Copii nostri speciali...*(8)*
Raspunsuri - Pagina 15
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mdanicoleta fetelor, am copiat la semnatura adresa url din webshot de ce imi apare asa? ce trebuie sa copiez? http://family.webshots.com/album/574262978uAuhNI |
Ai copia mai jos decat unde trebuia dar sterge ceea ce am sters si eu sau
da copy-paste mai jos ca sa-ti apara asa
Poze
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
wnimra spune:
am vazut o bucatica mica de fetita frumoasa ....Ioana
o zi buna tuturor si weekend placut
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
andru_mami spune:
e putin spus in poze-papusica,ca ioana e o adevarata d-ra si o frumusete de fetita,o pastrez pentru andrei sa stiti,e rezervata.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
wnimra spune:
pardon!........Ioana este scrisa pt Alex.... sa faca baietii pt ea...
va pooop ....fug sa ma fac frumoasa am un party , este ziua nasei mele si iesim fara brotac
poze Alex
andru_mami spune:
si eu pe aici,mai am un pic sa termin ciorba de burta ptr sot,eu nu mananc,am spalat 3 masini,intins rufe la uscat,hranit copil,fac repede un dus si aici sunt pe metereze.
mada-distractie placuta,si mai discutam in privinta fetei,vedem noi cum cadem de acord
poop ptr toate fetele si toti piticii
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
babette spune:
buna,
N-am reusit azi deloc sa scriu si eu ceva. Munca, munca si.... iar munca!
Mihaela, cand prea devreme, cand prea tarziu!
La multi ani!
cea buna sa faca o minune si sa-i dea sanatate, noroc, iubire, fericire, bunastare. Din tot ce e mai bun sa-i dea cate putin si apoi sa le sporeasca. Sa-l faca destept, vesel, multumit .
Iar voua, alaturi de el sa va dea putere sa-l ajutati, sa-l iubiti,
sa-l incurajati.
wnimra spune:
hello
Noi am aterizat acasa si am gasit copil obosit si plin de figuri, maine il plimb bine il bag la somn si o taiem tot cu nasii la un gretar ca cine stie cand ne mai permite timpul.Duminica la ai mei in familie si a trecut sf de sapt.
Alex imi cere tot mai insistent "aka-apa" si nu mai pot de bucurie, un singur cuvant si acela zis gresit dar e marfa sa il aud .
noapte buna tuturor
poze Alex
paula2003 spune:
Nu stiu ce are Alexa. Azi am fost la urgenta cu ea. Acum doarme si este un pic mai bine. S-a plans de dureri de burtica, fa eco, analize, mergi la dr. ...si la ala....luni fac un alt set de analize.
Sper sa nu fie nimc grav si sa-si revina pana luni. Sunt un pic obosita, dar spre sa-mi revin.
Va pupic si noapte buna.
wnimra spune:
HELLOO
lumeee lumeee hai la cofee buunaaa
Paula cum se mai simte Alexa? eco a iesit ok? o si sper sa nu aiba nimic si tu sa te mai odihnesti putin.
o zi buna tuturor
poze Alex