Copii nostri speciali...*(8)*
Raspunsuri - Pagina 16
mary-ana spune:
Paula cum se simte Alexa,asa o cheama si pe fata mea cea mai mica,sper sa ca simte mai bine
crismac spune:
Buna fetele !
La multi ani Mihaita !Mai tarziu dar ... Multa , multa sanatate si tot ce va doriti
Eu sunt daramata ! Nici sa va citesc nu mai apuc ! Abia am terminat treaba pe ziua de azi , Ionut a fugit la mamaia sa-i spuna povesti ( noi stam cu bunica sotului , are 70 de ani dar ma ajuta foarte mult ) , sotul este la baie iar eu am profitat sa va salut !
Noapte buna si o duminica asa cum va doriti ! toate mamicile si copiii
www.gradinacris.blogspot.com
andru_mami spune:
fetelor v-am pupat pe toate de la A la Z ,si toti picii la fel,noi plecam maine dimineata la bucuresti la recuperare,vin vineri acasa,dar o sa imi lipsiti si o sa imi fie dor de voi,pe cuvant;nici nu am avut timp sa va mai scriu nici ieri,azi la fel cu treaba multa multa,sunt cocosata de atata luptat cu mobila,mutat dintr-o camera in alta,,vai de mainile mele,ma duc betegita la spital.
va pooop dulce dulce pe toate fara exceptii si toti copiii,si mai vb vineri sseara sau we viitor;
noapte buna tuturor si sa aveti o saptamana excelenta,sa auzim de bine.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
wnimra spune:
bunaa
Vera drum bun si multa pofta de recuperare pt Andrei...te asteptam cu vesti.
Paula , Alexa este ok? sper ca da , poate intri si ne zici.
Pe restul va poop tare si fug la copil, la 3 am venit de la kineto si inca alerg prin casa cu rufe si sa imi fac curaj pe la 7 sa ii fac vojta.
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
mihaela77O spune:
dragele mele,va multumesc din suflet pt gandurile voastre bune indreptate catre noi,sunteti deosebite!
va pun un filmulet cu mihaita!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
paula2003 spune:
Doctorii au spus ca nu are nimic. Acum am de dus kk si nu reusesc sa o prind cand face. Sper ca in seara asta sa o prind sau maine.
I-au facut calmante in urgenta, au consultata-o, mi-a dat reteta....dar i-a trecut de la sine. O tin un pic pe regim alimentar.
Este vioaie, rade, merge....nu are nimic acum, dar am tres o sperietura..
Asta vineri si sambata.
Sambata spre duminica am intrat eu la rad. Am vomat, frisoane, febra, rau , rau. A venit mama si mi-a facut un masaj cu leacuri babesti si mi-am revenit putin. Luni am fost eu in urgenta. Azi am fost din nou sa descopar ce si cum, si mai trebuie sa merg si joi. Sper ca la final sa ma fac bine si sa fie totul ok.
Va pupc, mai vorbim ca nu mai pot sta, nu mi-am revenit si vreau sa ma intind putin.
wnimra spune:
Paula imi pare rau pt voi ....poate a luat Alexa ceva si dupa ti-a dat si tie, asa s a manifestat la mine enterocolita, am luat de la baiat , al a reactionat ff urat eu mult mai bine dar eram leguma.Sper sa nu fie entero si sa va treaca repede de tot, va poop
pt toata lumea
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
kariguld spune:
hallo stilatelor!
nu am uitat de voi, numai ca am avut multe de rezolvat.
Paula, sanatate multa si tie si fetitei.
noi suntem bine, copii au reanceput scoala. vacanta a fost super, vremea foarte frumoasa si calduroasa. apa putin cam rece, eu n-am facut baie decat pana la jumate, dar copii si sotul s-au scaldat zilnic. Kroatia e frumoasa, curatenie, servicii de calitate peste tot, liniste foarte multa. doar mancarea cam scumpa, poate chiar mai scumpa ca in Ro. ma refer la preturile din magazine. eu am comparat cu preturile de la noi, din Deutschland. plaja foarte curata si apa limpede si la fel de curata, fara alge sau alte oratanii.
a fost bine, m-am odihnit si putin m-am si bronzat, ca nu-s prea prietena cu soarele.
cam asta pe scurt.
sper ca voi sunteti bine, am citit de fiecare, sanatate la copii si voua. a venit toamna cu muci si raceli, dar trec si astea!
va pe toate , fara exceptie!
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
kariguld spune:
Andru, am uitat, succes la Bucuresti cu terapia si sanatate multa lui Andrei! va asteptam cu vesti bune!
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
tudoras spune:
buna,
o rugaminte catre mamicile din brasov sau de pe langa brasov care doresc sa faca gimnastica cu un kinetoterapeut din ucraina.va rog contactati-ma cat mai urgent id mess alinavioletapelin . astept cat mai repede raspusuri.