Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (103)
Raspunsuri - Pagina 18
mariaandreai spune:
Ceau fetele,
Va salut si eu tot de la lucru, cu dureri mari de spate, ca acusi imi las scaunul asta la orizontala ![]()
Ramonika, cate saptamani avea colega ta?
Laurairina, nu te stresa ca de fapt nu a fost travaliul de 2 ore, ci nu a fost dureros si nu si-a dat ea seama ca a inceput. Cica sunt femei care au un prag al durerii foarte ridicat si pot sa nu simta contractiile pana cand ajung la dilatatie de 5-6 cm.
Simina, baltoaca se face numai in filme. In realitate cand se rup membranele curge intre 100 si 150 ml de lichid, capsorul copilului astupand fisura respectiva imediat. Nu curge cand stai intinsa, ci doar cand te ridici. De altfel, daca se intampla noaptea intr-una din vizitele la baie si nu esti convinsa ca a fost pisu sau lichid, te intinzi si te ridici brusc pentru ca sa se miste capul copilasului si atunci, daca e lichid amniotic, ar trebui sa ti se prelinga cativa stropi pe coapse.
Nu m-am inscris la medicina intre timp, doar ca am inceput si eu un curs de puericultura
si prima sedinta a fost tocmai despre semnele de travaliu si travaliu propriu-zis si toate aceste aspecte au fost abordate.
Maria
27+ cu
Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariaandreai Ramonika, cate saptamani avea colega ta? |
sincer nu stiu exact. stiu ca-si programase cezariana pe 29 sept. DPN-ul era tot cam pe acolo (mereu zicea de sfarsit de septembrie), deci se pare ca a venit bebelusha mai repede cu 2 saptamani.
Ancutza_Bro spune:
burticuteeee
sunt si eu pe-aici ... e liniste la ora asta, norok de Ramonik mai intretine ea audienta.
ieri am fost absenta pe DC, am umblat toata ziua si am ajuns acasa la ora 11 seara... bills bills bills 
... mi-am luat si eu rezultatele la analize...quess what? sunt cam nashpa...acu' ma duc ca doctorita de familie sa vad ce-mi zice...leucocite mari , neutrofile mari, limfocite mici, hematii mici, hemoglobina mica, mpv mic, glicemie mica....astea toate sunt sub intervalul de referinta....lipsesc o ora si revin la forumeala... va 
Anca
32+
Daria
POZE
AMR 8 SAPTAMANI !!!
shtephy spune:
Monis unde ai disparut draguto?
LauraB ce mai faceti?Cum mai e gashunica?
DianaR nici un semn nu mai dati?Ati inceput gradi?
Mihamora nici nu mai stiu cand ai scris ultima data.poate intri sa ne faci cu mana
.
Christinam in continuare sunt ingrijorata pentru tine.
Danan la tine toate bune?Te mai necajeste spatele?
A driana de cand esti in prenatal,nu prea ne mai bagi in seama
.Esti bine?
Le poftesc pe toate burticile care ''stau la umbra'' sa ne faca macar cu mana
Va pup pe toate.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+ 
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika da ce faceti gagici? va faceti somnul de frumusete? |
Eu zic ca nici una nu avem nevoie
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+
Ramonika spune:
eu sunt cucuveaua de zi ![]()
hai sa va distrez cu ceva, ce am gasit scris de cineva la un subiect aici pe forum despre prima zi de scoala. ![]()
Ducandu'l ieri pe Bogdan la scoala am asistat la o secventa incredibila. Mamele de fete (pe cuvant ) au inconjurat'o pe femela alfa (invatatoarea) intr'o miscare ca de Turneul celor 5 natiuni. incepand o incredibila actiune de linguseala prin interpusi.
Deschiderea a venit de pe partea dreapta:
-Fata mea a plans ieri dupa ce s'a despartit de dumneavoastra
Pachidermele din flancul stang ramase brusc descoperite se lanseaza spre centru:
-Ciresica mea s'a trezit la ora 5 ca sa ajunga mai repede langa dumneavoastra
Cu o privire care ar fi putut secera castanii din curtea scolii pachetul de inaintare raspunde cu un incredibil:
-Capsunica ieri, cand se juca cu fratiorul ei, Dovlecel ii spunea ca sinteti cea mai frumoasa si cea mai desteapta din lume.
Brusc, de pe linia de fund simtind ca pierde teren o alta posesoare de legume-fructe pluseaza timid:
- ... si cea mai eleganta
moment in care am simtit ca nu se poate sa pun in pericol viitorul copilului meu motiv pentru care am strigat si eu:
-Sinteti casatorita doamna invatatoare?
shtephy spune:
RamonaC bine ca ai iesit de acolo ![]()
Ancutza imi pare rau ca nu-s prea bune analizele.Probabil ai un pic de anemie,o parte din valori e normal sa nu fie in grafic la gravide si nr mare de leucocite ar putea fi infectie pe undeva.Sau poate visez io
.Te va lamuri medicul tau .Si eu abia astept maine seara sa vad ce zice cand vede rezultatele mele ca sunt multe valori aiurea si la mine + o infectie urinara 
.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+ 

!