Gravidute prin FIV (50)
Raspunsuri - Pagina 17
pishko spune:
Evy am luat-o de la Avent, cea care se ataseaza direct la biberon. Am inteles de la o mamica ce a incercat mai multe modele ca asta ar fi cea mai eficienta. Si am mers si eu pe mana ei. Cea electrica e mult mai scumpa si nu stiu daca e si mult mai eficienta. Eu am dat 200 roni pe asta si mai are in cutie un biberon mic de rezerva, 2 tampoane pt san (mai mult pentru prezentare cred, ca sunt de unica folosinta, nu se spala) si diverse rezerve accesorii pentru pompita. Eu cred ca o sa fiu multumita de ea. Si in lipsa de altceva tot e bine sa am ceva la indemana.
pishko
+35 
Fragutza spune:
Neatza doamnelor,
In sfarsit, am ceva poze cu Natalia.
Pupici,
Raluca
Baby
de Natalia (03.09.09)
Evy30 spune:
neata fetelor
Psihko , o sa imi cumpar si eu . ca nu se stie niciodata . multumesc
Raluca , e superba Natalia . si tu foarte fericita . numai bine dragelor
Evy 32+
Fragutza spune:
Girls,
Am vb cu Hepilica, s-a simtit cam rau dupa ceza, dar azi e bine si va sta toata ziua cu puiul Maia. Probabil maine vor pleca acasa. Si mai zice de fetitza ca e dulce si finutza
. Si evident transmite pupici tuturor fetelor.
Si noi te pupam draga noastra, sa te refaci repede si sa ai mult laptic!
Baby
de Natalia (03.09.09)
iana_mari spune:
RALUCA, NATALIA arata foarte bine,e foarte frumoasa.Sa va bucurati de ea.
LI-AM,da am schimbat prefixul si am ajuns aici datorita tie si a altor fete care m-au ajutat la inceput.
HUSKI pe unde umbli?
CASTELANA CUM SE SIMTE MAMA?
MANY BANI ce bine ca termini curatenia eu nici nu m-am apucat
EVY,ELLANIK, TATY_ANA,ELENADA,MONILAD

Fetelor eu am maine morfofetala si sper sa stiu si eu sexul celui de-al doilea bebelus .Da doamne sa fe totul bine.
Am asa o neliniste cu toxoplasmoza ca nu am anticorpii si ma bate gandul sa o mai fac o data ,pe langa analizele de trimestru 2.
Nu am pisica,dar am mai mancat salam uscat
Voi ce credeti este cazul?
iana
20+ 

many_bani spune:
Buna dimineata,
La mine in casa totul este cu susul in jos dar eu stat cu laptopul in brate![]()
Tatiana, eu am luat pana la 16 sapt. numai acid folic si apoi dupa o hemoleugograma completa de unde rezulta o anemie am inceput cu vitamine, am luat multe dar pe etape de sarcina. Eu stiu ca acidul folic este recomandat pana cel putin in sapt. 12, pentru tubul neural.
Pishko, sa inteleg ca ai luat pompa de san Avent isis manuala, cea la 200 lei si nu cea de la 300 lei? Si eu tot spre aia inclinam. Tu urmezi nu? Ai facut bagajul? 
Raluca sunteti doua frumoase amandoua, cu cate kg. ai ramas dupa nastere, la fata pari salba ?
Castelana felicitari pentru rezultate si ptr. bebe mare 
Iana mai ai timp pana vin bebelusii tai sa faci curatenie, bafta la echo. asteptam culorile carucioarelor
Ma retrag acum sper sa mai pot intara, dar azi am ganduri mari, dupa toata nebunia din casa poate ajungem si la baby expo.
33 + 
ayda_m spune:
Buna fetele!
Hepilicafelicitari!!! Sa va traiasca comoara, sa fie sanatoasa si mult noroc in viata!Refacere rapida!
Raluca ai o fetita tare dragalasa si scumpa foc!
iana_mari bafta la morfofetala sa fie totul bine si sigur aflati ce va fi si celalalt bebe![]()
Elena imi pare atat de rau de disputa cu administratorii DC, chiar am urmarit ieri ce s-a intamplat...imi pare tare rau ca au sters conturile fetelor...Luca este o luptatoare si sper sa nu-ti stearga si tie contul...nu avem voie sa ne exprimam opinia?..in rest...No Coment
Am pus pozici noi la semnatura, dc vreti sa o vedeti pe bubulina mea![]()
Va pup si sarcini usoare fetelor!
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3949454521/in/photostream/" target="_blank">pozici Andreea Teodora
carmelly spune:
Taty_ana, trebuie urgent sa iei acid folic pentru bb, eu tot iau cu 6 luni inainte de sarcina acid folic de 5 mg. Si eu iau elevit pronatal pentru ca nu ma omor cu laptele.
Frumoasa foc Natalia, sa va traiasca.
Hepilica recuperare rapida.
Iana_mari, ce ar fi sa fie pereche?! Ce o fi, sanatosi sa fie.Succes la eco.
Elenada, no coment la reactia administratorilor DC, ei nu isi pun semne de intrebare cat de ridicoli sunt?
Ehe vorbiti de biberoane si alte cele, eu tot am de asteptat sa ma gandesc la cumparaturi, dar sa va spun ca eu am 2 biberoane mici cumparate de dinainte de fiv, si ghetute si shosetele
. Deh, nebuna de mine![]()
Pupici la toate.
6+
Multumesc Doamne!
huski spune:
Iana_mari, sunt prin zona dar la serv. ba nu merge netul ba nu am timp, iar cand ajung acasa sunt ruptaaaaa si nu am niciun chef sa deschid PC-ul ![]()
Nu stiu daca ai vazut dar dupa eco am scris ca bebe e ok, baiat 100%
era intr-o agitatie continua si s-a cam chinuit dna dr. sa-i masoare inimioara. Avem si DVD si ma uit tot timpul la el
, e vedeta la mine la serviciu ![]()
Bafta multa la eco de maine, va tin pumnii sa mearga totul foarte bine si aia astept culorile carucioareler 

Raluca, nu pot s-o vad pe Natalia de la serv. dar cand ajug acasa primul lucru asta fac

20+