Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(195)
Raspunsuri - Pagina 10
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Ohhh ca Raul are muci si tuseste asa sec. Dupa masa mergem la homeopat ca si asa aveam o treaba personala la doctor...si acum il iau dupa mine ![]() |
Sanatate multa la pui mic!

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Si daca tot am aparut pe aici...si nu mai stiu cand mai vin
...ne dati un vot? ![]()
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12 ms 1 si ms 2
Multumesc! 
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
buna ziua!
am ramas in urma cu cetitul...
ce-mi vad ochii???? lume noua - veche...bine ai revenit ANCUTZULE!
am vazut si poze, cred ca Maria s-a inaltat binisor, nu?...auzi, tu, eu cred ca se mai aplica corectii...am auzit mamici care spuneau asta in parc...am si citit pe un forum; sa stii ca si in scoli mai sunt tacaniti de profesori care lovesc copilul...sa ne fereasca Domnul de asa ceva!
...de asta m-am speriat eu ca s-au umlut paginile...
BIANCA - multam de urarile cu gradi, ieri nu am intrat deloc pe forum...
...eu nu prea inteleg de ce plange A cand o luam de la gradi...am impresia ca e un plans de alint, sau ne cearta, parca nici nu ar vrea sa pleca,..o vad insa ca e si obosita cand o luam si e plangacioasa pana adoarme...iar dimineata ma tine de mana sa merg cu ea sus in gradi sa ne jucam acolo si nu ma lasa sa plec...azi mi-a fost tere greu ca am plecat pe furis si ea plangea, am stat dupa perete si in cateva secunde insa, s-a linistit...cred ca una din cauze a fost ca s-au stabilit grupele, acum ca au venit copii...pana acum erau cam la gramada si ea se atasase de o fetita mai mare...acum nu e cu ea in grupa...si o tot striga!
BB - e ora 15 si la noi se sparg pereti...asa ma enerveaza...dau cu bormasina de numa...
ANK - ai doi copii superbi, iar Ceci a inceput sa semene la trasaturi cu Raul!
MIHA - bine ca a fost frumos la ninita!![]()
Victo spune:
salut Pussi!!!!!!!!!!!! si eu am intrebat de voi, mi-era in gand sa te sun. hai si povesteste-ne de piticute
45 de zile de concediu pe an banuiesc.ioi..o sa moara astia la serviciu de voi fi 2 zile la serv 3 in medical.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
ellis spune:
maaaaaaaaai, am scris un msj si mi-a dat eroare...
LAVI - chiar titza mae ai, si mai e si pretentioasa!
PUSSI - mi-era tare dor de voi!!!!!!!!!!!!!pup.
MIHA - io nu te votez daca nu mai vii pe la noi!![]()
Ank83 spune:
Ohh ca Raul nu a vrut sa doarma toata ziua si a adormit abea acum
si nu il pot lua la Homeopat... dar sper ca imi poate da tratament si asa ca doar ii stie profilul si febra nu are
.
Pussi
...Apropo de tine...Ii dau lui barbatu-meu intr-o zi telefonul meu ca lui i se terminasera minutele si vede numarul tau... Vreo 3 zile s-a macinat pana ma intrebat cine e PUSI in telefonul meu 
Gata vorbim mai tarziu ca trebuie sa plec 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis MIHA - io nu te votez daca nu mai vii pe la noi! |
Ia sa vezi cum te ademeneste cu o briosa ..ceva... si o votezi de 3 ori nu o data
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
popbianca spune:
buna ziuaaaa!
ancadragoman...salutareeeee!
pt. Maria!e o adevarata domnisoara cu codita...te admir(si admir si celelalte mamici, in general) ca i-ai lasat par mai lungut Mariei ..eu nu o sa-i las decat cand va sti sa se piptene singura!
bine ai "intrat "si tu pussi...numai veterane astazi !

bb...ai grija cu mancarea la restaurant ...sa nu-ti treaca pofta de sala!
....ref la respiratia Yasminei nu cred ca tre sa-ti faci griji...deci si Yasmi e o adevarata domnisoara cu mobilier de copilasi!?(gata cu bebelusia)...asta cu corectia, sunt de acord cu mariussimiuc
salutari ank83...sunt niste scumpi amandoi...da, stiu ce inseaman flocaiala..la noi e mai putin agresiva fizic cat e audio..."sculaiaaa doispe domi nu"(l-a auzit pe bunicu cand il trezea pe unchiu..(scularea ca-i doisprezece)...si o tine tot asa pana te ridici ![]()
tare faza cu telefonul!
victo...asta cu spalatul pe maine e cam groasa!
adinag...programul vostru e mult mai sanatos decat al nostru..cu Ana care doarme pana pe la 10, dar se si culca intre 22,30 - 23(eu o culc mai devreme dar nu adoarme)
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
slimatei spune:
anca, pussibine ati re- venit...ma bucur ca sunteti bine si copilasii..
multumesc tuturor de urari...
si eu sper sa fie bine totul oricum ar fi...
nu prea am avut chef sa ma amestec in vb zilele astea.. iar ma chinuie nelinistele si nu vreau sa stric atmosfera..
stiti ce va rog daca vreti cine are poze la concurs sa-ma anunte si pe mine..macar PM..ca sa nu mai facem polemici..am si eu niste stelute si nustiu unde sa le impart![]()
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
popbianca spune:
precum va spuneam, ieri am fost la gineco cu Ana si a fost nasola treaba...dezlipire mecanica cu urlaturi si suferinta...

astfel incat pana seara pe la 19 nu a reusit sa -si goleasca vezica..(am dat fuga la fermacia finilor mei unde s-a preparat un unguent cu anestezina)...a fost ceva teribil cum scapa cateva picaturi cum se punea pe urlat si plans...si bineinteles ca acum nu mai vrea sa faca la "oita"...nici nu insist..ca se va redresa situatia in cateva zile (sunt sigura)..sa mai uite ...acum cand face pisu imi zice..mama fac...eu:fa draga..apoi se completeaza.." in cutetel, oita nu"....azi noapte a dormit ok, fara treziri ...aplicand acum decat fluocinolonul prescris de medic...
medicul foarte surprins ca de ani de zile nu s-a intalnit cu asa ceva iar in vara asta a mai avut 2-3 fetite cu probleme de genul asta
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia