faza incipienta cand nu e asa de mult lipit ...astfel incat suprafata dureroasa sa fie cat mai mica(nu de-a lungul labiilor)....
imi vine sa impusc medicii astia....dar nici eu nu sunt mai prejos ...trebuia sa insist , sa o duc mai repede...toata vara am fost atenta si nu am obs. nici o miscare, ba chiar la un mom dat nici nu era acolo nimic... parca a crescut intr-o zi! naiba s-o ia!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
ma pregatesc de mers acas....la noi ploua ...deprimant!nu vreau sa vina toamna ploioasa...vreau cu soare...calduta...cu plimbari in parc prin fosnet si miros de frunze uscate! ....sper sa nu o tina tot cui ploi...nici nu ma uit la vreme pe net...ca poate ma deprim total!
am iesit....o seara faina tuturor!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
Ia sa vezi cum te ademeneste cu o briosa ..ceva... si o votezi de 3 ori nu o data Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici Pretendenti pt ![]() |
ne, ne, ne, ca saptamana asta sunt la legume!
ellis spune:
BIANCA - si la A s-a lipit din nou, dar fff putin, de altfel si data trecuta la ea era putin...
si la noi sta sa ploua...
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Si daca tot am aparut pe aici...si nu mai stiu cand mai vin http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12 ms 1 si ms 2 Multumesc! ![]() De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
votat ambele poze!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
offff bianca...pusi la ana sa treaca si peste asta!!!
pussi, bine ai revenit!! chiar intrebam in paginile trecute de voi!! 

ellis, bianca, e vizibil tare>??? adik dc ar fi fost aceasta pb si la iasmi as fi observat, nu??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
Ank83 spune:
Pussi poate la urmatoarea intalnire de pe timisoara vii cu tustele. Ne-am intalnit acum vreo 2 sapt in parcul botanic si a fost super... Cearta generala pe jucarii si alergatura dupa mancare pe acolo
.Cand mai e te anunt![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
ellis spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi offff bianca...pusi la ana sa treaca si peste asta!!! pussi, bine ai revenit!! chiar intrebam in paginile trecute de voi!! ![]() ![]() ellis, bianca, e vizibil tare>??? adik dc ar fi fost aceasta pb si la iasmi as fi observat, nu?? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
la A nu e vizibil tare...trebuie sa ma uit atent ca sa vaz...tocmai de aia nu am procedat pana acum la a doua dezlipire, poate peste o luna, sau deloc...cica se rupe si singura...cand cresc...nu stiu...mai vad evolutia;
bb_yasmi spune:
o sa ma mai uit si eu ssi mai atenta!!
ellis, 
_
happy mom Lavi &

De la lume adunate si-napoi la lume date...