Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (103)
Raspunsuri - Pagina 7
elenic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Lylyana imi pare rau ca te afli in situatia asta.Eu de cand cu suplimentul asta de fier mi-e teama ca ma indrept inspre directia hemoroizi,ca vad ca tot tare e scaunul indiferent de cate fibre pap. _ Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+ |
si eu am aceeasi teama...
26+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui laviniablaga AndreCluj, nu mai stii nimic de myani? |
floricik spune:
Lumi ma bucur ca esti bine.
Lavinia multumim pt informatii. Mai invatam una alta.
Fetelor care aveti incompatibilitate de grupa sanguina cu sotul , ati facut analiza, dozare de anticorpi pt chestia asta? Dr mi-a zis ca trebuie sa fac analiza si eu de tuta ce's am uitat sa-i aduc aminte...
Problema mai mare vad ca este cu femeile care au O1 iar sotul alta grupa.
S-a mai discutat pe forum .Dau link-ul.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=80320&whichpage=2
Nu eram eu destul de paranoia...
28+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
lylyana.ion spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Incearca 2 - 3 kiwi dimineata pe stomacul gol. [b][red] Stephy [b][red] 28+ Chiara Ada |
am sa dau comanda la sotz sa se prezinte cu ele acasa
o dr ginecolog imi recomandase o lingurita de miere si un pahar de apa rece pe stomacul gol, dar n-a avut efect
31 Alexandru
elenic spune:
citat din mesajul lui Laura Garner Elenic, ma bucur ca nu e DG, dar ti-au zis totusi ca ai fi la limita? Ma intreb ce valori considera ei normale. Oricum eu zic ca ar fi bine sa ai grija la alimentatie, macar pana nasti. |
Nu mi-au spus ca as fi la limita si am stat de vorba si cu dr (diabetologul) care m-a luat de pe coridor ceva de genul: "ma bucur mult ca am o veste foarte buna pt dvs, e totul in regula, corpul dvs a raspuns f bine, nu aveti nici o problema"
L-am intrebat daca trebuie sa ma abtin de la ceva, mi-a spus doar sa am grija la sucuri, dar nu e cazul ca nu beau decat apa. I-am spus ca mananc zilnic ciocolata, inghetata, in general dulce si a zis ca nu e problema, sa nu beau sucuri... iar daca va fi ceva in neregula cu bb, sa creasca mai mult decat decat normal, sa merg din nou la el in sapt 30. Altfel nu mai e nevoie sa-i vizitez.
Valorile au fost: 75 nemancata si 126 provocata. Cred ca cea provocata e ok pana la 140
26+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
laviniablaga spune:
Cu placere fetelor! Sper ca informatiile sa va fie si de folos!
Andre, sa ne anunti cu privire la miany, adica daca afli ceva de ea!Pup!
Ancutza_bro...ce faci pasare de noapte? Nu te-ai trezit inca?
Lavi, 32+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 8 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
vias spune:
m-am intors de la un binemeritat somnic si acum sunt fresh...
Ramonika si eu ma confrunt cu arsuri...de la lapte la mine nu trec..de fapt inca nu am descoperit de la ce trec...
Laviniablaga atunci ne auzim maine la un telefon..ok??
merg sa bucataresc..ca mai tz vreau sa ma vopsesc..am gasit vopsea fara amoniac si vreau sa ma fac si eu frumusica..ca am prea multe fire de par alb in cap ...si cred ca este ultima vopsire inainte sa nasc
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
32+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 6 SAPTAMANI
POZE
Lumi_Richard spune:
Lavi, Floricik,multumesc!
Ma bucur sa fiu printre voi din nou!
Lumi 31+ cu Alexa Annabelle Denise
laviniablaga spune:
Fetelor, ma gandeam ca ar trebui sa va stresez si cu cateva informatii tot despre ingrijirea bebelusului, mai exact despre ingrijirea organelor genitale ale nou nascutului. Ce parere aveti?
Lavi, 32+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 8 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Andrecluj spune:
Fetele, Kreliutza e bine, sanatoasa, dar e cu hartoagele maldar ca preda stafeta, nu va faceti griji pentru ea. 28+ Chiara Ada