Copii nostri speciali...*(8)*
Raspunsuri - Pagina 17
crismac spune:
Buna fetele ! Ce mai faceti ??? Pe unde ati disparut toate ?
Babette ce mai face Vladut ? Ce mai faci tu ?
Mada , pe unde esti ?
Adriana, Andru , Dodo si toate celelalte pe unde mai umblati ? Nimeni nu mai serveste cafeaua.
Eu am fost plecata . O escala de 2 zile la Curtea de Arges . Ionut face numai nebunii , in ultimul timp nu prea ne mai intelegem !
Va astept pe toate la si va pup
www.gradinacris.blogspot.com
kariguld spune:
hallo stilatelor!
luati cafea de aici, pentru toata ziua si pentru toata lumea.
eu mananc cerealele cu voi.
sper ca sunteti bine toate. noi ne reacomodam cu scoala, dupa vacanta.
in rest, treburi, treburi si indatoriri!
sa aveti o zi excelenta si soare mult!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Dodo-pui spune:
Buna
la noi nu-i bine
Bodo a facut ,ca la fiecare inceput de an scolar,rosu in gat+laringita.Prin urmare pe la 22 avea febra si voma...am sunat doctorita si l-am trecut pe antibiotic.La 23 a adormit... ...si s-a trezit Isabella caci ii era foame...a supt.La 1,30 Bodo frigea otet+nurofen....la 3,30 antibiotic...la 4 s-a trezit Isabella sa manance .La 6 misuna sotul sa plece la servici...am bagat o masina sa spal ce s-a murdarit aseara.....
Prin urmare azi sunt fresh...presh
O zi frumoasa si tot ce-si doreste fiecare.
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
babette spune:
pe aici, bagata intr-un colt!. derutata, debusolata....
am iesit un pic dintr-un butoi.... m-as ascunde si de mine!
Deci: au venit medicii din franta. Au fost ff amabili, au studiat, reflectat, verificat, discutat...
Concluzia: au intors diagnosticul pe dos!
Se pare ca sindromul lui Vladut e ..... nu se prea confirma exact, sau este o forma atipica, cert e ca are si o forma ffff grava de epilepsie.
A cam picat cerul pe mine!
Grav e faptul ca daca nu se poate stopa, duce la regres grav.
Acum suntem la Zalau, va scriu din pat. Vreau sa-mi revin putin si da vad ce sa fac.
Sunt si ff obosita, am condus toata noaptea, va pup pe toti, revin maine cu amanunte
Dodo-pui spune:
Babette
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babette pe aici, bagata intr-un colt!. derutata, debusolata.... am iesit un pic dintr-un butoi.... m-as ascunde si de mine! Deci: au venit medicii din franta. Au fost ff amabili, au studiat, reflectat, verificat, discutat... Concluzia: au intors diagnosticul pe dos! Se pare ca sindromul lui Vladut e ..... nu se prea confirma exact, sau este o forma atipica, cert e ca are si o forma ffff grava de epilepsie. A cam picat cerul pe mine! Grav e faptul ca daca nu se poate stopa, duce la regres grav. Acum suntem la Zalau, va scriu din pat. Vreau sa-mi revin putin si da vad ce sa fac. Sunt si ff obosita, am condus toata noaptea, va pup pe toti, revin maine cu amanunte |
oh, Babette! eu zic sa nu-ti pierzi speranta, suntem alaturi de tine! medicii ce spun, exista tratamente? ceva sa-l poata ajuta? Doamne!!!!!! trebuie sa fie!!
fetelor, sper ca sunteti bine, vad ca n-ati mai scris pe aici. probabil ca sunteti ocupate. ganduri bune si putere multa va doresc!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
wnimra spune:
buna
pt toooata lumea
crismac ....prin zona , din pacate ff putin timp de stat pe la calc mai am, alex se arunca din pat , stau mai mult cu el , centru , kineto , mancare, curat si trece ziua atat de repede. Ionut.
Dodo cum se mai simte Bodo? sper ca este mai bine si ca Isabella nu a luat nimic de la el.Am citit ce noapte ai avut dar ce nu face o mama pt copiii ei...ca asa ne-am facut si noi mari.
babette imi pare atat de rau ....sa te odihnesti bine si sa o iei iar de la inceput pana gasesti solutia potrivita pt Vladut.....ce au zis dr? ce se poate face pt el? operatie , tratament
Sper sa revii cu vesti mai bune cat de curand si fruntea sus
Kari ma bucur ca ai revenit printre noi , sper ca ai avut parte de un concediu minunat si esti fresh....azi mananc si cu cu tine niste cereale cu lapte
Vera ai venit ? sa ne zici cum a fost , pup pe Andrei
pupici pt toooate fetele , mai intrati si voi cu cate o vorba pe aici
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
mdanicoleta spune:
buna fetele
cristina, babette, ne pare rau sa auzim de vladut asa ceva ..nu am inteles daca trebuie sa il operezi ca sa nu fie in regres
va pupam si tot binele din lume
kari, cu forte proaspete acasa, nu? la voi scoala nu incepe la 15 sept?
wnimra, munceste-l pe alex ca sa o curteze pe ioana
noi ne luptam cu o mica gripa, adica eu, sotu si baiatu. vad ca printesa mea nu are inca nimic si sta toata ziua pe jos. nu mai vrea in pat sub nici o forma. se invarte de la un capat la altul al camerei si tot ce prinde ...al ei e...
vera e la terapie si mai are o sapt in afara de asta dar andrei a facut febra mare in primele zile, nu se stie concret de la ce. se presupune ca masele si putin gat
adriana, nu mai ai timp deloc sa ne saluti?
pupici fetele si puiutii din dotare
crismac spune:
Buna fetele!
Babette imi pare foarte rau Daca pot sa te ajut cu ceva ...
Ne-am luptat si noi cu o gripa urata , sotul a simtit-o cel mai rau !
Mada te asteptam cu detalii despre progresele lui Alex.
Dodo nu faceti nici un fel de imunizare ?
Noapte buna si
www.gradinacris.blogspot.com
andru_mami spune:
helloooo!
am ajuns si eu acasa dupa o saptamana anti-tero,de cosmar,ptr ca incepand de luni seara andrei a inceput sa faca febra 39,5,si se tot framanta si gemea,dar fara sa ii curga nasul sau sa stranute,nici tuse,decat febra si un pic de voma,plans la greu de nu ii inttram in voie cu nimic,l-am bagat pe antitermice ptr ca nu a binevoit nimeni sa vina sa il vada si pe el,asta dupa ce mersesem deja la dr. rezident si ii aratasem termometrul cu 39,5,nici nu s-a sinchisit sa vina cineva,abia joi dimi s-a incumetat cineva sa il vada,mi-a zis ca are ganglionii cam inflamati,un rosu in gat,el tot ducea mana la urechea dreapta,ne-au trimis la orl,de acolo au zis ca nu are nimic la ureche si ca s-ar putea sa fie de la eruptia dentara care este destul de multicica,am asteptat vreo 4-5 ore sa imi aduca cineva o reteta de antibiotic ca nu il mai puteam tine pe antitermice,trecusera deja 4 zile,si colac peste pupaza ii mai apare si o eruptie pe piele,doar pe spate si pe burtica,nu sunt vezicule,dr. a zis ca nu pare a fi rubeola,nu are toate caracteristicile,pe membre nu are,si ca poate este vreo reactie adeversa la ceva;de mancat nu a mancat nimic nimic deosebit de o zi obisnuita,de la medicamente nu cred ptr ca tot ce i-am dat ,mai luase si inainte,asa ca de dimi s-au hotarat sa ii ia si analize ,asta dupa ce i-am zis eu rezidentei ca trebuia sa ii ia de dimi dar nu ne-a chemat nimeni;
in fine ,am avut o saptamana de kkt,scuzati expresia,dar sincer am crezut ca cedez nervos sa vad cum copilul meu facea de 4 zile febra si nimeni nu trecea pe la noi,parca nici nu existam acolo.
acum sa zic ca ar fi un picut mai bine,adica nu mai face febra,dar este destul de morocanos,foarte irascibil,nu suporta nimic,azi mai mult a dormit ca i-au dat niste peritol si a fost mai molesit,dar am facut kineto,la TO s-a acomodat destul de bine,si sa speram ca vor veni zile mai bune ca sunt cu nervii intinsi la maxim,chiar vroiam la un moment sa le cer externarea si sa plec la alt spital ca oricum acolo stateam degeaba.
multumim ptr gandurile voastre,va pupacesc pe toate si toti copiii,merg si eu la somn ca sunt epuizata de 5 zile de cand l-am pazit pe andrei,el deja doarme,ca niciodata ,asa devreme,maine sper sa va servesc eu cafeaua.
noapte buna si multa sanatate tuturor
we placut fetelor si linistit sa aveti
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA