Gravidute prin FIV (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata burtici.

M-am trezit de dimineata, m-am spalat pe ochi pe fata, ma doare capul de-mi vine sa-l sparg, dar asta-i cica semn ca-l am si m-am aruncat in treburile zilei. dar primul e forumul, ce credeati?
Scrieti dragelor...si curg vestile bune, asa mergem si noi astia mici inainte mai cu elan, asta-i bine, e un lucru bun, semn ca sunteti in forma.
Vocea e inca in schimbare, semn al pubertatii mele perpetue!

fetele va pup , nu va scriu acum individual, dar recuperez eu, sa aveti o zi excelenta, poate vin deseara cu stiri de la dr ca avem eco de 12 saptamani!

castelana fericita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

neata burtici
si eu acum m-am trezit si m-am postat la calk .
nu am dormit mai toata noaptea , nici o pozitie nu mai e buna am adormit pe la 3 si am dormit pana acum dar cu intermitente

Raluca, poate au inceput colicii . de aceea plange mititica
asteptam vesti de la pediatru

Castelana , ma bucur ca revine vocea .

Evy 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Neata fetelor, am revenit si eu dupa o minivacanta, si...

Hepilica, bravo, ai ajuns la (si ai trecut de) termen! Refacere rapida! Bebe Maia, bine ai venit, asteptam sa te vedem in poze, sa fii sanatoasa, frumoasa si cumintica!

Multumesc pentru incurajari, acum mi-am mai revenit, o sa-i puna mama niste ochelari de fitze si asta e! Plus ca mai nou am vazut ca se pot prescrie lentile de contact la copii de 8-10 ani... Sa fie asta cea mai mare problema a copilului!

Am vazut ca avem fete noi, bine ati venit, sarcini usoare va doresc si sper ca impreuna sa treaca timpul mai repede... pana la marea intalnire!

In rest, numai vesti bune, Raluca, Elenada, Ayda_M, pt fericitele mamici!

Evy, ca de obicei, ingrijorata, Many, cum ne-a obisnuit, muncitoare, imi place ca nu s-au schimbat multe cat timp am lipsit... Ellanik, felicitari pt caruciorul bleu, Iana, felicitari pt noul prefix, Castelana, sper ca mama ta sa fie bine, felicitari, ai trecut pragul de stres de 12 saptamani...

tuturor burticilor, mari si mici, noi am mai actualizat odata semnatura, mai avem 7 saptamani!

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 31 fix! AMR 7 sapt

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Am intrat sa urez bun venit puiului de hepilica. Maia sa fi sanatoasa, mancacioasa, fara colici si sa aduci numai bucurii parintilor tai. Iar lui hepilica refacere rapida.
Castelana, si pe mine ma doare capul de numai pot, am o durere de parca am mers cu masina, eu am rau de masina, plus o scarba de orice. Nici mancarea sa nu o mai vad. Nu ma mai recunosc, eu care mancam, acum daca ma ating de ceva, si de apa mi-e scarba. De facut curat sau ordine nici atat, sunt fara vlaga. In schimb lamai, grefe si mandarine mananc cu o placere...
Ce ma fac fetelor, ca durerea de cap ma apuca si noaptea si scarba, nici odihnita nu ma simt. Sunt ca o leguma.
Pupici la toate

6+ 
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Gata, am venit acasa, am trecut un pic si pe la serviciu sa vada colegii fetitza. Evident ca am stat cu ea la san ca altfel plangea.

Dr a zis ca e bine, a mai luat 100 de gr in greutate, ma tot incurajeaza ca va trece perioada asta cu supt permanent si ca-si va face un oarecare program. Nu stiu ce sa zic cu colicii, ea plange dar cum o pun la san se linisteste instant. Ma gandesc ca la colici nu s-ar opri asa usor.

Va pupacesc!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Li_am, pup mamica optimista
carmelly, vorbeste cu doctorul tau despre aceste dureri de cap
Castelana, parca azi mergi la doctor, nu? daca da, te asteptam cu vesti bune .
Evy, poate apa a fost cam calda si de la aburi ti s-a facut rau? Ai grija de tine
Eu azi termin cu zugravii din casa, de maine curatenie generala apoi, spalat/calat hainute bebe. De saptamana viitoare voi sta numai cocotata in pat pregatita de marea intalnire
Pup toate burticile

33 +

Mergi la inceput

Buna fetele,
ma grabesc cu vesti bune!
la eco bebe are la 12 saptamani si o zi: 5,55 cm!!!!
pliul nucal: 0,60 cm!!!!!!!!
dr e multumit si m-a felicitat, acum asteptam analizele de sange, of speram sa fie bine!
Doamne Ajuta!

va pup

castelana fericita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:

Taty_ana e medicul meu .eu sunt extrem de multumita si da -are cu precadere paciente cu sarcini fiv si mai ales cu gemenuti . nu numai insa

gata m-am programat pe 19 oct, practic atunci voi fi in 8 sapt, nu e prea tarziu nu?
mutumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Evy si eu patesc asa uneori din senin. N-are nici o legatura cu baia. Simt ca ma ia cu sfarseala si daca nu ma asez mi se face si mai rau de vad stelute. Dar cred ca e normal. Ca de-acum bebeii ne solicita corpul din ce in ce mai mult.

Castelana felicitari pentru bebe mare mare. Si pliul nucal super valoare!!!

Noi ne-am cumparat in cele din urma si pompita de muls ca cine stie. E bine s-o avem acolo pentru orice eventualitate. Ca deja dimineata ma trezesc uneori cu pete pe tricou. Cred ca deja a intrat bucataria in actiune. Am si incercat sa vad cat de eficienta e pompita si ce credeti nici bine n-am apasat pe clapita ca s-a si itit un stropulet de lichid galbui in varful sfracului. Si am lasat-o asa, n-am mai insistat. Ma bucur ca functioneaza

Pupici pe toate burticutele si mai mici si mai mari

pishko +35

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

Buna fetele,
ma grabesc cu vesti bune!
la eco bebe are la 12 saptamani si o zi: 5,55 cm!!!!
pliul nucal: 0,60 cm!!!!!!!!
dr e multumit si m-a felicitat, acum asteptam analizele de sange, of speram sa fie bine!
Doamne Ajuta!

va pup

castelana fericita 12+

rectificare
de nebuna de cap cum sunt am gresit valoarea
pliul nucal 0,16 cm!!!!
scuzati

castelana fericita 12+

Mergi la inceput