Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (103)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

simina - pune si tu o folie de plastic peste saltea... cica apa nu se rupe inainte de travaliu decat la vreo 15-20% din femei. asa ca e posibil sa ajungi la spital inainte de ruperea apei.

laura - eu asa fac de fiecare data. intai intru eu singura in cabinet, sa vad daca ma urca pe masa, apoi cand imi zice sa ma pun pe patul de la ecograf, atunci il chem pe sotz. bine, la doctorita mea oricum sunt camere separate una cu masa ginecologica si alta cu ecograful. asa ca n-ar fi problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Ideea cu patutul nu e ca vrem ceva ieftin si bun ci doar bun. Am colindat toate magazinele de care am auzit in iasi si e ca la nebuni. Dc ne place un patut nu au saltea la el si nici in alta parte nu gasesti dimensiunea respectiva, dc e set complet cu tot cu saltea salteaua e un burete moale de maxim 3 cm. Unele pers imi indica sa iau de panza ca e mai practic si nu se loveste copilul dar eu una cand m-am lasat usor pe plasa pe care se pune salteaua s-a lasat de tot iar dedesupt erau niste bare de metal care il pot jena la spate. Altii zic ca ala de lemn nu e bun ca se loveste, ca-si baga manutele printre zabrele asa ca... ceata
Despre celulele stem eu am contract cu cei de la cluj sunt mai ieftini decat bucurestiul si dr meu colaboreaza de ceva timp cu ei. Eu una insa o iau strict ca pe o polita de asigurare. Eu una am o grupa mai rara de sange iar dc bb ma mosteneste ma gandesc ca si donator e greu de gasit asa ca ... e mai sigur
Eu una am si exemplil unui coleg de serviciu care a mai facut un BB pt al salva pe primul la cre nu i-a gasit donator compatibil. Deci... cine are de unde sa faca, pentru cine insa nu isi permite nu pot eu sa spun dc se merita sau nu efortul...
Sa dea domnul sa nu aiba nimeni nevoie de ele.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Siminaeu cat am stat la maternitate am vazut multe femei ce se pregateau sa nasca si la nici una ruperea apei nu a fost insotita de baltoace(cred ca asta e mai rar). Mai toate aveau senzatia ca pierd urina si se intrebau ce se intampla. Plus ca din cate stiu eu inainte se elimina dopul gelatinos iar dc e zi sigur iti dau seama.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Laurairina sotul a mers cu mine mereu...da nu intra din prima in cabinet (oricum stie ce-mi face nenea doc), ci al cheama doc cand eu sunt cu burta in sus si gelata..gata de eco

Alezele se gasesc in supermarket-uri sau farmacii la standul cu scutece, este imposibil sa nu gasesti........oricum avem nevoie de ele pt bebei...ca o sa-i mai lasam si pe ei goi sa le mai respire

Cat desppre canapeaua mea..nici nu ma gandesc s-o ud..abia am luat-o

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Laurairina daca se poate sa-l lasi pe sot afara doar in timpul examenului vaginal de ce nu?
Aici nu prease poate ca atunci cand iti vine randul esti invitata impreuna cu partenerul intr-una din cabine, ca sunt mai multe si odata intrat acolo ce sa mai iesi? sa te fatai? aa si controlul intra e la sfarsit asa caaa.......mi-e ca daca-l dau afara intra la idei, ca dr e tanar Asta e...........prima data e mai greut, apoi te obisnuiesti, dar tot iti e rusine

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
26+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Am sunat la Synevo Am pierdut atata timp pe drumuri pentru 41 lei ......ahhhh...daca stiam

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

'neata fetelor

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Elenic si eu am avut saptamana trecuta 2 zile cand nu a vrut sa miste lenesa asta mica. Parerea mea ca era intoarsa in asa fel incat nu o simteam. M-am tot rugat la Dumnezeu sa o faca sa miste si pana intr-un final, a inceput din nou bataia cu picioarele. Asa ca nu cred ca e motiv de ingrijoarare. Stiu ca a mea se intoarce cand cu fundul in jos, cand cu el in sus. Eu nu ii simt "intorsatura". Maxim simt niste lovituri de picioare sau de maini sau de cap, nu stiu. O descopar pe la eco ca e intoarsa si eu habar nu am. Mi-a zis o mamica ca daca esti stresata, nu o simti. Ea s-a dus la eco intr-o luna mare si vedea pe aia ca se misca de zor, dar in schimb ea nu simtea nimic. Deci,...

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Elenic si mie mi se intampla sa nu simt bebelusul mai ales cand am activitati diverse,dar s-a intamplat si cand m-am intins.

Multumesc fetelor
A dat si buburuza mea niste semne aseara, astazi inca o pandesc

26+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Fetelor am venit de la g-doc. Offf...exact cum ma asteptam. In momentul in care raman insarcinata incep tratamentul plus ca va trebui sa fac vizite la Bucuresti la medicul hematolog care probabil imi va da sa fac injectii cu heparina iar asta nu imi surade deloc. Cred ca o sa fiu terorizata toata sarcina de injectiile astea. Deci...asta e...Oricum medicul mi-a spus ca probabil nu de la mutatia MTHFR am pierdut sarcina ci de la o infectie. Nici nu stiu daca ma mai bag la inca o sarcina...O sa ma mai gandesc.

Lidia

Lidia, te asteptam cu o veste, indiferent de ceea ce hotarasti. Alege ce e mai bine pt tine si sa fii impacata cu alegerea ta, oricare ar fi.

26+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rony

Buna,
Am vazut ca erau cateva mesaje despre dozajul de anticorpi in cazul incompatibilitatii de grupa sangvina dintre mama si tata; adica pe scurt eu am 01 , barbatul A2 trebuie sa mergem la Institutul de Imatologie - parca asa se cheama ; in saptele spitalului Filantropia, pe dr Felix daca nu ma insel; la etajul 1 va prezentati cu recomandarea dr ( cred ca se poate face si fara recomandare) platiti 14 lei la etajul 4 daca nu ma insel , apoi vi se va recolata sange si veti avea rezultatul in maxim 5 zile; pentru mine rezulatul a fost ok asa ca nu stiu ce se intampla mai departe bafta

Am fost eu azi la Institutul de Hematologie. Am ajuns pe la ora 9 , am urcat la etajul 1( fara trimitere) , mi-au luat sange si apoi am platit la etajul 4. Maine intre 12 si 2 merge sotul pt rezultat.
Sper sa fie totul ok.

28+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna dragelor!

LauraG bine ca a fost ok testul pana la urma,desi pacat ca a trebuit sa incerci niste emotii inutil.Dar cu ocazia asta ai mai facut o eco chiar daca nu prea detaliata
Ameteala asta nu stiu de la ce poate fi daca e ok tot ce ai enumerat tu acolo,poate lipsa de odihna?

Lavinia asteptam vestile bune.Succes.

Ramonika tare rapid bebelusul prietenei tale.Daca ar fi si la noi asa sau inca o data timpul ala ,ar fi mare lucru.Adica sa nici nu realizezi ca nasti,impingi de cateva ori si gata...super...probabil nasterea ideala.
Oricum eu nu cred ca putem naste pe drum indiferent de cat de repede s-ar produce travaliul,cred ca e absolut necesar sa impingi,nu vad cum un bebe ar putea cobori singur,doar impins de contractii.
Doamne ajuta sa fie usor pentru noi toate,indiferent de felul nasterii.

Of,Simina ce bafta ai si tu.Imi pare rau.
Acuma vad ,o sa mergi maine sa incerci cu plata?Adica ce sa mai incerci ca ai incercat destul,sa o faci.
Ce frumos,moasa virtuala.Si ce frumos spui tu acolo ca ai trait emotii puternice pentru fiecare ca si cum erau surorile tale

Tinonino neaparat sa vii cu vesti bune,da?

Laurairina imi pare rau ca tot nu reusesti sa dormi.
Asa am auzit si eu,controlul pe masa poate fi foarte dureros in sarcina.Din fericire eu nu l-am experimentat,am facut doar eco intravaginala pt masurarea colului ,asta nu m-a jenat deloc.
Tns-ul la noi cred ca se face mai tarziu ,asa cum zici si tu,dupa 36s.

Andre bine ca ne-ai anuntat ca e ok Miany dar nu are acces la net .

Simonette ma faci sa .Si de la mine multe floricele

Elenic ma bucur ca ti-a dat semnne micuta ta.E prea somnoroasa probabil.

Floricik sunt sigura ca va iesi totul in regula.

toate fetele

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Mergi la inceput