Gravidute prin FIV (50)
Raspunsuri - Pagina 14
bulinanico79 spune:
Felicitari din suflet heliptica....bine ai venit Maia. Sa fii sanatoasa si cuminte si sa ii aduci numai bucurii lui mami si lui tati care te-au asteptat mult.
Nico
20+
pishko spune:
Felicitari hepilica!!! Sa-ti traiasca minunea de puiut Maia!!! Si sa te refaci si tu repede repede sa ne pui poze s-o vedem!
Mie nici nu-mi vine sa cred ca mai e atat de putin si la noi si ne vedem si noi odrasla.
Sarcini usoare tuturor gravidutelor si bun venit gravidutelor celor noi!
pishko
+34 
Evy30 spune:
tocmai am trecutt prin emotii groaznice
am facut baie inclusiv pe cap si imediat mi s-a facut rau . m-a luat ameteala,imi vuia capul si urechile si aproape am lesinat
am baut apa, am luat o bucatica de paine ...nik
sotul a zis sa incercam cu o gura de cafea cu zahar . dupa ce am baut la juma de ora mi-am revenit , insa sincer m-am speriat .
ma doare inca capul 
bebele pare ca nu s-a speriat, acum misca prin burtika. doamne ajuta sa fie bine mititelul.
Evy 31+
taty_ana spune:
felicitari hepilica si bine ai venit pe lume Maia....sa fi sanatoasa frumoasa si mancacioasa
taty_ana spune:
stie cineva daca dr Rotaru Octavian de la Elias poate fi gasit si la un cab privat?....mi-a fost recomandat de o prietena ca ar fi un dr ff bun si are o sensibilitatea la sarcinile obtinute prin fiv
burticile
4+
Evy30 spune:
Pishko , tu esti urmatoarea de aici .
sa ne dai de veste
. noi iti uram sa stea bebelusul cat mai mult la mami in burtica, sa creasca mare si frumos
Taty_ana e medicul meu .eu sunt extrem de multumita si da -are cu precadere paciente cu sarcini fiv si mai ales cu gemenuti . nu numai insa ![]()
eu merg numai la Medical City . serviciile sunt excelente . acolo poti face si analizele toate si nu sunt scumpe . au un ecograf super performant.eu ii zic avion
nu stai sa astepti , se respecta programarile. este parerea mea sincera . poate alte fete prefera alte cabinete .mai il gasesti la Academica si la Gynera .
succes
Evy 31+
castelanaC spune:
s-a nacut MAIA!!!!!!!!!!!!!! sa fie sanatoasa si mancacioasa, cumintica mamei!!!!
Hepi-Hepi_hepilicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, recuperare rapida si putere!
ura, ce veste buna!!!!, Ralu, multumim!
castelana fericita
12+
Fragutza spune:
Neatza ladies!
Imi place tare mult sa dau asa vesti bune! Azi o va tine in brate pe micutza ei
! O sa-i mai dau un mesaj sa-mi spuna cum a fost!
Evy, e posibil sa fie de la tensiune, mie mi se intampla frecvent sa mi se faca rau. Cu o gura de cafea rezolvam.
Taty-ana, tot dr Rotaru mi-a supravegheat si mie sarcina si am si nascut cu el. Il recomand cu toata caldura, pt bebe 2
tot la el ma duc.
Eu raportez o noapte de nesomn, matza mea a fost f agitata, a plans cateva ore bune. Se mai linistea la san un pic dar incepea iar, cred ca o cam durea burtica. Azi merg iar la pediatru sa vedem ce mai zice.
Va pup, o zi buna si linistita sa aveti!
Baby
de Natalia (03.09.09)