Gravidute prin FIV (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

many_bany Da, e manuala. Cea care se monteaza la biberon nu cealalta manuala. Si mai e un set mai scump la vreo 400 roni care are mai multe chestioare si iti da si o gentuta in care sa le depozitezi. Dar nu prea vad rostul gentutei ca oricum nu cred ca o sa umblu cu pompa dupa mine ca oricum trebuie strerilizata inainte de folosire, nu? Asa ca de banii aia prefer sa cumpar altceva mai folositor. Mai e putin si pentru tine. Cum te simti? Eu de cateva zile il simt din ce in ce mai greoi in partea de jos si parca ma dor ligamentele si de oasele pelviene nu mai spun cum le simt ca incep sa se indparteze sa-i faca loc printisorului, manca-l-ar mama pe el de dragalas...
De bagaj am zis ca o sa ma ocup peste vreo 2 saptamani. Oricum am cumparat tot tot. Inclusiv sapunel si ulei de masaj pentru mandru
Mai am sa mai trec pe la un magazin la sf lunii ca mi-a promis vanzatoarea ca urmeaza sa primeasca niste pijamalute foarte frumoase si vreau sa trec sa vad ce-mi pot alege. Si in rest totul e pregatit.

pishko +35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

raluca Doamne ce printesica frumoasa si delicata ai! SA va traiasca si sa va bucurati de ea toata viata!

pishko +35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

raluca ai o fetita dragalasa foc, sa-ti traiasca,sa fie sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Iana , numai bine la morfofetala . totul va fi bine .
Many , lasa pe altii la treaba , tu esti gravi .
Elena , sper sa nu se inchida contul

fetelor , eu nu stiu cum sa-l fac pe bebe sa nu mai ma loveasca jos de tot . am impresia ca se deschide si cade . ma ia cu rau de cate ori ma loveste . si el e intr-o joaca continua . imi place si ma bucur ca e bine , insa asa de jossss

p.s. numai poze superbe am vizionat azi .sa va traiasca copilasii . sa ne ajute DD si noua si sa vina timpul sa ii vedem cu bine

Evy 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

HUSKI sigur ca am vazut caruciorul,mai urmeaza numele sa-l scrii.

EVY,AYDA,(bubulina e superba)CARMELLI,MANY BANI VA MULTUMESC PT. URARI.

EU O SA INTRU TOCMAI LUNI SA VA DAU DETALII.DE LA BUCURESTI PLECAM LA PREDEAL SA NE RELAXAM PUTIN.PUPICURI LA TOATE MAMICELE

iana

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Evy daca vrei pompa avent manuala am eu una pe care am folosit-o doua saptamani.......nu a fost sa fie laptic.....
Am si cutia si rzervele......daca am nascut pe 14 aug iti dai seama.O dau cu 120 ron si e luata de la helpnet..inca mai am bonul cred....am sterilizat-o la abur..am luat si ditai sterilizatorul.......ala macar e bun la bibe...daca vrei astept pm

Madalina de minunica Eva-Maria

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Buna fetelor,
si eu am folosit printre altele o pompa manuala de la avent, nu mai stiu exact ce model era, dar se potrivea si la biberoanele avent si cu un guler special putea fi pusa si pe paharele VIA (care sunt dintr-un plastic expandabil, cu capac si merg f bine la congelator - eu congelam laptele, ca aveam la greu) si dintre toate cele manuale pe care le-am incercat, a fost de departe cea mai buna. Apropos, paharele alea de la avent sunt un pic scumpe dar pot fi extrem de utile mai tarziu, pt mancarica de bb (exista 2 dimensiuni), acum mi-am amintit, sa ma duc si eu sa mai cumpar, mai ales ca, nefiind plastic tare, presupun ca sunt bpa free...

Elenada, sper sa rezolvati conflictul intr-un mod amiabil cu DC, va urmaresc cu interes, succes in initiativa voastra inimoasa, nu va lasati invinse! Ma simt cumva ca o tradatoare, ma gandeam ca poate ar trebui in semn de protest sa imi inchid contul, dar sincera sa fiu, nu sunt 100% elucidata, am vazut ca DC v-a oferit un sprijin (macar la nivel declarativ), nu inteleg exact ce s-a intamplat...

tuturor burticilor si pt mami de Natalia!

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 31+ AMR 7 sapt

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Mada , deja am cumparat ,caci am mai tras o portie de cumparaturi azi . Am luat de la Help net cu 188 de ron . eu am card cu reducere . mi-am luat si 2 pachete de vata sterila si tifon .
eu sincer sper sa ma lase cu tampoane ca doar nu nasc natural , insa in caz ca fac figuri .
Oricum , multumesc din suflet pt oferta . daca aud pe altcineva si o mai ai te anunt .

Fetelor , o cunostinta mi-a spus ca dupa cezariana , trebuie sa iei un medicament ca sa poti alapta ,sau sa provoace lactatia ...cica fara el ...nu ai lapte ...nu am inteles clar , ca mi-a aruncat asa in fuga la plecare . ne-am intalnit intamplator la cumparaturi .asa este ? oare mi-o fac ei automat la spital si ma stresez degeaba?
de fapt cum se procedeaza ? adica daca fac ceza pe la 10 sa zic... stau la terapie , apoi noaptea alaptez ? sau a doua zi dimineata ? anestezia cand trece ? ma cheama doamnele de acolo la alaptat ?
intrebari simpatice nu ? multumesc

Evy 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Raluca, sa va traiasca printesica. E dulce fooooc!
Si pe tine tare te mai prinde rolul de mamica!

Iana, numele inca nu-l stim. Eu si sotul avem ceva divergente in acest sens. Inca mai analizam si cum am luat decizia finala...o comunic

Inca o data bafta multa maine!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Evy nasti la Elias nu? Dupa cezariana a doua zi te dai jos din pat, te muta in salon si te poti duce la bebe sa alaptezi chiar dupa pranz...eu am nascut la 1 si a doua zi eram la bebe la 3.Sunt ore fixe la alaptat:6,9,12 si tot asa pana la ora 24(adica din 3 in 3 ore)
De medicament pt lactatie nu am auzit dar te vor pune sa bei ceai de chimen si anason...laptele va veni mai tarziu dar vine...a doua zi aveam deja colostru...si abia cand am ajuns acasa am avut lapte...totul e sa insisti sa-l pui pe bebe la san sa desfunde canalele.
Eu am avut tampoane si am folosit...ca dc stateam dupa cum ne spalau ele...la 5 dim si la 5 seara..si ziua imi puneam si eu vata cu tifon de acasa sau tampoane, nu zice nimeni nimic.
Pupici

Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3949454521/in/photostream/" target="_blank">pozici Andreea Teodora

Mergi la inceput