Gravidute prin FIV (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Felicitari din suflet heliptica....bine ai venit Maia. Sa fii sanatoasa si cuminte si sa ii aduci numai bucurii lui mami si lui tati care te-au asteptat mult.

Nico 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

HEPILICA FELICITARI.!!BINE AI VENIT MAIA!!

iana

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Bine ai venit Maia
Hepilica recuperare usoara . Te pupam dulce

Evy 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Felicitari hepilica!!! Sa-ti traiasca minunea de puiut Maia!!! Si sa te refaci si tu repede repede sa ne pui poze s-o vedem!

Mie nici nu-mi vine sa cred ca mai e atat de putin si la noi si ne vedem si noi odrasla.

Sarcini usoare tuturor gravidutelor si bun venit gravidutelor celor noi!

pishko +34

Mergi la inceput

tocmai am trecutt prin emotii groaznice
am facut baie inclusiv pe cap si imediat mi s-a facut rau . m-a luat ameteala,imi vuia capul si urechile si aproape am lesinat
am baut apa, am luat o bucatica de paine ...nik
sotul a zis sa incercam cu o gura de cafea cu zahar . dupa ce am baut la juma de ora mi-am revenit , insa sincer m-am speriat .

ma doare inca capul

bebele pare ca nu s-a speriat, acum misca prin burtika. doamne ajuta sa fie bine mititelul.

Evy 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

felicitari hepilica si bine ai venit pe lume Maia....sa fi sanatoasa frumoasa si mancacioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

stie cineva daca dr Rotaru Octavian de la Elias poate fi gasit si la un cab privat?....mi-a fost recomandat de o prietena ca ar fi un dr ff bun si are o sensibilitatea la sarcinile obtinute prin fiv
burticile

4+

Mergi la inceput

Pishko , tu esti urmatoarea de aici .
sa ne dai de veste . noi iti uram sa stea bebelusul cat mai mult la mami in burtica, sa creasca mare si frumos

Taty_ana e medicul meu .eu sunt extrem de multumita si da -are cu precadere paciente cu sarcini fiv si mai ales cu gemenuti . nu numai insa
eu merg numai la Medical City . serviciile sunt excelente . acolo poti face si analizele toate si nu sunt scumpe . au un ecograf super performant.eu ii zic avion nu stai sa astepti , se respecta programarile. este parerea mea sincera . poate alte fete prefera alte cabinete .mai il gasesti la Academica si la Gynera .

succes

Evy 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

s-a nacut MAIA!!!!!!!!!!!!!! sa fie sanatoasa si mancacioasa, cumintica mamei!!!!

Hepi-Hepi_hepilicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, recuperare rapida si putere!

ura, ce veste buna!!!!, Ralu, multumim!

castelana fericita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza ladies!

Imi place tare mult sa dau asa vesti bune! Azi o va tine in brate pe micutza ei! O sa-i mai dau un mesaj sa-mi spuna cum a fost!

Evy, e posibil sa fie de la tensiune, mie mi se intampla frecvent sa mi se faca rau. Cu o gura de cafea rezolvam.

Taty-ana, tot dr Rotaru mi-a supravegheat si mie sarcina si am si nascut cu el. Il recomand cu toata caldura, pt bebe 2 tot la el ma duc.

Eu raportez o noapte de nesomn, matza mea a fost f agitata, a plans cateva ore bune. Se mai linistea la san un pic dar incepea iar, cred ca o cam durea burtica. Azi merg iar la pediatru sa vedem ce mai zice.

Va pup, o zi buna si linistita sa aveti!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput