Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (103)
Raspunsuri - Pagina 3
Ramonika spune:
simina - stai linistita, si la mine la fel. iau maltofer 1 pe zi si tot asa ... negru iese si tare...
ionela - felicitari pt. "grasunel". sa inteleg ca te simti mai bine azi, da?
daca bebe are avans, inseamna ca vei naste mai repede? pe la sfarsitul lui nov?
tinonino81 spune:
Da, Simina de la fier este,stiu ca si eu m-am speriat,dar stai linistita e in regula
: 32+Radu Stefan
simona9999 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Siminaaaa, relaaaaaaaaaaaaaax! eu de cand iau fier picaturi, m-a kk doar negru! Si mi-a si zis doctorita de la inceput ca asa o sa fie! Laura, 32+ Mara Teodora AMR 8 saptamani !! poze |
Am citit si eu acu pe net
si daca si voi ziceti, sigur e normal si e de la suplimentele de fier
sorry Simina.... sper ca nu m-ai luat in seama prea tare prima data
cea mai fericita cu 32+
sa fim sanatosi
Pirelia spune:
Luciandreea sa ai parte de tot ce-ti doresti, multa fericire si bebele sa-ti lumineze viata.
Gugulik La multi ani!, fericire si multe realizari.
Viitoare mamica in culmea fericirii 29+ (27+) Oana Petra
cosmynik spune:
lylyana.ion, s-ar putea sa ai dreptate ca si studentele de la facultati particulare sa primeasca indemnizatia. la ele nu m-am gandit...
or fi intrat in vigoare normele metodologice pt obtinerea acestei indemnizatii de catre studente? caci mai e putin pana in decembrie cand o sa nasc si inca nu stiu ce acte sunt necesare....
Cosmina, 26+
ionelamaria spune:
Da Ramonika, daca mentine avansul ar trebui sa vina la sf lui noiembrie
28+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
vias spune:
m-am intors ....e din ce in ce mai greu cu mersul asta ..parca ma rup in 2 de la mijloc
Laviniablaga am nr tau de tel...eu zic sa ne auzim maine..mai stai si tu prin oras...poate ne vedem la o inghetata ..ce zici??
hai ca Pustache al meu e super obisnuit cu astfel de intalniri..
O sa fac poze la ce am mai cumparat pt Flavius i o sa le pun pe contul comun...acum cred ca merg sa ma intind putin..ca-s varza de obosita..
ionelamaria bravo pt bbe voinicel
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
32+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 6 SAPTAMANI
POZE
arcadia spune:
Buna fetelor,
mai apar si eu prin peisaj. nu sunt mai activa ca lucrez mult, si pana pe 2 noiembrie tot asa o tin. eu am luat deja 18 kg sper sa nu mai iau prea multe de acum.. maine merg la control, abia astept, ca in ultima luna am avut tot felul de bucurii gen lovituri in col, dureri jos, dureri de spate deasupra fundului, m-a durut si burtica cam ca la hernie si tot asa. eu simt bebita jos, sper insa ca e colul lung si inchis.
am cumparat o groaza de hainute ca nu am putut sa ma abtin, desi as fi vrut sa astept pana dupa nastere, dar atunci cine sa mai aiba timp?
vreau si eu contul si parola de la albumul cu poze sa va vad si sa pun si eu cateva
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 30+
vias spune:
citat din mesajul lui arcadia vreau si eu contul si parola de la albumul cu poze sa va vad si sa pun si eu cateva Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 30+ |
ai primit PM cu datele cerute
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
32+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 6 SAPTAMANI
POZE
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui cosmynik lylyana.ion, s-ar putea sa ai dreptate ca si studentele de la facultati particulare sa primeasca indemnizatia. la ele nu m-am gandit... or fi intrat in vigoare normele metodologice pt obtinerea acestei indemnizatii de catre studente? caci mai e putin pana in decembrie cand o sa nasc si inca nu stiu ce acte sunt necesare.... Cosmina, 26+ |
asta nu poti afla decat direct de la sursa, de la primarie sau agentia pentru prestatii sociale, sau cum s-o mai numi...
31 Alexandru