Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (103)
Raspunsuri - Pagina 16
simina_kin spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Lidia mult curaj!!!![]() Sunt sigura ca vei lua cea mai buna decizie,una pe care nu o vei regreta.Noi suntem aici sa te ascultam si sa te sustinem.Nu ne ocoli. PS Eu abia astept sa vad testul cu 2 liniute fotografiat ![]() |
, ASA CA ASTEPTAM SA NE SPUI CA AI HOTARAT
, si apoi poza cu testul pozitiv

Pana una alta o sa ai de lucru, daca vrei , sa faci pe moasa noastra virtuala(eu asta am fost la ghiocei)

, si ai sa vezi ce emotii puternice te vor cuprinde o data cu noi
(mi-e imi suna tel noaptea , sau primeam mesaje iar sotul ziceaAm trait atunci niste senzatii/emotii cum nu-mi puteam imagina, la fiecare graviduta , parca toate erau surorile mele

31+ cu
Maya AndreeaAMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui Ramonika aoleu, la asta nu m-am gandit... eu ziceam ca e o poveste de incurajare, cand colo voi cautati nod in papura peste tot lasa ca nu sunt asa dese cazurile astea, as vrea si eu eu sa am asa noroc, insa sanse is aproape ca si cum as castiga la loto... ![]() |

Asa-i bine, asa nu-i bine..cine ne mai intelege pe noi bortoasele???
Laura,
32+
Mara TeodoraAMR 8 saptamani !!
poze
Andrecluj spune:
Buna dimineata, fetele, i-am trimis mesaj la [b] [red] Miany [b] [red] si e ok, doar ca are probleme cu netu'.
28+
Chiara Ada
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Simina astia sunt nemernici rau!!!Mama lor de cretini, puteau spune de marti cand ai fost la ei, ca nu mai au fonduri!!!Obositii naibii! Trebuia macar sa intrebi cat costa ..informativ..poate era ieftin si puteai sa faci testul![]() |
Da pai asta si ma gandeam acum sa fac....o sa sun la Synevo..baremi dc dau un ban sa nu mai stau 3 zile pe drumuri

31+ cu
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
laurairina13 spune:
Andre, si eu am probleme cu netul!!!De dimineata am incercat sa intru pe forum si abia acu vreo juma de ora mergea DC..ca in rest mergea netul! Sincer nu stiu ce tot se intampla cu site-ul..fac modificari la el/ o fi prea incarcat, ca de prea multe ori in ultimul timp nu reusesc sa intru!!
Chiar asa Lidia, te asteptam sa ne ''mosesti '' pe toate aici! Sa vezi ce chef o sa iti vina de un bb, ca o sa iti uiti toate temerile!!

Laura,
32+
Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze
Andrecluj spune:
Buna dimineata, fetele, i-am trimis mesaj la [b] [red] Miany [b] [red] si e ok, doar ca are probleme cu netu'.
28+
Chiara Ada
simonette spune:
Buna ziua!
Imi mai fac si eu vant sa mai scriu pe-aici
Cand vad AMR-ul lui Camy
moaaamaaa!!!! Nu mai e chiar asa mult! Bag mana-n foc ca de-abia astepti
Simina referitor la controlul intravaginal.....si eu detest sa fac asta dar ce putem face? Asta e procedura standard! Nu m-a durut deloc la dr asta fiindca este f delicat dar mi-e asa de rusine sa ma cracesc in fata lui de nu-ti poti inchipui
Unde mai pui ca ueori e si sotul cu mine si ma gandesc oare cum s-o simti el ca un alt barbat bajbaie pe-acolo
Iar aici nu se fac ecografii la fiecare consult... Ce bine era in Ro, la sarcina trecuta cred ca de vreo doua ori am avut parte de consult din asta, restul eco
si lasa ca nu mai e mult si scapam
Stephy nu pot sa nu remarc, fara alte pretentii, ca tu esti dragutza cu mine de fiecare data! Desi apar rar si recunosc, ca nu sunt prea utila tu mereu ai un cuvand dragutz ptr mine
Ia uite un buchetel de 

si un
apasat! Esti o scumpa!
Ramonik mami de miau-miau 
La toate fetele
Eu sunt la servici....tot cu
Ce sa fac? E si stresul cu casa care alimenteaza starea mea.
O zi minunata si celor care merg la eco, numai vesti bune
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
26+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
dymomo77 spune:
Stephanisi mie imi e frica de preemclapsie. Maine merg din nou la dr sa-mi ia tensiunea si apoi hotaram ce facem. Ideea e ca am dus tare greu sarcina asta si saracul doctor numai cand ma vede se intreaba probabil cu ce am mai venit nou.
Si apropo de controlul pe masa eu una am avut parte de el toata sarcina odata pe saptamana deci dc i se pare ceva suspect nu e anormal.
32+
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Ramonika, misto nasterea prietenei tale!!! Eu acu ma gandeam ca daca e sa nasc asa repede, in 2 ore..Daca eu nu imi dau seama ca a inceput travaliul??si stau cele 2 ore pe acas? ca sa ajung la maternitatea unde nasc, imi ia cu masina cel putin 45 min!!Daca nasc pe drum???????????????? Alt subpunct la capitolul paranoia!![]() |
in viziunea mea ma vad cu apa rupta noaptea....drumul la spital tot noaptea, deci l-ar parcurge sotul in max 10 min ......DAR..daca ma apuca ziua am pus-o...ca la cum se circula pe Mihai Bravu ajungem intr-o ora

Am stat si m-am gandit si eu la ceva
...am inteles ca atunci cand ti se rupe apa faci baltoaca mare
...daca mi se rupe noaptea???? ud canapeaua mea cea noua????.....ma gandeam ca incepand cu sapt 37 sa-mi bag sub cearceaf 2 aleze (scutece absorbante) ca sa stau linistita.
31+ cu
bebe
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui simonette Simina referitor la controlul intravaginal.....si eu detest sa fac asta dar ce putem face? Asta e procedura standard! Nu m-a durut deloc la dr asta fiindca este f delicat dar mi-e asa de rusine sa ma cracesc in fata lui de nu-ti poti inchipui |

Ma gandesc serios sa il las afara in sala de asteptare, ca m-as simti tare penibil ..
Simina, da ce griji mai ai tu acu...sa nu uzi canapeaua noua..Pai da-o incolo de canapea...mai conteaza???
Dar acu ca tot ai spus...poate ar trebui si eu sa ma gandesc la salteaua noastra Relaxa, noua si minunata..
Ziceai de aleze de alea, eu am intreba la magazinele cu art pt bebei , si nu am gasit sa cumpar decat o acoperitoare de aia de saltea pt patut, cu dim 120*60, tot asa bumbac pe o parte si impermeabila pe cealalta parte..dar de scutece nu au stiut sa imi zica alea..Sau nu am cautat eu bine?? Ca as vrea sa mai cumpar si de alea sa le am la indemana de pus pe unde mai ducem fetita dupa noi..prin sufragerie, pe la bucatarie..Laura,
32+
Mara TeodoraAMR 8 saptamani !!
poze

Lidia