Gravidute prin FIV (50)
Raspunsuri - Pagina 16
Evy30 spune:
Li_am bine ai revenit
. ne era dor de tine . eu imi mentin pozitia
nu dezamagesc
Castelana , totul e bine . super valoarea de la pliu 
Psihko , de la ce marca ai luat pompita , ca vreau sa-mi cumpar si eu . se manevreaza usor ?
Many ma bucur ca termini cu treaba . era si timpul . acum stai cumintica ok ? 
referitor la starea de rau , nu stiu exact de la ce, insa m-a speriat .o sa am grija si la apa , o sa am grija sa stau mai mult potolita de fapt .ca eu daca ma simt bine , deja intru in fibrilatii, ma plimb , mai fac un pic de treaba , sunt mare si tare ![]()
Raluca vesti bune . ma bucur pt voi . acum gandind altfel , poate mititica deja a trecut la statutul de persoana rasfatata de mami si simte nevoia sa stea doar cu tine ![]()

Taty_ana , succes pe 19 . eu zic ca o sa fii incantata .
e chiar bine la 8 saptamani .
eu am fost un pic prin carrefour si m-am si plimbat si mi-am mai luat cate ceva .
pupici fetelor
Evy 31+
taty_ana spune:
fetele care au fost deja la dr imi puteti spune ce vitamine si cat acid folic v-a dat?eu i-au elevit pronatal care contine 0,80mg acid folic, de la mine putere pana ajung la dr...am citit pe net ca la unele fete dr le-a recomandat elevit mai tarziu pe la 12 sapt...puteti sa ma ajutati ca nu stiu ce sa fac...la dr ajung pe 1oct si mai e pana atunci...sa iau si acid folic in paralel cu elevitul?
4+
Evy30 spune:
Elevit de la 16 saptamani mi-a dat . + Tardiferon Fol .
1 pastila din fiecare .
parca mergeai pe 19 , m-ai bagat in ceata ....
Evy 31+
li_am spune:
Tatyana, bine ai facut, mie mi-au recomandat sa iau elevitul chiar dinainte de a ramane insarcinata! Un surplus de vitamine e bun oricui si oricand dar mai ales acidul folic e important pana la 12 saptamani (previne spina bifida). Eu pana la 12 s am luat si suplimentar acid folic de 0.4 desi medicul m-a asigurat ca e suficient cel din elevit....
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
31 fix!
AMR 7 sapt
poze
ellanik spune:
Tatyana, eu nu iau deloc vitamine.Dr mea a spus ceva de genul "daca vrei sa te ingrasi iti dau vitamine".Copilul ia din organismul mamei si din hrana adecvata ceea ce ii trebuie.Daca nu au fost gasite carente nu are sens sa iei.Eu am luat doar acid folic de 4mg si atat.Incerc insa sa ma hranesc cu de toate:fructe diferite,legume proaspete,lactate la greu,etc.
16+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
taty_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Evy30 Elevit de la 16 saptamani mi-a dat . + Tardiferon Fol . 1 pastila din fiecare . parca mergeai pe 19 , m-ai bagat in ceata .... |
pai ma duc pe 19 oct da pana atunci nu vreau sa stau asa fara sa iau nimic
4+
taty_ana spune:
li_am si eu am inceput sa iau elevit cu 1 luna inainte de fiv da acuma vroiam sa stiu daca mai trebuie supliment de acid folic, 0,80mg mi se pare putin,maine ma duc la farmacie si o sa iau de 0,4 ca tine...
ellanik eu nu mananc fructe, am probleme cu stomacul si fructele imi provoaca aciditate mare de aceea m-am gandit sa iau vitamine dinainte de sarcina
pup
burticile
4+
Evy30 spune:
da , acid folic am luat si eu si inainte de fiv si dupa .
apoi la 16 sapt am trecut pe tardiferon fol .
pupici
Evy 31+
elenada spune:
Fetelor va doresc sarcini usoare si la termen si sa fiti niste luptataoare incontinuare pentru puiutii vostri.
S pare ca administratorii DC nu au inteles scopul campaniei noastre SOS Infertilitatea si sunt revoltati ca nu le facem destula publicitate si ne-au banat Campania dupa care au impus conditii pt a putea desfasura campania pe DC. Este inaceptabila reactia lor asa ca atunci cand fetele au raspuns ( luca luca psj Ioana_p76)le-au fost sterse conturile lucru care probabil de va intampla si cu contul meu.
Va pup
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui taty_ana fetele care au fost deja la dr imi puteti spune ce vitamine si cat acid folic v-a dat?eu i-au elevit pronatal care contine 0,80mg acid folic, de la mine putere pana ajung la dr...am citit pe net ca la unele fete dr le-a recomandat elevit mai tarziu pe la 12 sapt...puteti sa ma ajutati ca nu stiu ce sa fac...la dr ajung pe 1oct si mai e pana atunci...sa iau si acid folic in paralel cu elevitul? 4+ |
Buna Taty ana
eu am luat ac folic 0,4mg cu o luna inainte de ET, cu cateva zile inainte de punctie dr care a coordonat tot mi-a spus sa iau si un complex de minerale si vitamine, la libera mea alegere si au am cumparat Centrum.
Am continuat asa pana in saptamana 5-6 parca, cand dr la intrebarea mea mi-a schimbat ac folic cu unul 0,5mg si a scos vitaminele, a zis ca acum la inceput ac folic e important, eu mancand bine si neavand varsaturi si greturi puteam sa-mi iau necesarul din alimentatie.
Dealtfel mi-am facut la inceput un fel de program, ce meniuri si beam mult lapte, fructe, legume si proteina de calitate.
Eu din fericire am fost chemata la control saptamanal pana in saptamana 10 cand dr a spus ca acum poate zice ca-i sarcina mai stabila, pe tine probabil te-a chemat in saptamana 8 ca sa fie sigur de bataile inimii copilului, sa se vada sarcina bine, uneori e mic de tot si toate suspiciunile dau emotii ce nu-s benefice gravidei.
Nu cred ca faci greseala sa continui, daca totusi decizi sa nu le mai ei, sa-ti cumperi ac folic, este obligatoriu pana in saptamana 12-14.
Sper ca m-am explicat bine! Ai grija de tine si de burtica!
te pup si sarcina usoara!
castelana fericita
12+