Gravidute prin FIV (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

multumesc miramar....poate voi avea semnatura ca a ta cu carucior albastru...abia astept, parca nu mai am rabdare

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

HEPILICA, nastere usoara si bebe sanatos, asteptam un semn de la tine
Castelana ma bucur ca ai reusit sa te aduni, de acum ai o responsabilitate, o noua viata te astepta sa-i fii alaturi
Evy, eu am mai spus, cochetam cu ideea de nastere naturala insa dr. mea nu vrea, dar nu va fi nici ceva programat, cand va sosi momentul se va face cezariana, mi s-a spus ca fiecare zi este importanta ptr. bebe.
Si la mine a crescut burta, gafai din orice, dar nu ma las, inca mai ies singura din casa, pe distante mici, mai sofez, problema este la somn, imi amortesc toate oasele.Darrrrrrrrr peste max.7 sapt. cine o sa fie fericita, euuuuuuu.
Raluca ce bine ca incep sa se aranjeze lucrurile
Burtici va urez o zi linistita

33 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ziua cea mare pt Hepilica!

Hepilica, tinem pumnii stransi-stransi! Hai pui de Hepilica, sa fii sanatoasa si cumintica!

Nastere usoara si recuperare rapida!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Taty-ana si ca sa vezi ca intr-adevar nu poti sa faci calcule...eu am avut beta in z10 = 40 si in z12 = 67, nici macar nu se dubla...vai si-amar ce am fost pe capul meu...si erau implantati 2 embrioni!!!! Unul s-a oprit din evolutie pe la 4 sapt si ceva. La eco de 5 sapt inca mai era vizibil, nu se resorbise inca.

Am schmbat prefixul...uraaaa

Nico 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

HEPILICA, nastere usoara si bebe sanatos si mancacios.
Va pup si cate o pentru toate dar nu prea scriu, stau prost cu capul si cu greata...

6+ 
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Nico felicitari pt semnatura

Carmelly ,viitoare mamica dulce de gemenasi , stai linistita ca toate trec si apoi o sa fii la fel de fericita ca Elena de piticutii frumosi .

Many si eu ies singurica din casa , si in fiecare zi incerc sa ma plimb pe afara cam o ora . altfel amortesc numai in casa. noroc ca vremea tine cu noi .
chiar azi ma duc sa cumpar un fotoliu, care se potriveste cu o canapea de a mea. cred ca in curand il voi folosi noaptea
nici eu nu ma plang , fac orice pt bebele meu , sufar oricat , el sa fie bine .
sa vezi cum imi da cu picioarele la ficat si stomac. e un scump . mi-e cam frica insa acum ca e cu caputul in jos. imi da emotii cand simt diverse miscari , chiar asa de jos
dr ta vrea sa elimine orice problema, ma gandesc , daca vrea ea cezariana .
lasa , totul va fi bine.

Ma gandesc la HEPILICA si ii transmit ganduri bune .

Evy 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Dragelor,

A venit pe lume puiul de Hepilica, Maia!

Maia, bine ai venit scumpica, sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii lu' mami si tati!

Hepilica,bravo fata draga, recuperara rapida si mult laptic!

Hepilica noastra e la terapie intensiva, i se administreaza calmante si zice ca abia asteapta sa-si tina puiul in brate!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Felicitari Hepilica, mami de Maia, recuperare rapida si bebe snatos. Te asteptam sa te pui pe picioare si sa ne povestesti cum a fost.

33 +

Mergi la inceput

Raluca, multumim pentru vestile aduse .

33 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

FELICITARI HEPILICA! BUN VENIT PE LUME MICUTA MAIA!

18+

Mergi la inceput