Gravidute prin FIV (50)
Raspunsuri - Pagina 12
many_bani spune:
Ellanik, ce-mi vad ochii, carut si nume deja. Numai noi nu ne-am pus de acord asupra numelui
Evy, de ce zici 6-7 sapt. va fi o cezariana programata la tine? Nu vei astepta sa se declaseze nasterea ?
Iana, Nico si toate burticile multi

32 + 
taty_ana spune:
hepilica nastere usoara
ellanik felicitari pt caruciorul albastru
iana multumesc pt raspuns, eu nu stiu la ce dr sa ma duc
4+
Fragutza spune:
Hepilica, ultima noapte numai tu cu sotul tau!De maine intrati intr-o alta etapa, cu atat de multe bucurii!
Sa-ti faci curaj dupa operatie si sa te misti, iti vei reveni mult mai repede!
Astept maine vesti de la tine!
Ella, felicitari pt carucior!Sarcina usoara pe mai departe!
Eu am inceput sa ma mai dezmeticesc un pic, sa nu mai fiu panicata si incerc sa-mi ascult copilul mai mult. Ieri si azi i-am dat numai san, e adevarat ca am stat numai in pat cu ea agatata de mine. Se vor rari mesele pe masura ce creste..sper
.
Mada, la tine cum era cu alaptatul?
Va pup,
Raluca
Baby
de Natalia (03.09.09)
hepilica spune:
Raluca, multumesc pt sfat. Tinem legatura.
Ma bucur pentru tine si pentru micuta Natalia.
Te pup.
Pe curand gravidutelor!
h.
40 sapt, 1 zi
Multumesc lui DD.
huski spune:
Hepilica, nastere usoara!!!
Sa mearrga totul bine si sa te refaci cat mai repede! 

Am fost azi la eco si bebe e foarte bine si a ramas tot baietel ![]()
Ellanik, se pare ca amandoua vom fi mamici de baietei
Felicitari! 
20+
Evy30 spune:
Hepilica, sa ai o nastere usoara si sa iti revii cat mai repede. numai bine .
Iana ,am avut ceva arsuri de la usturoi ,dar putin . am citit pe net ca nu l-ar afecta pe bebe si sper sa fie asa . 
Ellanik , felicitari pentru caruciorul albastru . sa fie bebele sanatos si voios .
Huski, felicitari pt confirmare .
Many nu astept sa se declanseze nasterea . vreau cezariana programata .sper sa mi se indeplineasca dorinta si bebe sa stea la mami in burtica cumintel. burtica mi-a plesnit groaznic si s-a marit cam brusc in ultimele doua saptamani . ma misc greu , cu vointa de la mine si ma dor foarte tare oasele pubiene
. cand ma ridic din pat am impresia ca ma rup intre picioare . insa sunt sigura ca 38 apuc .trebuie . si apoi sa vina el sanatos , scumpul meu 
voi de ce nu va hotarati la nume ? aveti dorinte diferite si nu stiti care sa decida, sau sunt atatea nume superbe ca nu stiti pe care sa-l alegeti ?
tu cum te simti ?
Raluca , e minunat sa auzim numai vesti bune si ca ti-ai revenit . sa nu uiti si de mine , macar sa-mi spui ce ti-au cerut pe la spital pt tine si bebe -sa fiu pregatita . restul ma descurc eu , ca sunt fata mare .![]()
Madalina , asa sa fie cum spui tu . as fi cea mai fericita .
Li_am , mai intra si tu . ce faci ? cum sunteti ?
Moni ce o mai face ? de mult nu am auzit de ea .
sta numai la forumul de scutece ....e normal 

daca citesti , te salut !
Evy 31+
castelanaC spune:
Buna fetelor, burticilor! fivoaselor!
merci inca odata pentru tot sprijinul!
Sunt mai bine cred, tot fara voce, deci in casa noastra e liniste si pace, capul ma doare rau , astept si eu maine sa merg la medic, sper sa fiu mai bine pana atunci, altfel voi oripila celelalte mamici ce asteapta la dr, stiti cum e..sa vezi pe una ca e ragusita sau are tuse seaca, te uiti la ea.... acum stau cu ceai si miere si lamaie, o esarfa de pashmina la gat, e o placere la peste 35 de grade, dar sunt shic, cu rochita cu bretele si "bandajata" la gat.
mama eeeee, lunga istoria ultimelor zile... tot acolo si ma rog pentru ea, a inceput sa faca febra, ceva complicatii, de parca lipseau. in fine de-ale vietii nu va amarasc si pe voi, scuze ca zilele astea mi-am permis sa va impovarez cu ale mele.
merci inca odata pentru tot sprijinul!
Raluca, ce bine ca esti din ce in ce mai bine! Bravo, sa vezi ca incet incet toate astea devin istorie! sanatate si sa cresteti mari! felicitari!
taty-ana, draga mea eu nu ama vut nici greturi nici nu am varsat.
mananc tot ce e doar ca nu prefer carnea dar sa stii ca nu o ocolesc,incerc sa ma hranesc bine si echilibrat. E o bucurie ca totusi tot ce mananci fructe, legume proaspete, lactate si carne se poate asimila. hai sarcina usoara si sa fie bine!!
Evy, merci mult, incerc sa ma mai calmez, dar am avut trei zile de plans bolnavicios asa instant, nu ma puteam controla sa stii. nu mi s-a mai intamplat in viata mea, sunt mai sensibila se pare in sarcina, hormonii astia sunt in priza mereu. acum poate de la plans am ramas si fara voce, dar vine ea si recuperez.
sanatate si fara stres si la tine, mama lor de raceli... sa stea acasa frate daca-s bolnavi, la femeie gravida nu se vina asa...
iana gasisem aici ceva carti despre masaje in timpul sarcinii la spate, apoi ceva exercitii yoga tot in sarcina erau recomandata care sunt pentru a destinde spatele sa stii, care este foarte solicitat, in plus si cu doi bebei.... pune-l si pe sotul tau sa-ti faca masaj si tu incearca sa faci ceva exercitii, caut zilele aste a pe net si-ti trmit ce gasesc, pentru ca-s in functie de trimestru, etc...
elenada, mereu ma emotionez ca citesc postarile tale, esti asa dulce cand vorbesti de pitii tai! sa-ti traiasca, mami9 fericita ce esti!!!!
many bani, gata sa traiti, m-am adunat, am gasit farasul si n-a ramas pe jos un ciob, jur. pai ce, trebuie sa fiu tare, nu? zoe zoe fii barbata. merci mult, esti tare draguta!
oooo se lucreaza acolo, retusuri pentru marea intalneala, bafta sa mearga lucrarile bine!
ayda m, merci pentru urari si tie sa-ti traiasca minunea!!!!
ellanika, ce aparitie! felicitari, ce mandra esti cu carutul albastru!!! felicitari!!!
pup fetele, burticile si scuze daca nu am scris la cineva, n-a fost cu intentie!!!
castelana fericita
12+
castelanaC spune:
hepilicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

toate ordideele din asia pentru mami hepi hepilicaaa!!!
astazi e ziua cea mare, ce o astepti de multtttttttt!!!!![center]

[/center]
tinem pumnii si nastere usoara, bebe sanatos si refacere rapida!!!!
castelana fericita
12+
Miramar spune:
Hepilica tin pumnii si va urez mult succes! 

Castelana multa sanatate mamei tale!
Taty-ana - eu am avut beta 210 in ziua 11 si apoi in z.13 -570 cu un sg. bb la purtator. Deci nu poti face calcule inca. Asteapta eco la 6 saptm. si o sa se vada atunci. Apropos greturile daca apar, apar un pic mai tarziu peste inca vreo doua-trei saptm.
31+ 
elenada spune:
Hepilica iti tinem pumnii. Nastere usoara si sa fiti sanatoase si fericite.

elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!