Gravidute prin FIV (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Hepilica felicitari.esti o eroina. succes marti , sunt alaturi de tine . mai vorbim si maine /
Taty ana bine ai venit . sa ai o sarcina usoara si la termen . numai bine
Iana , sa stii ca mie aseara banana mi-a facut bine la arsuri . asta seara vad ca m-au lasat in pace .
Nico foarte bine ca pregatesti din timp . e super .
mie mi-a pregatit mama tot . zacusca, muraturi ...mai avem gogonelele mai incolo.
eu cu sotul am facut gem

Eumada , Elena
Raluca ma bucur ca esti mai bine .

bebele meu si-a schimbat pozitia si il simt jos de tot , in chilot cum zic eu ,pe mijlocul burticii- de ma ia cu fiori cand ma loveste .ma intreb daca loveste cu manutele sau picioarele ? ..... sper sa se mute ca e ciudat rau

Castelana sper ca e bine mami si tu . aveti grija . pupici

fetelor sa-mi tineti pumnii . mama face saptamana viitoare iar control . sa ne ajute Dumnezeu sa nu mai fie nici o tumoare .

Evy 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

[quote]citat din mesajul lui bulinanico79

taty ana esti pe listuta...mai am nevoie sa imi scrii DPN-ul.

DPN 27 MAI 2010

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata burtici!
scuze ca nu am mai scris, dar forumul a fost imposibil de accesat in wk-end si eu nu am fost asa bine....dar imi revin eu. Poate ca de la sarcina emotivitatea a devenit exagerata si am plans cred ca aproape tot timpul, de dormit nu am putut si cred ca de la asta m-a durut capul de-mi venea sa-l sparg nu alta...
De sambata am facut si laringita si nu am voce, sotul meu s-a "bucurat" ca in sfarsit avem si noi liniste in casa si sa profitam...
Acum m-am mai linistit, revine si vocea slab, mama a fost operata, se lupta cu durerile post-operatorii acum, deci criticul a trecut acum asteptam rezultate.
Zicem Doamne Ajuta si speram la mai bine nu?
va pup si incerc sa citesc un pic ce s-a intamplat intre timp cu voi, sunt tare obosita de atata nesomn, de vineri am pierdut un kg, dar il recuperam noi.
va pup si o saptamana excelenta va doresc!

hepilica, am cautat sa vad ce ai facut, bafta si felicitari ca ati ajuns pana aici! maine tinem pumnii!

bun venit fetelor noi pe care le stiu de la alt forum! sedere placuta aici si sarcini la termen! ma bucur ca daca tot se elibereaza locuri noi nu raman vacante! Bravo!

Multumesc din suflet pentru toate cuvintele frumoase si sustinerea acordata in perioada asta! Va multumesc mult!
scuze ca nu va scriu individual, dar sunt asa obosita psihic, nu suport lumina calc si umblu cu ochelari de soara in casa (am si draperiile trase), sunt shic, nu? in camasa de nopapte si cu ochelari. ei eticheta inainte de toate!

va pup, o saptamana buna si bafta toturor!

castelana fericita 11+

Mergi la inceput

buna fetelor

Hepilica , maine e ziua cea mare . doamne ajuta . cred ca abia astepti sa iti tii bebica in brate .

Many , tu urmezi apoi

Castelana , incearca sa te odihnesti . iti va face bine somnul .imi pare rau de ce ai patit . pe cat posibil , nu mai plange ,desi stiu ca e greu .

si eu m-am trezit in dimineata asta cu o durere de cap . mi-am facut un ceai de tei si parca m-a mai lasat .

acum fac 13/14 cu sotul ca ma streseaza de mor .
am avut vineri musafiri si copilasul lor era racit rau . eu am stat 10 min,m-am scuzat si m-am retras in camera . apoi ieri dimineata a trecut soacra-mea , si ea racita de ceva zile. acum ce credeti ca face domnul meu ? ...sta lat in pat si imi spune incontinuu ca e terminat . ii curge nasul , tuseste si se plange ca un bebelus .

sincer , sper sa ramana in neam si sa nu se apropie de mine . ma rog la doamne doamne sa ma fereasca.

Asa ca ma scuzati ,mai bine sariti peste mesajul meu , ca iar vorbesc de raceala sa ma descarc si cititi doar :

Pupici fetelor, numai bine si o saptamana minunata .

Evy 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

TATI_ANA bun venit pe forum.

HEPILICA si eu am pe 25 morfofetala cu dr, ALBU.

ELENADA,MULTUMESC CA M-AI LINISTIT.

EVY de banane ma feresc ca sa nu ma constipca apoi iese prietenul meu afara si e mai nasol decat arsurile.

CASTELANA refacere usoara mamei tale,iar tie odihna multa si liniste.

FETELOR EU AM DE DOUA NOPTI DURERI MARI DE SPATE ,MIJLOC,CARE MA PUN PE GANDURI.ziua nu am nimic,dar ma i-au asa din senin de ma trezesc din somn.Nu stiu ce sa mai fac.

iana

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Evy - am ceva emotii, dar sunt incarcata de energie pozitiva. E ultima mea zi de graviduta si parca imi pare deja rau dupa burtica. ABIA ASTEPT INSA SA IMI TIN COPILUL IN BRATE.

E o zi superba afara. Ies la o plimbarica pe cu sotul meu. E greu de descris in cuvinte starile prin care trec..., dar simt cum corpul si mintea mea sunt inundate de optimism, buna dispozitie si emotii placute.

Iana, eu m-am gandit ca daca totul va fi bine, vineri ar trebui sa vin acasa...asa cred. Poate ne vedem. Mi-ar face mare placere.

Va pup

h.

40 sapt, 1 zi
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

castelana sanatate mamei tale si refacere rapida....incearca sa te linistesti sa nu faci rau la bebe

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna ziua si de la mine
Fetelor sa avem o saptamana superba.
Hepilica eu scot de acum ca daca printesa se hotaraste in noaptea asta si eu nu sunt pe faza.
Evy sanatate multa mamei tale, teoretic eu urmez, dar nu mai stim nimic de Avalon, care zicea ceva de sfarsitul lui oct.
Bun venit Taty_ana, sa ai grija de tine in perioada asta
Castelana, trebuie sa te aduni si sa fii tare
Klu, daca ne mai citesti, spune-mi si mie te rog daca este necesar ptr.maternitate sa am si tampoane de la seni si cele facute din fasa cu vata
Eu ieri nu m-am simtit prea bine, iar am inceput cu greata, voma si tot tacamul, acum sunt ceva mai bine.
Fetelor va pup, nu stiu cand mai intru, sunt cu casa intoarsa ultimile retusuri, urmate de curatenie generala si apoi ne pregatim de marea intalnire.

32 +

Mergi la inceput

succes la curatenie Many . vb cand poti .

si eu as iesi la plimbarica, insa al meu cica sa nu il las singur ...l-as lua si pe el insa mai bine sa stea in patuc sa ii treaca .

Iana ,prietenul meu ....nu vrea sa se retraga deloc desi am dat cu crema . e stresant
dureri de mijloc . trebuie sa stea mereu la cald mijlocelul .
poti da cu un antiinflamator sau spirt .
daca nu merge , suna nenea dr .

Evy 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna gravidute si mamici!
Nu am mai scris de mult dar va citesc mereu...ma tine bebe destul de ocupata
Hepilica scoatem majoretele pt maineSa ai o nastere usoara si bebe sanatos
many-bani,Evy30 voi urmati? mai aveti asa putin...
taty_ana, carmelly bine ati venit si sarcini usoare
iana_mari deja 19 sapt, multe inainte pana la termen
castelana sanatate multa mamei tale
Raluca ma bucur ca s-au vindecat ranile si sunteti bine
Elena, Moni, Nusy pupici pt voi si comorile voastre
Noi suntem bine, bebe creste,avem deja 2 lunite si jumatate...gangureste, rade ,tuguie buzitele sa vorbeasca si ea, sunt topita dupa ea...o sa vedeti si voi graviduteleor cat de frumos este cu bebe...e si greu la inceput dar trec toate cand vezi minunea de langa tine. Inca nu am reusit sa mai incarc poze noi dar le voi pune in curand.
Va pupic!

Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3728333259//" target="_blank">bebe Andreea

Mergi la inceput