Gravidute prin FIV (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui iana_mari

TATI_ANA bun venit pe forum.

iana poti sa-mi dai mai multe detalii despre dr tau?esti multumita?amm auzit lucruri bune despre el...lucreaza si la spital de stat?ca nu mi permit sa nasc la privat....sunt intr-o mare ceata, nu stiu la ce dr sa ma duc, poate imi dai un sfat...burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Aida -dar ce mari ati crescut . ma bucur ca sunteti bine . cred ca e minunat sa ii vezi cu ganguresc ei acolo cate ceva .

abia astept sa imi vad si eu bebele , dar sa nu se grabeasca , sa vina cat mai aproape de termen .

eu mai am cam 6 -7 saptamani . sper sa ajung macar la 38 cu ajutorul lui DD .

fetelor eu am avut pofta de cartofi pajiti cu ou si mujdei de usturoi. am mancat ca o sparta .

o face rau usturoiul la bebe ? sper ca nu

Evy 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

AIDA pupici pt.ANDREEA si vrem poze.

TATI_ANA d-rita mea este CODREANU DORINA cea cu care am facut fiv de la sp. GIULESTI.Cu dr. ALBU fac eco. morfofetala.

EVY multumesc de indicatii o sa incerc ce mi-ai zis .Cat despre.....nenorocit eu mai foloseam niste supozitoare cu galbenele sau bai caldute.

MANY BANI nu te forat prea tare

HEPILICA

iana

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ia uitati aici....

16+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

ellanik felicitari pt caruciorul albastru....

Evy usturoiul nu stiu daca face rau la bebe.... dar stiu sigur ca de obicei cauzeaza arsuri, si nici la...nenorocit nu prea ajuta...asa ca mare atentie.

Va pup pe toate si un pusi special de incurajare ptheliptica. Maine este ziua cea mare....nastere usoara si bebe super sanatos iti doresc.

Nico 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Multumesc mult fetelor pentru sustinere.

h.

40 sapt, 1 zi
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

ellanik - felicitari pentru culoarea caruciorului

h.

40 sapt, 1 zi
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

HEPILICA
Ma bucur ca esti optimista....maine vei iesi pe usa unu si te vei intoarce doi,e super tare,insa ai grija sa te astepti totusi la durere postoperatorie,depined ed gradul fiecaruia de toleranta.....putere mare iti va da in schimb puiul tau.vei trece muntii sau vei simti ca-ti crapa inima de iubire.....eu inca plang cand o tin in brate si cand o vad ca zice"gggg"o iubesc de simt ca mor si am uitat durerile groaznice....vad doar un chip mic plin de lumina si o fiinta atat de neajutorata si care are nevoie de mine,eu sunt mainile ochii si vocea ei,eu sunt pentru ea totul si ea e totul pentru mine....e cutremurator sentimentul...nastere usoara iti doresc..

fetelor,sa aveti grija de bebeii vostri......
Evy ai sa vezi ca tu nu racesti,ia oscilo si nu-ti pupa sotul...
celelalte fete..voi bucurati-va acu` ca inca puii manaca cu voi dorm cu voi....mai tarziu vor manca si dormi ei cand vor voi nu...eu insa nu plang dupa burta si sarcina..mie mi-a fost groaznic....fericita sunt acum cu fetitza mea..

Madalina de minunica Eva-Maria

.

Mergi la inceput

Mada - multumesc mult. Abia astept sa-mi tin fetita in bratesi sa stiu ca-i sanatoasa. Restul nu mai conteaza.
Povestesti atat de frumos despre puiutul tau...

h.

40 sapt, 1 zi
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

ELLANIK FELICITARI PT. CARUCIOR!/

HUPILICA

iana

20+

Mergi la inceput