Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (103)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pe unde umblati monis, avalon, krelia, dana.n, smaranditza, mihamora, miramar, adriana, romanitza, byabeatrice, mussica, biara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

[/quote]Exact aceleasi incurajari le primeam si eu de la ex-gravidutele-- actuale mamici, si-mi spuneau sa am incredere ca pana se muta ele la scutece vin si eu cu testul pozitiv...si asa a fost, ASA CA ASTEPTAM SA NE SPUI CA AI HOTARAT, si apoi poza cu testul pozitiv
Pana una alta o sa ai de lucru, daca vrei , sa faci pe moasa noastra virtuala(eu asta am fost la ghiocei), si ai sa vezi ce emotii puternice te vor cuprinde o data cu noi(mi-e imi suna tel noaptea , sau primeam mesaje iar sotul zicea: "cat are dilatatie???").
Am trait atunci niste senzatii/emotii cum nu-mi puteam imagina, la fiecare graviduta , parca toate erau surorile mele

[/quote]

SIMINA cred ca intr-adevar ai simtit emotiile cu burticile care nasteau. Eu azi sunt in butoi rau de tot...Pe sotul il doare tare un picior ca abia merge. Offf...Da Doamne sa mai iasa si Soarele pe strada mea ca m-am saturat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

capitol nou 104

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

RamoC - dar analize la sange ti-ai facut? (ca nu mai retin) au iesit bune?

Da...doar usoara anemie care am avut-o de la inceputul sarcinii.

Si arsurile alea ma chinuie si pe mine de vreo 2 sapt din nou. Si tocmai ce ma laudasem la sotz ca de cand s-a intos bebe cu capul in jos ca nu mai am arsuri. Astea is mult mai nasoale decat alea de la inceput trim 2. Am luat cate un Maalox seara cand chiar nu mai rezistam, iar azi am cumparat Rennie sa vad daca nu au un efect mai bun. Maalox=ul avea ceva efect, dar mai mult cat sugeam la el, adica vreo 50min, apoi iara reveneau arsurile.

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

RamonaC bine ca ai iesit de acolo
Ancutza imi pare rau ca nu-s prea bune analizele.Probabil ai un pic de anemie,o parte din valori e normal sa nu fie in grafic la gravide si nr mare de leucocite ar putea fi infectie pe undeva.Sau poate visez io.Te va lamuri medicul tau .Si eu abia astept maine seara sa vad ce zice cand vede rezultatele mele ca sunt multe valori aiurea si la mine + o infectie urinara .

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

da Stephy , ai dreptate , e un pic de anemie, mi-am luat iar o sacosa de medicamente de la farmacie ...ufff... ai grija mare cu infectia urinara ca am auzit numai lucruri urate despre ea, e periculoasa in ultimul trimestru...pupi

Anca 32+ Daria

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Buna fetelor!
Ramonika, f tareeeeee cu dna invatatoare!!!!

Raportez arsuri dar nu la stomac si pe esofag cred! Sunt incredibile! Adevarul e ca mananc mult o data, de azi am inceput sa fac portii mici, dar tot ma arde pe gat!
Probabil e, asa cum am citit, stomacul sus iar sucul gastric urca cumva. E f urat cand vreau sa dorm si e mai rau! Doar nu o sa iau pozitie de drepti in somn de pe acum! Mai am 2 luni!!
Am vazut ac si voi va confruntati cu arsuri la stomac, dar asa ceva ati simtit pana acum??

Pup fetele!

29+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Dienutze si eu ma confrunt cu arsurile pe gat de vreo luna , in special seara...doctorita mi-a recomandat Rennie, le iau si ma linistesc putin cat sa pot adormi si eu...cica nu trebuie sa stai culcata o jumatate de ora dupa ce ai mancat si sa mananci putin si des pt a evita arsurile.

Anca 32+ Daria

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput