Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(195)
Raspunsuri - Pagina 9
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Lavinia eu sunt f curioasa ce tot cumperi tu zi de zi? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
eheee mamaaaa.....de parca nu s ar gasi cate ceva de cumparat tot timpul.....

ia intreab=o si pe adina....cum stau lucrurile...._
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
azi de ex am cumparat o perna cu stephanie (lazy town) si un ghiozdanel, plus sosetele, chilotei, etc. rochita nu am gasit sa imi placa...deci....tre sa mai merg.....![]()
![]()

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ancadragoman spune:
E bine ca ai timp si bani ,o sa iti fie f greu cand te intorci la munca![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
bb_yasmi spune:
pai anca pana in primavara nu merg la lucru.....
asa ca timp am....![]()
![]()
merg si eu la nani.....ca imi e asa un somnnnnnn.........
_
happy mom Lavi &
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Miha, felicitari Amirei pentru gradi! Votat la concurs, multa bafta, dai o praji ca ai scapat de mine |
A inceput votarea? Iaca nu stiam...Multumesc!

Ma bucur ca am scapat de tine
Amira nu merge la gradi,doar l-a condus pe Robert in prima zi.
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Victo spune:
am trecut cu bine si de cea de a 3a zi de gradi. dim. a plans un pic dupa tati, dar nu la modul tragic, cat sa il sune educatoarele.A fost bunica la amiaza la desfasurarea mesei de pranz, s-au despartit in termeni buni. probabil ca si maine la fel se va desfasura totul iar de sapt viit il vom lua doar la sfarsitul programului.
daca am trecut de greul mic, acum stau cu inima indoita pt ce ne asteapta la capitolul imbolnaviri.
pt mamici, cum veti face cd se vor imbolnavi si nu ni-i vor mai primi la cresa?avem dreptul al conc med de la dr de fam sau cum?
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
ancadragoman spune:
avem dreptu la medical daca copilul este bolnav
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Ank83 spune:
Ohhh ca Raul are muci si tuseste asa sec. Dupa masa mergem la homeopat ca si asa aveam o treaba personala la doctor...si acum il iau dupa mine
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Victo am trecut cu bine si de cea de a 3a zi de gradi. dim. a plans un pic dupa tati, dar nu la modul tragic, cat sa il sune educatoarele.A fost bunica la amiaza la desfasurarea mesei de pranz, s-au despartit in termeni buni. probabil ca si maine la fel se va desfasura totul iar de sapt viit il vom lua doar la sfarsitul programului. daca am trecut de greul mic, acum stau cu inima indoita pt ce ne asteapta la capitolul imbolnaviri. pt mamici, cum veti face cd se vor imbolnavi si nu ni-i vor mai primi la cresa?avem dreptul al conc med de la dr de fam sau cum? |
Da,poti lua concediu pt ingrijire copil bolnav.
Felicitari pt acomodare!

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
pussi spune:
Salutiiiiiiiii,
dupa ce o mamica m-a sunat ieri.... spun si eu Prezent cu voce tare![]()
Noi suntem bine, am terminat concediile din vara asta, suntem din nou acasa! Cresa n-am inceput-o, daca pot stau acasa eu pana la 01.03.10 ca sa treaca iarna.... mi-e frica de imbolnaviri. Dupa viroza din vara a intrat o frica in mine.....am trecut printr-o groaza de etape....am ce povesti! In final acum suntem fara suzeta, dar cu pampi

felicitari copilasi lor care s-au adaptat la cresa!
ancutaD ma bucur ca ai revenit!
raul sa te faci bine si sa n-o imbolnavesti pe Ceci!![]()
victo ai dreptul la 45 de zile de medical de la dr. de fam. fara internare pt. ingrijire copil bolnav!
revinnnnnnnnn
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!