Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (103)
Raspunsuri - Pagina 6
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion lavinia, multam de info. cu toate fructele si cerealele si lactatele combinate in toate felurile, tot constipata sunt si tot cu hemoroizi. |
Ramonika spune:
si cu constipatia depinde de la om la om.
eu daca bag niste prune moi si o cana de lapte, fac rezervare la buda pentru ora urmatoare
laviniablaga spune:
AndreCluj, nu mai stii nimic de myani?
Si daca tot suntem la capitolul prezenta ...unde este kreliutza
Lavi, 32+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 8 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Lumi_Richard spune:
Buna,burtici!
Imi cer scuze ca nu am mai intrat,ocupata tare...cu nunta(ne-am distrat super, si acum mai am picioarele umflate!), cu Richard...dar de pe 18,dupa ce pleaca, ma intorc la voi!
Am citit din urma,dar nu prea atent, ma bucur ca toate sunteti bine, le urez bun venit burticilor noi,ma bucur mult ca suntem mai multe!
Lumi 31+ cu Alexa Annabelle Denise
Lalu_79 spune:
Bonjourica tuturor
Am foarte mult de lucru dar tot mai arunc o privire sa vad ce mai faceti.
Lavinia, merci de informatiile despre alimentatie . Am imprimat ca sa fiu sigura ca nu uit...mi se intampla f des in ultima vreme sa uit de la mana pana la gura, n-am fost niciodata atat de aiurita si impiedicata.
Am ajuns si eu la doctor, bebelina e bine, 1500 gr, totul e in grafic. Statea cu manutele pe fata si ne-am chinuit putin sa o vedem mai bine..doctorita a zis ca e frumusica ... eu am zambit crezand ca zice de politete, dar mi-a zis ca nu glumeste . Sanatoasa sa fie, nu ma pot gandi la altceva (cum o sa arate, cum o sa fie). Parca mi se blocheaza creierul pe "sa fie ea sanatoasa". Sper sa nu ma apuce panica acum, pe final.
Am fost sa fac si analizele, acum astept rezultatele.In inconstienta mea nu am repetat toxoplasmoza in luna a 5-a, cum ar fi trebuit...si acum stau cu morcovul....
Am luat si eu o groaza de hainute, cand o sa intru in prenatal sper sa apuc sa fac si poze...
LA MULTI ANI SARBATORITELOR!!!!!!![flo]
Pupici
29+ Ariana
Lalu_79 spune:
Bonjourica tuturor
Am foarte mult de lucru dar tot mai arunc o privire sa vad ce mai faceti.
Lavinia, merci de informatiile despre alimentatie . Am imprimat ca sa fiu sigura ca nu uit...mi se intampla f des in ultima vreme sa uit de la mana pana la gura, n-am fost niciodata atat de aiurita si impiedicata.
Am ajuns si eu la doctor, bebelina e bine, 1500 gr, totul e in grafic. Statea cu manutele pe fata si ne-am chinuit putin sa o vedem mai bine..doctorita a zis ca e frumusica ... eu am zambit crezand ca zice de politete, dar mi-a zis ca nu glumeste . Sanatoasa sa fie, nu ma pot gandi la altceva (cum o sa arate, cum o sa fie). Parca mi se blocheaza creierul pe "sa fie ea sanatoasa". Sper sa nu ma apuce panica acum, pe final.
Am fost sa fac si analizele, acum astept rezultatele.In inconstienta mea nu am repetat toxoplasmoza in luna a 5-a, cum ar fi trebuit...si acum stau cu morcovul....
Am luat si eu o groaza de hainute, cand o sa intru in prenatal sper sa apuc sa fac si poze...
LA MULTI ANI SARBATORITELOR!!!!!!![flo]
Pupici
29+ Ariana
elenic spune:
LA MULTI ANI sarbatoritelor de astazi!
Multa sanatate, sarcini duse la termen, copii sanatosi si sa fiti fericite!
26+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Buna,burtici! Imi cer scuze ca nu am mai intrat,ocupata tare...cu nunta(ne-am distrat super, si acum mai am picioarele umflate!), cu Richard...dar de pe 18,dupa ce pleaca, ma intorc la voi! Am citit din urma,dar nu prea atent, ma bucur ca toate sunteti bine, le urez bun venit burticilor noi,ma bucur mult ca suntem mai multe! Lumi 31+ cu Alexa Annabelle Denise |
Servus! Lumi, ce bine imi pare ca ai intrat si tu pe forum! Ma bucur ca esti bine si ca desi te-ai obosit, v-ati simtit bine la nunta! Sper ca tu si burtica ta sa fiti la fel de bine in continuare!
Lavi, 32+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 8 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
shtephy spune:
Mersi de info Lavinia.
Lylyana imi pare rau ca te afli in situatia asta.Eu de cand cu suplimentul asta de fier mi-e teama ca ma indrept inspre directia hemoroizi,ca vad ca tot tare e scaunul indiferent de cate fibre pap.
_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+
elenic spune:
simina subscriu si eu: negru si tare, intrebat dr, de la fier. Asa ca nu-ti fa probleme.
Cu analizele pt DG ce ai mai facut?
26+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze