Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (103)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

La multi ani Gugulik si Luciandrea!!!
Sa fiti sanatoase si sa aveti bebelusi sanatosi!

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

simina ziceai ceva de reclama de la ikea.....idem si de la mine

29+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Servus fetelor,
eu is zombie...am reusit sa adorm abia dupa 4 si pana la 8, cu doar 2 pauze de susu.... Dar mor de somn acuma, imi pica ochii in gura . Am condus-o pe mama la autocar, am papat putin si acuma incerc sa fac putin nani. Nu stiu ce o fi cu starea asta pe mine, ca parca am inceout de sfarsit .
Am citit din urma, dar nu is in stare sa mai comentez ceva...decat ca ma streseaza rahatul asta de reclama care imi invadeaza spatiul de scris...(mai stau si culcata si abia tastez ).
Ma bucur ca a salvat Andre mesajul ala cu tampoanele si vi l-a dat si voua, ca eu am tot cautat azi noapte dar nu l-am gasit.
Pe mai tarziu!

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Floricik asta este viata...e dureros! Si cel mai tare ma doare faptul ca i se intampla unei femei atat de tinere...la 25 de ani sa afli ca nu mai poti avea copii...e groaznic!

Daca legea aia cu CIC e valabila numai pentru sistemul preuniv si univ. e fix pix, ca eu sunt la master si nu ma mai ajuta...la mine e deja postuniversitar nu? Si nu conteaza nici ca sunt la buget sau la zi, asa-i?

Camy, no bine...eu oricum mai zabovesc prin oras sa mai caut ceva lucruri de bebe, asa ca atunci cand termini cu doctorul tau suna-ma si ne vedem...macar vreo jumatate de ora...cat bem un ceai si dupa aia va puteti relua drumul spre BV. Poopic

Lavi, 32+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 8 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Daca legea aia cu CIC e valabila numai pentru sistemul preuniv si univ. e fix pix, ca eu sunt la master si nu ma mai ajuta...la mine e deja postuniversitar nu? Si nu conteaza nici ca sunt la buget sau la zi, asa-i?

nu stiu ce sa zic, poate daca nu ai intrerupere intre univ si master se acorda...tb sa te interesezi la ei

31 Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

RamoC ce senzatie rea e sa te manance toata pielea.Stiu cum e din sarcina trecuta,ma gandeam ca poate scap acum.
Dankutza multumim mult de info.
Lavinia e horror intamplarea cunostintei voastre.Doamne fereste.
Andre multumim de mesajul cu poze si explicatii.
Floricik esti dulcica
Siminavad ca te-au lamurit fetele.Asa e ,tare si negru din pacate.Si eu in aceeasi oala sunt si greu e,trebuie sa incerc si eu mierea ,poate ma va ajuta.
Ionelamaria felicitari pentru grasunel.Sper ca te simti mai bine.
Arcadia ma bucur ca ne-ai scris,te asteptam ori de cate ori ai vreme sa ne dai vesti despre voi.Asteptam pozici.
RamonaC somn usor...dar nici prea mult sa nu dormi ,mai lasa si pentru la noapte.
Laurairina is gata botosii?
A_driana,Miany,Christinam pe unde umblati?

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

nu stiu ce sa zic, poate daca nu ai intrerupere intre univ si master se acorda...tb sa te interesezi la ei

31 Alexandru

cred ca o sa dau mai intai un telef, si dupa aia o sa imi deplasez burtica la cluj, sa vedem cum stau lucrurile

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

de cateva zile ma incerca si pe mine mancarimile astea, in special pe maini si picioare

31 Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pe mine ma incearca niste arsuri pe gat... si nu e prima oara cand mi se intampla, vad ca din ce in ce mai des...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Lavinia e horror intamplarea cunostintei voastre.Doamne fereste.

_

Da Shtephy...asta este...!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput