Gravidute prin FIV (50)
Raspunsuri - Pagina 9
carmelly spune:
Multumesc de primire,
Hepilica nastere usoara si un bb mancacios. Eumada emotionanta descrierea. Toate fetele de aici sunt niste bomboane.
Eu stau cam asa si asa dimineata, am o durere de cap ca si cand as fi baut alcool toata noaptea, deci nu o durere normala, ci ca dupa o intoxicatie. Apar si in timpul noptii. Mai am greturi si stari de voma si ameteli. Ei nu ma vai de ele daca sunt de la bebei. Nu stiu cum e sarcina, si ma intreb daca de la bebei sunt starile astea. De unde stiu ca sunt 2, pai noi ne-am vazut la ecografia trasnvaginala, un puisor avea sacul yolk de 15,6 iar embrionul de 3,6 mm iar celalalt de 13 mm sacul yolk si embrionul de 3.3 mm. Dr a zis ca sunt 2 bb daca pana la urmatoarul eco nu apar suprize, adika pe 1 oct. Nu prea pot sta mult pe calculator din cauza ametelii.
Cum calculez dnp-ul, ultimul CM a fost pe 8 augut iar ET pe 23 august
Va pup si va doresc un weekend placut.
6+
Multumesc Doamne!
eumada spune:
Carmelly durerile de cap sunt de la hormonii care incep sa joace rumba si samba in corpul tau.Organismul se pregateste de crescut doi puiuti...
De hormoni vei scapa abia la sase luni dupa ce nasti asa ca ai un drum greu de parcurs...dar ai s vezi ca la capat e cea mai mare realizare a ta din toata viatza.
Esti abia la inceput dar greturile si restul sunt perfect normale si de la bebei asa ca ..nu-ti ramane decat sa rabzi si sa te gandesti la ce e mai frumos pe lumea asta......
Madalina
de minunica Eva-Maria
.
taty_ana spune:
multumesc de primire
wow hepilica in curand iti vei strange comoara in brate, nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios
mie dr mi-a spus ca presupune dupa beta ca ar fi 2 dar asta o vom sti doar la echo....mi-e frica de un lucru da sa nu aruncati cu pietre in mine...sa nu fie tripleti, stiu ca sarcina e muuult cu risc plus ca nici financiar la 3 hmmmm nu facem fatza....daca in ziua 12 beta a fost 270 maine ar trebui sa fie 540...credeti ca e valoare de tripleti?
in rest inafara de sani umflati nu am nici un simptom....greturile cam cand credeti ca ar aparea, nu ca as vrea sa le am da macar sa ma pregatesc psihic de ele![]()
in legatura cu arsurile la stomac incercati sa rontaiti covrigi uscati, eu cumpar din supermarket covrigi de buzau...aveam si inainte probleme cu stomacul da acuma dupa fiecare masa am arsuri...
pupici
la gravidute
4+
taty_ana spune:
aaaa....am uitat poate ma pune si pe mine cineva pe listuta
ET: 06 septembrie 2009 dr Diakoumakos clinica Biogenesis FIV1 multumesc
4+
Fragutza spune:
Hepilica, bravo fata draga!Marti facem galerie mare!
Bun venit fetelor noi, sarcina usoara si la termen!
Sunt f fericita, mi-au trecut ranile la san, la un sfarc mai folosesc protectie, dar voi renunta zilele acestea. Si se pare ca si lapticul e mai mult! Offf, asa bine ar fi sa revina ca la inceput.
Pupici!
Baby
de Natalia (03.09.09)
hepilica spune:
Raluca, tare ma bucur ca sunteti bine. Felicitari. Stiu cat de mult ti-ai dorit sa revina lapticul. Mi s-a facut pielea de gaina cand am citit. Pupici
.
h.
40 sapt
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
taty_ana - nu e obligatoriu sa apara greturi, varsaturi..sau alte simptome specifice. starile astea apar sau nu...
de obicei dupa saptamana 5 apar...daca apar.
referitor la gemeni sau tripleti...eu zic sa nu te gandesti atat de insistent la asta acum. gandeste-te ca esti o norocoasa, ca DD ti-a dat cea mai mare bucurie de pe pamant. bucura-te de beta pe care o ai deocamdata. in timp ce tie ti-a reusit FIV-ul si te bucuri, altei femei poate i-a esuat FIV-ul si acum plange. stim cu toate ce presupune fiv-ul. Asa ca, draga mea bucura-te pentru fiecare clipa si multumeste-i lui DD. Esti o norocoasa.
h.
40 sapt
Multumesc lui DD.
simona2 spune:
Carmelly, dupa ultimul tau CM, dpn e 15 mai 2010.
Intra pe calculatorul de mai jos si introdu data punctiei. E un calculator special pt sarcini obtinute prin fiv.
http://www.ivf.ca/duedate.php
Hepilica, acum sunt linistita in privinta ta...stiu ca dr. Albu e la clinica de maine...zilele trecute am cam avut emotii sa nu se grabeasca fetita ta...stiu ca dr. a fost plecat mai bine de o sapt. Sa ne spui cum e nasterea la Medife cu Albu, ca s-o linistesc si pe bubulina mea![]()

17+
elenada spune:
Hepilica sunt cu ochii pe tine.
Tatyana eu am avut beta in ziua 12 335 si am doi pitici minunati. Si noi transferasem 3 embrioni. stiu o fata cu beta ca al meu si acum este o mamica fericita de fetita. Deci e cam greu de spus dupa valoare cati bebei sunt.
Ralu ma bucur ca ti-au trecut ranile si ca lapticul e tot mai mult.
Iana la gemelare in general nu se se simt bebelusii la fel. Unul il simti mai activ si pe celalalt mai putin. Matei ma bumbacea de ma termina iar Ana abia lovea. Nu te ingrijora ca asa se intampla.
Pupici tuturor
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!