Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (103)
Raspunsuri - Pagina 19
raluci_b spune:
fetele zicea cineva la un moment dat ca este un topic despre "taxe si impozite" practicate in spitale, cum se numea topicul?
multu
29+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
shtephy spune:
RamonaC hai ca tot vroiam sa iti spun cu mancarimile.Chiar nu stiu de la ce sunt,ma gandeam ca nu mai incapem in propria piele![]()
si de aici rezulta .Cum am auzit la foarte multe burtici asta,cred ca nu tine nici de alimentatie ,nici de detergenti,parfumuri.Parerea mea![]()
Hai ca incepe sa ma dispere si pe mine forumul cu viteza lui uluitoare de melc sau mai bine de rac.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+ 
simona9999 spune:
[quote]citat din mesajul lui larisel
camy_pus Abia acum reusesc sa-ti raspund...mersi frumos pt oferta de a-mi cumpara abtibildurile, dar prefer sa le vad intai la tine in poze, apoi caut loco si daca nu ma descurc te solicit...dar nu cred ca va fi cazul.
Larisel, vezi ca eu am vazut niste figurine care se lipesc in doua locuri(pe perete sau pe mobila) si au cum a zis Camy si cu Alba ca Zapada si cei 7 pititci, la Marvimex, la vreo 2 standuri. Aveau jucarii pt copii acolo.....
cea mai fericita
cu 32+ 
sa fim sanatosi
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy RamonaC hai ca tot vroiam sa iti spun cu mancarimile.Chiar nu stiu de la ce sunt,ma gandeam ca nu mai incapem in propria piele Hai ca incepe sa ma dispere si pe mine forumul cu viteza lui uluitoare de melc sau mai bine de rac. _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 28+ ![]() |
Cred ca ai dreptate ca nu mai incap in pielea mea Am mai facut o prostie acuma si astept sa merg la baie sa
, iar stomacul meu nu mai tolereaza deloc lactatele 

. Si asa bune is...Ramona,
33+
DOMINIC ANDREInoi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu
!
dienutze spune:
Buna fetelor!
Ramonika, f tareeeeee cu dna invatatoare!!!!
Raportez arsuri dar nu la stomac si pe esofag cred! Sunt incredibile! Adevarul e ca mananc mult o data, de azi am inceput sa fac portii mici, dar tot ma arde pe gat!
Probabil e, asa cum am citit, stomacul sus iar sucul gastric urca cumva. E f urat cand vreau sa dorm si e mai rau! Doar nu o sa iau pozitie de drepti in somn de pe acum! Mai am 2 luni!!
Am vazut ac si voi va confruntati cu arsuri la stomac, dar asa ceva ati simtit pana acum??
Pup fetele!
29+ astept pe
Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
Ramonika spune:
da, dienutze, asa sunt, mai mult pe traseu, de la gat pana la stomac... si uneori imi si vine mancarea inapoi cand ma pun la orizontala 
naspa rau!
eu n-am gasit alta solutie decat sa mananc mai putin si mai des, desi nici atunci nu e garantat ca scap... 
pastile deocamdata n-am luat, inca parca le pot suporta (arsurile).
shtephy - te asteptam cu rezultate bune. 
raluci - parca tot la sectiunea asta era subiectul, dar cred ca e cu cateva pagini mai in urma si parca se numea "spaga in spitale" daca retin bine, oricum nu stiu cat de actual era. cel mai bine te informezi despre "taxe" la fatza locului de la colegele de suferinta.
eu acus o tai acasa, poate apuc sa fac capitol nou pana atunci.
suzyca spune:
fetelor sant terminata psihic am ridicat rezultatul la glicemie,188 am turbat cand am vazut.am sunat dr si trebuie sa mananc totul cu mare atentie si de aici si problema lichidului amniotic care se pare ca este datorita diabetului gestational.ce eram eu suparata cu colul scurt si prea mult lichid amniotic acum si bomba asta cu dg.am plans de suparare ma simt neputincioasa nesigura toate la un loc.sa mi ajute dzeu macar 3 sapt sa mai stea bebelusa mea in burtica.cu somnul nu va zic 1 2 noaptea si eu nu dorm.offffffffffff nu pot sa mai scriu ca am amortit pe partea stanga vb mai incolo,
.

Ramonika spune:
uffff suzyca, asta-ti mai lipsea, o belea nu vine niciodata singura... 
ai grija la alimentatie, ca din cate mi-am dat eu seama din discutii, totul tine de ce mananci. fara dulciuri si parca si fainoasele (carbohidratii) trebuie reduse mult.
ia legatura cu LauraGarner, ea se pricepe foarte bine la asta. 
Lidia74 spune:
RAMONIKA, PIRELIA pupici.
RAMONIKA ce fain de colega ta....Sa dea DD sa aveti toate asa nastere usoara.
LAURAIRINA se face si la noi testul non-stres. Cand eram in maternitate erau multe gravidutze carora li se facea.
SIMINA ce ghinion cu analiza asta pt DG.