Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (103)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

LUCIAANDREEA SI GIUGIULIK

Fetele am vrut sa dorm , da ma macina o problema...mi-e si rusine sa spun, dar spun ca poate ma linistesc:
Fetele care luati una sau mai multe medicam din lista(maltofer, elevit, magneb6, acid folic) vi s-a intamplati sa aveti "scaunul" negru?????????
Mie mi s-a intamplat prima data ieri dimineata, ca am ramas proasta cand am vazut pe hartie negru , am zis "ce draku am rimel la ???????...apoi pana seara am mai "iesit " o data tot negru, acum tot negru.......m-am gandit initian c-o fi de la mancare, da am mancat ciorba si rosii cu branza (dc era spanac mai ziceam)

Scuze pt asa mesaj da chiar m-a pus pe ganduri!!!!

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

LUCIANDREA & GUGULIK

Dankutza multumim pt informatii.
Laurairina cum adica fara chiloti in prima zi?
Lavinia ,foarte trista povestea prietenei tale. Sincer cred ca depinde de dr...unii aleg calea cea mai usoara pt ei. Nu se gandesc si la pacienta
Shtephy pt printesa ta.

28+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Fetele am vrut sa dorm , da ma macina o problema...mi-e si rusine sa spun, dar spun ca poate ma linistesc:
Fetele care luati una sau mai multe medicam din lista(maltofer, elevit, magneb6, acid folic) vi s-a intamplati sa aveti "scaunul" negru?????????
Mie mi s-a intamplat prima data ieri dimineata, ca am ramas proasta cand am vazut pe hartie negru , am zis "ce draku am rimel la ???????...apoi pana seara am mai "iesit " o data tot negru, acum tot negru.......m-am gandit initian c-o fi de la mancare, da am mancat ciorba si rosii cu branza (dc era spanac mai ziceam)

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

In mod normal, stiu ca scaunul negru nu e bun..... dar acum in noua situatie, nu stiu sigur
Ai avut probleme, dureri de stomac, intestin, ceva?

cea mai fericita cu 32+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Simina, uite ce am mai gasit :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134705

cea mai fericita cu 32+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Siminaaaa, relaaaaaaaaaaaaaax!
eu de cand iau fier picaturi, m-a kk doar negru! Si mi-a si zis doctorita de la inceput ca asa o sa fie!

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe

Si eu am luat maltofer, insa de cand mi l-a prescris dr. ginecolog m-a averizat ca scaunul va fi mai inchis la culoare, sa nu ma sperii. Cica este o urmare a bilei, mai multe nu stiu. Cert este ca dupa ce am terminat cu el (am inceput in sapt. 26) scaunul a revenit la culaorea normala. Nu te speria.

32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna tuturor

Ieri am ajuns tarziu acasa... si mi-a picat netul pana sa termin de citit... Acum am terminat.... dar ce harnicute ati fost

Simina, eu retin ca de la fier e normal sa fie asa scaunul.Sper sa am dreptate. eu nu mai iau nimic, asa incat nu iti pot spune din experianta.

Multumesc pentru pozele cu tampoanele. Mura in gura... ce sa mai!!!???

Ieri la medic a fost ok. Bebe mic e "liliac" sta in cap... si e grasunel are 1500g la 28s si 4z. Nu a vrut sa miste pana nu am ajuns la cabinet... apoi a inceput foiala. Are un avans de 1 sapt si 4 zile... Am discutat cu doctorita si am hotarat sa fac si eu testul de glicemie provocata.... preventiv... chiar daca nu sunt semne ca e cazul

28+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Deci e de la fier! daca iei cumva fier de vreo natie-parca ziceai de maltofer!

Simona, da intradevar imi doresc tare mult sa nasc la Euromaterna! E ft scump si pt noi 45-50mil in fct de nastere, dar ma gandesc pe urma, ca imi spunea Selen de la odiseea de sept-oct, ca sunt super conditii, te ajuta sa alaptezi, te invata daca nu stii, copilul sta cu tine in camera, si vin asistentele sa ii dea papa, sa il schimbe, ai neonatolog la dispozitie sa il bombardezi cu intrebari, totul e la superlativ cica! Plus, au grija si de prematuri, daca Doamne fereste de ceva, nu ti-i trimite la judetean, decat daca ceri ca nu iti permiti sa platesti spitalizarea..ca orice zi peste cele 3 zile incluse in tarifele normale costa 200ron parca..

Laura, 32+ Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Simina, stai linistita, de la pastila de fer iese asa culoarea.
Eu am citit prospectul de la maltofer inainte de a-l lua caci probabil ma speriam si eu.

Viitoare mamica in culmea fericirii 29+ (27+) Oana Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Doamneeee, ce ,m-ati linistit....ma gandeam c-o sa par proasta cu asa un mesaj, da am zis ca mai bine va zic voua decat sa-l sun pe doctor (mi-ar fi fost rusine sa-i zic asa ceva)
M-am gandit si eu ca de la pastile fac asa pt ca le iau de 3 zile si de 2 ma kk negru si tare(scuze pt explicatii)

multumesc mult fetele...
acum pot sa trag un pui de linistita

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe

Mergi la inceput